Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HAYIR İLE İYİLİK !!! (2 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HAYIR İLE İYİLİK !!!

avdan yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN HAFİZE ANNE ÇOK GÜZEL BİR HİKAYEYDİ ZANNEDİYORUMKİ BURDAKİ ARKADAŞLARIMIZIN BU KAYAYI YERİNDEN OYNATACAK BİR ÇOK İYİLİKLERİ VARDIR VE BUNDAN SONRADA KAYAYI KÖKTEN OYNATACAK İYİLİKLER YAPMAYI NASİP EDER RABBİM İNŞ.
HAYIRLI CUMALAR HERKESE B)B)B)

aminnnnnnnnnnnnnn inş :D

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
nigdeli yazdı:
Kendi kendimize sorabiliriz: Mağarada kalan biz olsaydık, acaba Allah Teâla'ya
hangi iyiliğimizi sunardık? Başkasının değil, sadece O'nun rızasını kazanmak için
yaptığımız güzel bir davranış var mı? Eğer var diyebiliyorsak, hayatımız boş ve
anlamsız değildir...

Cok güzeldi Hafize anne (Gerçekten yazılarınızda bir anne kadar içtenlik, yakınlık var. Bu yüzden bende size Hafize anne demek istiyorum izninizle...)

Allah razı olsun sizden inş...
HAYIRLI GECELER....
Selam ve dua ileB)B)B)

Bizim gözardı ettiğimiz unuttuğumuz iyi işlerimiz vardır hani derler ya iyilik yap denize at kul bilmesse halık bilir Yapılan iyilikleri Allah kabul eder inş ANNE DENMESİNDEN MUTLU OLURUM inanki sizleri gönül bağı ile seviyorum :D:D:D

Allah razı olsun annem...ben de sizleri gerçekten çook seviyorum...Rabbime, sizin gibi gönlü güzel insanları tanıma fırsatı verdiği için, hep şükrediyorum...
Allaha emanet olun inş...SelametleB)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
hafize yazdı:
nigdeli yazdı:
Kendi kendimize sorabiliriz: Mağarada kalan biz olsaydık, acaba Allah Teâla'ya
hangi iyiliğimizi sunardık? Başkasının değil, sadece O'nun rızasını kazanmak için
yaptığımız güzel bir davranış var mı? Eğer var diyebiliyorsak, hayatımız boş ve
anlamsız değildir...

Cok güzeldi Hafize anne (Gerçekten yazılarınızda bir anne kadar içtenlik, yakınlık var. Bu yüzden bende size Hafize anne demek istiyorum izninizle...)

Allah razı olsun sizden inş...
HAYIRLI GECELER....
Selam ve dua ileB)B)B)

Allah razı olsun hepinizden :D:D:D

Bizim gözardı ettiğimiz unuttuğumuz iyi işlerimiz vardır hani derler ya iyilik yap denize at kul bilmesse halık bilir Yapılan iyilikleri Allah kabul eder inş ANNE DENMESİNDEN MUTLU OLURUM inanki sizleri gönül bağı ile seviyorum :D:D:D

Allah razı olsun annem...ben de sizleri gerçekten çook seviyorum...Rabbime, sizin gibi gönlü güzel insanları tanıma fırsatı verdiği için, hep şükrediyorum...
Allaha emanet olun inş...SelametleB)B)B)

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH CC RAZI OLSUN.B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt