sen namazkıl.ben senibeklerim.şimdi eve gitcez bizde kılcaz.
tamam canım seni dört gözle burada beklicem allaha emanet ol kendine iyi bak :gulegule
sen namazkıl.ben senibeklerim.şimdi eve gitcez bizde kılcaz.
görüşürüzz allah seni korusun bençıkıyom.
ayçok güzel.cevdetabi ezanokunuyor.akşamezanında melekler gökten iniyorlar namaz kılanları allaha söylüyolar.çabukkıl
s.a cevdet abi incinur ne zaman açacak besmele formunu bu arada nasılsınız resimler için allah razı olsun hastaydınız rabbimin şifasına kavuşmussunuzdur inşallah rabbime emanet olun delametle
Allah razi olsun kardesim emeginize saglik
Selamün aleyküm...Ne güzel resimelr ama ...Allah(c.c)'ya emanet ol abi.
ve aleyküm selam kardeşim benim. allah senden razı olsun ama demişin neden bir sorummu gördün kötümü olmuş anlamadım allaha emanet ol kardeşim
Abi Hayırlı akşamlar şimdilik çıkıyorum..İnşallah görüşürüz daha sonra..
s.a cevdet abi hastalığınızın ne oldunu bilmiyorum bu bir ikinciside nasıl yorarsanız öyle olur herşey birde belki rabbim sizi çok seviyordur o yüzden sizin yalvarmanız rabbimin çok hoşuna gidiyordur rabbimde sizi böyle imtihan ediyodurki daha çok dua edesiniz yalvarasınız diye rabbim herşeyin hayırlısını günlü allah diyen derdi rıza olan rabbimin kullarına yardıma koşan siz değerli abimize versin inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun asla rabbim isyana düşürecek yada nefis ve şeytana uyduracak bir şey yaptırmasın dua ile rabbime emanet olunuz :Ha.s. kardeşim incinur internetim bağlanacak bu gün dedi yanlış hatırlamıyorsam bize haber verecekmiş ben forum acarım sende bana yardıncı ol diye bana fırca attı bende tamam patron dedim hastalığım hemen gecenlerden değil ve ben alışığım artık hergün yeni bir şeyle karşılaşmaya emin ol bu gecsin yekrar başka bir şey olur ve alacak adım gibi eminim sende rabbime emanet ol kardeşim sağlıcakla kal .
s.a cevdet abi hastalığınızın ne oldunu bilmiyorum bu bir ikinciside nasıl yorarsanız öyle olur herşey birde belki rabbim sizi çok seviyordur o yüzden sizin yalvarmanız rabbimin çok hoşuna gidiyordur rabbimde sizi böyle imtihan ediyodurki daha çok dua edesiniz yalvarasınız diye rabbim herşeyin hayırlısını günlü allah diyen derdi rıza olan rabbimin kullarına yardıma koşan siz değerli abimize versin inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun asla rabbim isyana düşürecek yada nefis ve şeytana uyduracak bir şey yaptırmasın dua ile rabbime emanet olunuz :H
çok üzüldüm cevdet abi rabbim hastalığınıza şifa versin ne güzel ama sizin gibi böyle bir abimiz zorlada olsa bizlere birşeyler sunmaya çalışıyorsunuza.s. kardeşim allah razı olsun hastalığım şu an bir kaburga kemiğim kırık ve oda tam kalbimin üzerindeki nefes bile alamıyor yatamıyorum 4 gündür ayakta uyuyorum zaten az uyurum ama yatamıyorum üstüne birde gırıp oldum hadi o önemli değil ama bu cok kötü ben her acıyo dayanırım ama bu cok acıyor ve hic bir zaman şikayet etmedim etmemde allahtan gelene amenna allaha emanet ol kardeşim dualarımdasın