Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Haydi Müslümanlar Dayanışma Zamanı (1 Kullanıcı)

sert

Kayıtlı Kullanıcı
Aşağıdaki link Hristiyanların yapmış olduğu bir anketi açılıyor ve bu anket Gazzede kimin insan haklarını ve savaş kurallarını ihlal ettiğini soruyor.İtalyan TV kanalının düzenlediği ankete katılan hristiyanların büyük çoğunluğu İsrail'i haklı,Hamas'ı haksız bulmuş.Biz de bu zulme ortak olmadığımızı ve sessiz kalmayacağımızı Gazze ve Müslümanlardan yana oy kullanarak gösterebiliriz.Anket İtalyanca.Seçeneklerin Türkçesi aşağıda yazılı.

Linke Tıklayın
http://http://www.sondaggi.rai.it/index.php?sid=39195&lang=it

1.İsrail kentsel alanda fosfor bombaları kullanarak
2. Hamas sivil kadın ve çocukları kalkan olarak kullanarak
3. Her ikisi
4. Hiçbiri

**Arkadaşlar hep birlikte ilk seçeneği (Israele, con le bombe al fosforo in centri urbani) seçiğ " VOTE " diyoruz ve siyonist yahudileri destekelemdiğimizi gösteriyoruz**

sert

Kayıtlı Kullanıcı
Duyarsız kalmayalım lütfen hayırlı akşamlar

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.ben açamadım linki allah razı ola.unutmazsam yarın işyerinde denerim inşallah .selam ve dua ile kalın.allaha emanet olunuz

sert

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam linke tıklayınca açılması gerek,site mi açılmıyor yoksa link mi hatalı anlayamadım

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
sorun benim pcden olabilir.bazen bu siteyede giremiyorum.sayfayı açamıyor diye uyarı veriyor bende.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam linke tıklayınca açılması gerek,site mi açılmıyor yoksa link mi hatalı anlayamadım

Selamün aleyküm...Abi...Link açılmıyor...Oops! This link appears broken. diye bir şey yazıyor.

sert

Kayıtlı Kullanıcı
siteye girişler çok yoğun olabilir belki o yüzden açılmıyordur.Türkiye'den 1 sürü insan girmeye çalışıyor şu an eminim listemdekilere ben de postaladım ,elden ele yayıldı bu adres kilitlendi o yüzden heralde :)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
siteye girişler çok yoğun olabilir belki o yüzden açılmıyordur.Türkiye'den 1 sürü insan girmeye çalışıyor şu an eminim listemdekilere ben de postaladım ,elden ele yayıldı bu adres kilitlendi o yüzden heralde :)

Olabilir..Abi.. :) bu arada hoşgeldiniz sizin için forum da açtım bu eski üyelerimiz abilerimiz ablalarımız nerede diye :)

çok şükür forumu açtık bir bir gözüküyorsunuz...:)

sert

Kayıtlı Kullanıcı
hoşbulduk kardeşim Allah razı olsun,iş yoğunluğundan unutuyorum çoğunlukla ,en azından Cumaları bile olsa giriş yapıp ne var ne yok okumak gerek

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
hoşbulduk kardeşim Allah razı olsun,iş yoğunluğundan unutuyorum çoğunlukla ,en azından Cumaları bile olsa giriş yapıp ne var ne yok okumak gerek

Evet abi bende derslerden dolayı pek giremiyorum...İnşallah daha sık gireriz..

Ve paylaşımlardan yararlanırız...

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,
Verilen link hatalı iki kez http konmuş ayrıca http lerden birini kaldırınca da MEB'e ait bir site açılıyor...

Allah'a emanet olun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt