Çeşm-i Bülbül
Kayıtlı Kullanıcı
Güzel hazırlamışsın konuyu hafize anne:T
allah razı olsun hafize annecim[sıze=4]aleykümselam iyiyim zührecim hiç kızarmıyım benim burada çok çocuklarım var bana anne demelerindende çok memnunum bana o değeri verdiğiniz için de teşekkür ediyorum biz hepimiz burada birbirimize duacıyız rabbim seni bütün sıkıntılarından kurtarsın inşallah unutma her gecenin bir sabahı mutlaka vardır allaha emanet ol[/sıze]
Es-Selamü Aleyküm ve Rahmetullahi ve berakatüh Hafize Hanımefendiciğim...
Elleriniz ve o kocaman yüreğiniz dert görmesin...
Bütün kardeşlerim hoşnut oldular, bizde daha ziyade olduk inşaAllah...
ALLAHın Rahmeti Bereketi yanınızdan hiç eksik olmasın Hanımefendiciğim...
Dün çocuklarıma sizden bahsettim...
Şimdi daha kalabalıklar, zümrem (aynı sınıfı okutan diğer arkadaş) izne ayrılmıştı. Onun sınıfınada ben bakıyorum. biraz kalabalık oldu ama şu an güzel gidiyor...
ALLAHa emanet olunuz Hanımefendiciğim...
Selam ve Dua ile...
mavciyi mavi takımlarından tanıdım eşini almışta gelmiş dikkat et düşme :a35:
Adamcağıza yazık olur düşerse...
Ben bu kadar olmuş muyum Hafize anne?
yaa çok afedersiniz ama hafize anne bu resimlerdeki kişilerin bilgisi dışında ekleniyor bu resimler ..bu doğru bişey değil..bence hemen silin bunları
yaa çok afedersiniz ama hafize anne bu resimlerdeki kişilerin bilgisi dışında ekleniyor bu resimler ..bu doğru bişey değil..bence hemen silin bunları
ama bu sonuçta şaka niyetine yapılmış bir şey biraz gülelim eğlenelim bence birşey olmaz bazı konularda da resim kullanılıyor
ama bu sonuçta şaka niyetine yapılmış bir şey biraz gülelim eğlenelim bence birşey olmaz bazı konularda da resim kullanılıyor
Umut Kardeşimizin dediği gibi KUL hakkı geçebilir...
Çünkü resimler çok belirgin...
selamun aleyküm
ben geldim heeyyy
bensiz piknik mi olur:a01: hakkaten hafize anne yaa gerçeği olsa ne güzel olurdu yapamaz mıyız bişicikler acep
tamam o zaman siliyorum
sitemizin şirin tatlı annesi çok ama çok güzel olmuş çok şirin olmuş eline sağlık hafize anne.ALLAH ömrünü uzun etsin inşallah.ALLAHA emanet ol