Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HAYATIN KÜÇÜK SIRLARI (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ellerınıze sağlık......allaha emanet olun

GunahkarKuL

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.Hepside birbirinden değerli nasihatlar.Allah razı olsun.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
allah hayatımıza kucuk guzel sırlar versın kı mutlu olalım
allaha emanet ol kardeşım

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim ALLAH razı olsun...hayat küçük şeylerde saklıdır...evet o küçük şeyler bir araya geldimi hayatımızda kocaman bir mutluluk oluverir...

ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim ALLAH razı olsun...hayat küçük şeylerde saklıdır...evet o küçük şeyler bir araya geldimi hayatımızda kocaman bir mutluluk oluverir...

selamunaleykum
bısey sorcam ıznınızle
o gun cocuklara nasıl davrandınız ?:)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
bısey sorcam ıznınızle
o gun cocuklara nasıl davrandınız ?:)

Aleykümselam esteğfirullah hocam...o gün daha sınıfa girerken aklıma geldiniz ve çocuklara "bir arkadaşım dedi ki: öğrencilerine onları çok seviğini söyle dedi"..bende sizleri çok ama çok seviyorum dedim...onlarda "biz de seni çok seviyoruz öğretmenim" dediler...ama çok mutlu oldum ...o gün güzel bir ders işledik...
:)ama günün sonuna doğru hala aynı mutluluk var mıydı şu an hatırlayamıyorum...ya herşey çok güzel gidiyor ama bazı öğrencilerim beni belki okuldaki başka olaylar biraz zorluyor ve gülerek ders işlememi engelliyor böyle anlarda biraz duruyorum ve onları izliyorum...onların benim sanki kızmış olduğumu düşünmelerini istiyorum ve öylede oluyor...ve hemen herkes sessiz bir şekilde duruyorlar...

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
--birinin Elini Siktiğiniz Da Gözlerinin Içine Bakin.
Eklemek Istedim Selametle Kalin.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam esteğfirullah hocam...o gün daha sınıfa girerken aklıma geldiniz ve çocuklara "bir arkadaşım dedi ki: öğrencilerine onları çok seviğini söyle dedi"..bende sizleri çok ama çok seviyorum dedim...onlarda "biz de seni çok seviyoruz öğretmenim" dediler...ama çok mutlu oldum ...o gün güzel bir ders işledik...
:)ama günün sonuna doğru hala aynı mutluluk var mıydı şu an hatırlayamıyorum...ya herşey çok güzel gidiyor ama bazı öğrencilerim beni belki okuldaki başka olaylar biraz zorluyor ve gülerek ders işlememi engelliyor böyle anlarda biraz duruyorum ve onları izliyorum...onların benim sanki kızmış olduğumu düşünmelerini istiyorum ve öylede oluyor...ve hemen herkes sessiz bir şekilde duruyorlar...

ben gunun sonunda cocuklara sessız dırınca sıze bısey soylıcem dedım
bır sessızlık kı sormayın sonra sızlerı cok sevıyorum canlarım dedım....
hepsı alkışladılar
allaha emanet olun
dua ıle kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Rabbimiz c.c sizden de razı olsun inşallah..Teşekkür ederim yorumunuz için. Siz de Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz. Selam ve baki dua ile inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
:BEVET KARDEŞIM ÖĞRETMENIM
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN
ALLAHA EMANET OL

Ne güzel, muhterem hocamB)
Ne mutlu size, çok sevindim..Çok güzel, çok değerli bir meslek.. Emeği ile, fedakarlıkları ile, daha sayamayacağımız birçok yönüyle..Rabbimiz c.c her adımınıza sevap yazsın, hizmetlerinizden razı olsun inşallah..Rahman c.c sizin de gönlünüze göre versin hocam:)... Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz..Selam, saygı ve baki dua ile inşallah..B)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ne güzel, muhterem hocamB)
Ne mutlu size, çok sevindim..Çok güzel, çok değerli bir meslek.. Emeği ile, fedakarlıkları ile, daha sayamayacağımız birçok yönüyle..Rabbimiz c.c her adımınıza sevap yazsın, hizmetlerinizden razı olsun inşallah..Rahman c.c sizin de gönlünüze göre versin hocam:)... Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz..Selam, saygı ve baki dua ile inşallah..B)

NE GUZEL DUA ETTINIZ
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH NE MURADINIZ VARSA SIZE DE VERSIN
BEN MESLEĞIMI VE KUZUCUKLARIMI COK AMA COK SEVENLERDENIM
ALLAHA EMANET OLUN

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
Birine Seni seviyorum! deme fırsatını kaçırma!
Hayatın her zaman adil olmasını bekleme!
Ölüm-kalım dışında hiçbirşey göründüğü kadar önemli değildir!
Bir insanın en derin duygusal ihtiyacı, takdir edildiğini hissetmesidir

eline sağlık güzel ablam hayatın ne güzel sırları var böyle hatırlatman çok güzel en güzelide seni seviyorum fırsatınıkaçırma demişya etkilendim bunu uygulucam mesela abla seni ve yazılarını çok beğeniyorum seni seviyorum..bu güzel hayatı hayırlarla geirirsin inşallah allah cc. razı olsun rabbime emanet ol selametle kal.inş

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
NE GUZEL DUA ETTINIZ
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH NE MURADINIZ VARSA SIZE DE VERSIN
BEN MESLEĞIMI VE KUZUCUKLARIMI COK AMA COK SEVENLERDENIM
ALLAHA EMANET OLUN

Amin, ecmain inşallah muhterem hocam..Ne güzel, Rabbimiz c.c daim etsin bu güzellikleri inşallah:)

Siz de Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dualar ile inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Birine Seni seviyorum! deme fırsatını kaçırma!
Hayatın her zaman adil olmasını bekleme!
Ölüm-kalım dışında hiçbirşey göründüğü kadar önemli değildir!
Bir insanın en derin duygusal ihtiyacı, takdir edildiğini hissetmesidir

eline sağlık güzel ablam hayatın ne güzel sırları var böyle hatırlatman çok güzel en güzelide seni seviyorum fırsatınıkaçırma demişya etkilendim bunu uygulucam mesela abla seni ve yazılarını çok beğeniyorum seni seviyorum..bu güzel hayatı hayırlarla geirirsin inşallah allah cc. razı olsun rabbime emanet ol selametle kal.inş

Selamün Aleyküm güzel kardeşim. Güzel mesajınız, güzel düşünceleriniz mutlu etti:)..Allah c.c razı olsun, sağolasınız..Teşekkür ederim güzel kardeşim. Rabbimiz c.c layık kılsın inşallah güzel düşüncelerinize..İlginiz için ayrıca teşekkür ederim güzel kardeşim..Siz de Rahman c.c rızası için seviliyorsunuz. Eksik olmayın inşallah.Güzel dualarınıza kalbi aminler..Rahman c.c sizin de ömrünüzü güzelliklerle, hayırlarla donatsın, derslerinizde zihin açıklığı versin inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile..B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt