Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hayat Tecrübeleri (4 Kullanıcı)

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Ben Sizlerden Hayatinizda Yaşayarak öğrendiğiniz Tecrübeleri Istiyorum.üzerinde Fikirlerimizide Söyleriz.kulağimiza Küpe Olsun Ve Ruh Sağliğimiz Bozulmasin. Ban Aklima Gelenleri Yazayim
Kimseye Körü Körüne Iyilik Yapmayin(eskiden Aaa Olur Mu Bu Da Ne Demek Derdim Ama Gerçekten Körü Körüne Yapilmamiliymiş Ille De Yapacam Diyorsaniz Annenize Babaniza Yaşlilara Iyilik Yapin)
Kendinize Mutlaka Sosyal Bir çevre Edinin Yoksa Hiçbirşey öğrenemezsiniz öğrendiğinizi Zannedersiniz.
çalişmayan Bayanlar Evde Boş Boş Oturup Tv Seyretmeyin Hobiler Geliştirin ücretsiz Meslek Kurslarina Katilin
Kitap Okurken Size Faydali Kitaplar Okuyun (kişisel Gelişim Ve Dini Eserler Vb.)boş Hayallere Sürükleyen Kitaplar Değil
Imkansiz Kelimesini Unutun Bazi şeyler Belkide Bizler Imkansiz Olduğunu Düşündüğümüz Için Olmuyor
Başkalarinin Dediklerini Dikkate Alin Ben Biliyorum Deyipte Lafini Kesmeyin Belkide Bilmediğiniz Ya Da Bilipte Farkina Varamadiğiniz Birşey Söyleyecektir
Hayat Nasil Düşünürseniz Onu Size Getirir Düşüncelerinize Dikkat Edin
şimdilik Benden Bu Kadar... Sizlerin Yazilarini Bekliyorum

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Karşinizdakinin Hoşlanmadiği Davranişlar üzerinde Israr Etmeyin

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
İNSANLARA O KADAR İYİ DAVRANIN Kİ SİZ ÖLDÜĞÜNÜZDE DÜŞMANINIZ BİLE AĞLASIN.
HZ. ALİ

Pıtırcık

Kayıtlı Kullanıcı
Değmeyecek insanlar için sinirlenip küfre düşmeyin,gıybet etmeyin.Rabbinizin emirlerine itaatsizlik etmeyin..

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili arkadaşım ne güzel yazmışsın,çok samimi,içten tecrübelerinizi yazmışsınız.
Şu an içinde bulunduğum ruh halimden kaynaklanıyor olsa gerek yadıklarınızı çok beğendim.
Bendende bir hayat tecrübesi;herkese inanmayın bin bilsenizde bir bilene mutlaka danışın,çok önemli şeyleri sakın aceleye getirmeyin,iyi düşünün araştırın,Bir evrakı imzalamadan sakin kafayla çok iyi okuyun anlamaya çalışın,sizi ikna etmeye çalışanlara kanmayın.Çok laf ta çok yalan olduğunu unutmayın.:A

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Değmeyecek insanlar için sinirlenip küfre düşmeyin,gıybet etmeyin.Rabbinizin emirlerine itaatsizlik etmeyin..

ÇOK HAKLISIN KARDEŞİM DEĞERSİZ İNSANLARA SİNİRLENEREK OLMAYACAK ŞEYLER YAPIP ONLARA BENZEMEKTEN RABBİME SIĞINIRIM.RABBİMİN EMİRLERİNİ YAŞAMAK İÇİN GELDİK O'NUN EMİRLERİNE UYMAZSAK BU DÜNYANIN NE ANLAMI KALIR...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili arkadaşım ne güzel yazmışsın,çok samimi,içten tecrübelerinizi yazmışsınız.
Şu an içinde bulunduğum ruh halimden kaynaklanıyor olsa gerek yaZdıklarınızı çok beğendim.
Bendende bir hayat tecrübesi;herkese inanmayın bin bilsenizde bir bilene mutlaka danışın,çok önemli şeyleri sakın aceleye getirmeyin,iyi düşünün araştırın,Bir evrakı imzalamadan sakin kafayla çok iyi okuyun anlamaya çalışın,sizi ikna etmeye çalışanlara kanmayın.Çok laf ta çok yalan olduğunu unutmayın.:A
TŞK EDERİM RABBİM SIKINTILARINIZI GİDERSİN VE TECRÜBELERİMİZLE BİR DAHA BİZLERİ HATALARA DÜŞÜRMESİN.SİZN BU TECRÜBENİZİ BİRKAÇ KERE OKUDUM KAFAMA YER ETSİN DİYE...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Her Istediğiniz şeyi Allahü Tealadan Isteyin En Ufak şeyi Bile Ne Bilim çorap,çikolata,giysi Bile Olabilir Ev Olsa Dahi Durumum Yok Falan Diye Düşünmeyin Sadece O'na Güvenin Ve Hakkinizda Hayirli Olani Isteyin Içten Isteklere Mutlaka Cevap Verilecektir...

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
öfkelendiğiniz Vakit Başaklarinin Kalbini Kirmamaya özen Gösterin. Selametle .. Mevla Yar Ve Yardimiciniz Olsun...:)

r.sezer

Kayıtlı Kullanıcı
babamı özledim

babamı özledim

bazen insanın çok iyi niyetli olması iyi olmuyo. yada benim karşıma çıkan insanlar öyle oldu , ama şunu çok iyi anladım ki tam olarak kimseyi tanımadan iyi yada kötü demiyeceksın. ben 22 yaşındayım, ve küçük yaşlardan itibaren hep sorumlulukla büyüdüm, ben 1 yaşındayken babam yurt dışında çalışmaya başladı.bu koca dünyada annem abim ve ben 12 sene babamsız yaşadık, yari geldi çok özledim akşam olunca arkadaşlarım babalarıyla evlerine giderlerdi bende çok özenirdim anne benim babam niye uzakda burda çalışsın derdim annem de sizin geleceğiniz için derdi , yüce allah hep bizim yardımcımız oldu .şükürler olsun ki ALLAH bize bu günleri gösterdi, hayırlı günler umarım sıkmamışımdır, sizleri

gülertekin

Kayıtlı Kullanıcı
selamlar herkese yeni üye oldum o kadar harika konular varki okuyupta ibret almamız gereken konular öncelikle bir insan ne istediğini bilmeli ne istediğini bilmeyen insanın aklı çok karışık olur ve sağlıklı kararlar alamaz her yüzüne gülene dostum arkadaşım dememeli sır vermemeli ufakta olsa çünkü sırdaşınında sırdaşı vardır kendini odaya kapat ve konuş kısık sesle ve sonra o odadan çık sırların dört duvar arasında kalsın duvarların dili yok konuşamaz misali allah merhametini üzerimizden eksik etmesin AMİN

kasirga

Kayıtlı Kullanıcı

"Mevlam Neyler; Neylerse Güzel Eyler"

Bismillahirrahmanirrahim

hayat rehberim hadislerdir. hayata dair ne varsa onda buldum. yanlışlarımı, kusurlarımı, eksiklerimi hadisler sayesinde gördüm:

"Bir şeyi aşırı sevmek, insanı o şeye karşı kör ve sağır yapar." (hadis-i şerif)

"Büyüklerimize saygı göstermeyen, küçüklerimize şefkat göstermeyen Bizden değildir." (hadis-i şerif)

"Din kardeşinin ayıplarını örten kimsenin, Allah Teâlâ dünya ve âhirette kusurlarını örter." (hadis-i şerif)

"Sevgi, kendi yaptığın çoğu az görmen; sevgilinin azını çok görmendir."

Mü’min mü’mine mü’mince bakarsa nice güzellikler, sevilecek pekçok yönler görecek ve sevecektir. Her şeyden önce güzellik, bakan gözde; sevgi, seven gönüldedir.
"İnsanoğlu böyledir işte, hep sevilmek ister. Fakat sevilmek için önce sevmek ve sevilmeyi hak etmek gerek."

“Dostuna sevginde ölçülü ol; Belki de bir gün düşman olur. Düşmana buğzunda ölçülü davran; Belki de bir gün baş dostun olur.”(hadis-i şerif)

Insanlari düzelte bilmemiz icin, önce kendimizi düzeltmemiz gerekir. (Hazreti Ömer Radiyallahu Anhu)

Hic ölmeyecekmis gibi dünya icin, yarın ölecekmis gibi ahiret icin calısın.

Gerçek zengin, bilgisi çok olan insandır. (Hz.Ali kerremallahu veche)

Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol !! ( Mevlana)

HER KİM DUYULSUN DİYE BİR İŞ YAPARSA ,ALLAH ONUN KIYMETSİZLİĞİNİ DUYURUR. HER KİM DE GÖSTERİŞ OLSUN DİYE BİR İŞ YAPARSA, ALLAH DA ONUN RİYAKARLIĞINI, İKİ YÜZLÜLÜĞÜNÜ VE KIYMETSİZLİĞİNİ TEŞHİR EDER. (hadis-i şerif)

KENDİSİNE BİR ŞEY VERİLEN KİMSE, KARŞILIĞINDA VERECEĞİ BİR ŞEYİ VARSA , VERSİN. YOKSA VEREN KİŞİYE HAYIR DUA ETSİN . ÇÜNKÜ BÖYLE YAPAN, BU ŞEKİLDE TEŞEKKÜR ETMİŞ OLUR. VE HER KİMDE DUA ETMEKSİZİN SUSARSA, YAPILAN İYİLİĞE NANKÖRLÜK ETMİŞ OLUR (hadis-i şerif)

İNSANLARIN EN KÖTÜSÜ ŞUNLARA BİR YÜZLE, BUNLARA DA BAŞKA BİR YÜZLE DAVRANAN İKİYÜZLÜ KİMSEDİR. (hadis-i şerif)

selam ve dua ile...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
bazen insanın çok iyi niyetli olması iyi olmuyo. yada benim karşıma çıkan insanlar öyle oldu , ama şunu çok iyi anladım ki tam olarak kimseyi tanımadan iyi yada kötü demiyeceksın. ben 22 yaşındayım, ve küçük yaşlardan itibaren hep sorumlulukla büyüdüm, ben 1 yaşındayken babam yurt dışında çalışmaya başladı.bu koca dünyada annem abim ve ben 12 sene babamsız yaşadık, yari geldi çok özledim akşam olunca arkadaşlarım babalarıyla evlerine giderlerdi bende çok özenirdim anne benim babam niye uzakda burda çalışsın derdim annem de sizin geleceğiniz için derdi , yüce allah hep bizim yardımcımız oldu .şükürler olsun ki ALLAH bize bu günleri gösterdi, hayırlı günler umarım sıkmamışımdır, sizleri

SIKMAK NE DEMEK BİZLER BURDA HEM BİRBİRİMİZİ BİLGİLENDİRMEK HEMDE SIKINTILARIMIZI PAYLAŞARAK AZALTMAK... İÇİN BURDA DEĞİL MİYİZ
AMELLER İYİ NİYETLE ÖNEM KAZANIR NİYETİMİZ İYİ OLSUN AMA SUİSTİMAL ETMELERİNE İZİN VERMEMİLİYİZ SİZİNDE DEMEK İSTEDİĞİNİZ BU SANIRIM.
EVET BENDE HEMEN YÜZÜME GÜLENİ İYİ ZANNEDİYORUM AMA ÖYLE OLMUYOR...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
selamlar herkese yeni üye oldum o kadar harika konular varki okuyupta ibret almamız gereken konular öncelikle bir insan ne istediğini bilmeli ne istediğini bilmeyen insanın aklı çok karışık olur ve sağlıklı kararlar alamaz her yüzüne gülene dostum arkadaşım dememeli sır vermemeli ufakta olsa çünkü sırdaşınında sırdaşı vardır kendini odaya kapat ve konuş kısık sesle ve sonra o odadan çık sırların dört duvar arasında kalsın duvarların dili yok konuşamaz misali allah merhametini üzerimizden eksik etmesin AMİN

öncelikle hoşgeldiniz tüm yazdıklarınıza katılıyorum kendime kızıyorum bazen ne istediğini bilmiyor musun diyorum dediğiniz gibi kafa çok karışıyor beni anlatmışsınız sır verme konusu en yakın gördüklerime bile güvenmem tam olarak güvenemiyorum kötü birşey belkide ama ne yapayım...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
ben bunu konuyu açmakla çok iyi yapmışım çok faydalı şeyler söylüyorsun kasırga kardeşim yapmamaız gerekeni yağıyorsun ne kadar güzel Rabbim bizleride muvaffak etsin bildiğimiz şeyleri tekrar duymak hatırlamak gerekiyor sende bunu sağlamış oldun Rabbim razı olsun(cümlemizden)...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt