Nevin_1982
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.eleştiri apamıyorum çünkü bilir kişi değilim.en azından dil bilgisinden pek anlamıyorum diyebilirim.Sanırım ağır seviyorsun bu yüzdende ağır yazıyorsun dua ile kal arkadaşım
selamun aleykum kardeşim.eleştiri apamıyorum çünkü bilir kişi değilim.en azından dil bilgisinden pek anlamıyorum diyebilirim.Sanırım ağır seviyorsun bu yüzdende ağır yazıyorsun dua ile kal arkadaşım
aleykum selam yap sen eleştirini senden iyi bilir kişimi olur..
nasıl agır olmuş...
ben böyle şiirleri bu tarz metinleri okumayı seviyorum yani okudugum zaman .. bir kaç anlam çıkarabilmeyi
ama böylede anlaşılmıyorsa .. tarzımı degiştirmeliyim belkide ...
selam ve dua ile
ağır olmuş derken espiri katmak istedim aslında.
kelimelerini daha yalın kullan derim ozaman.Kelimelerin ne anlama geldiğini düşüneceğimize cümlelerin ne anlama geldiğini, nekadar anlam çıkarabileceğimizi düşünelim derim ben kardeşcim.madem eleştiri istedin al sana eleştiri
Ben öyle şiirleri seviyorum.Bana daha çok samimi gelir...
Dostluklara riya.. vefaya veda, beyazlara kara katılırmış kara kalplere inat..
ben bu cümleyi çook tuttum ...
çok güzel olmuş ...hissiyatın ap açık ortaya serildiği çook güzel bir şiir olmuş..
kalemine sağlık olsun...
Selamun Aleykum degerli kardesim,
emegine,yuregine saglik olsun,
nevin kardesimin dedigi gibi anlayabilmek için bir kaç kere okumak lazim ama her okuyusta farkli anlamlar,derin manalar!!!
tekrar ellerine saglik canim...
bu kalem susmasin hiç bir zaman :a26:
Selam ve dua ile...Selametle insaALLAH... B)B)B)
çok güzel olmuş yine,
emeğine sağlık...
Selamun Aleyküm kardeşcan;
Bilgisayar başına oturduğumda bakıyorum cevap gelmiş mi diye ama şimdilik bir şey yok.Yarında beklicem olmadı diğer adresine yolluyacam.Biz cevap gelememe ihtimalinide göz önünde bulunduralım istersen.Allah celle celalühe emanet ol B)Hayırlı akşamlar B)
Cevap gelmiiiiiiiiiiiiş.Çok mutlu oldum cevap gelmesine
İstermisin herkesin önünde açıklayayım kardeşcan.
Ama herşeye hazırlıklı ol