Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HAYAT SANTRANÇI (1 Kullanıcı)

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm .Çok güzel bir paylaşımdı. Allah sizden razı olsun. İşte herşeyin hayırlısını istemek gerek Allah'tan. Zira böylesi bir durumla karşılaşılabilinir. Genç adamın herşeyi varmış ama kibirden hayatını sürdüremez olmuş. Ben de bu yazınızdan kendime hisse çıkardım. Selametle kalın.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamın aleyküm .Çok güzel bir paylaşımdı. Allah sizden razı olsun. İşte herşeyin hayırlısını istemek gerek Allah'tan. Zira böylesi bir durumla karşılaşılabilinir. Genç adamın herşeyi varmış ama kibirden hayatını sürdüremez olmuş. Ben de bu yazınızdan kendime hisse çıkardım. Selametle kalın.

Ve aleyküm selam kardeşim. Rabbimiz c.c sizden de razı olsun..Güzel yorumunuz için teşekkür ederim..Kibirden uzak eylesin Rabbimiz c.c bizleri..Nefislerimizin pay çıkarması duasıyla inşallah..

Allah'a emanet olun kardeşim..Selam ve dua ile..B)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
cok guzel bır yazı
guzel yureklı kardeşım allah razı olsun
evet
hıçbır zaman rakıbını kuçumseme
rakıp değıl kımseyeı kuçumseme
yarınımız bellı değıl kı
evet bugun okuldakı turnuvayı bıtırdım şükür
ve gordum kı kuçumsedığın kışılere yenılıyorsun
bende cocuklarla maç yaptım boş zamanımda benım kı kuçumsemek değıl ama hafıfe aldım bır cocuğu toparlayamadım ve mat oldun ne mı yaptım cocuğu tebrık ettım defalarca
sonra karşılıüı oynadık ve elbette farkla aldım
ama cocuğa sen harıka oynuyorsun bak benı nasıl yendım dedım:)
allah razı olsun ıcımızdekı heycen, başarı ıcın heves
başarıdan dolayı kı mutluluğumuz hıç bıtmesın ınşaallah
resımlerımızı de cektım bırgun okuluz sayfasında gorursun ınşaallah
allah gonluune gore herşeyın hayırlısını versın kardeşım
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamunaleykum
cok guzel bır yazı
guzel yureklı kardeşım allah razı olsun
evet
hıçbır zaman rakıbını kuçumseme
rakıp değıl kımseyeı kuçumseme
yarınımız bellı değıl kı
evet bugun okuldakı turnuvayı bıtırdım şükür
ve gordum kı kuçumsedığın kışılere yenılıyorsun
bende cocuklarla maç yaptım boş zamanımda benım kı kuçumsemek değıl ama hafıfe aldım bır cocuğu toparlayamadım ve mat oldun ne mı yaptım cocuğu tebrık ettım defalarca
sonra karşılıüı oynadık ve elbette farkla aldım
ama cocuğa sen harıka oynuyorsun bak benı nasıl yendım dedım:)
allah razı olsun ıcımızdekı heycen başarı ıcın heves
baçarıdan dolayı kı mutluluğumuz hıç bıtmesın ınşaallah
allah gonluune gore herşeyın hayırlısını versın kardeşım
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

Ve aleyküm selam Gül Gönüllü, Değerli Gülnisa hocam

Güzel kalbinizle bir yüreği daha fethettiniz maşallah:).. Çok güzel bir anı olmuş bu da değerli hocam... Zevkle okudum yine.. Siz her zaman 1-0 öndesiniz;) Çok teşekkür ederim paylaştığınız için, Allah c.c razı olsun.. Satranç tam bir strateji oyunu hocam:).. Öyle bir strateji ki, politik davranmaya hiç benzemez, insani duyguları insana hatırlatır..Bu kıssada da geçtiği üzere.. Gül gönüllü hocam, o güzel dualarınıza tüm kalbimle amin diyorum..Rabbimiz c.c icabet buyursun inşallah.. Hocam bu arada ben sizin branşınızı öğrenebilir miyim inşallah?
Rabbimiz c.c sizin de gülistan gönlünüze göre versin her şeyi inşallah..Allah c.c rızası için dualarımdasınız değerli hocam..Selam ve baki dualarımla Rahman ve Rahim olan Dost'a emanetimsiniz inşallah..

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Aliyeciğim...

Hayatta Zorluklarla, SIkıntılarla Ve Engebelerle Kazanilan Başarilar, Her Daim Daha Kalicidir...ve Geldiği Noktayi Daima Hatirlaticidir...

Geçtiği Yollarda çakil Taşi Dahi Olmadan, Sürekli Düz Yolda Yürüyen Ve Hep Yükseklerde Yaşayan Bazi Kişiler, zamanla Bulunduğu Mevkinin kıymetini bir süre sonra artık anlamayabilir...
akabindede karakterinde olmasa dahi vesveseler eşliğinde Kibir duygusuna yer Verebilir...

ama bazen doğruyu bulmak adına, ufacık bir derste yetebiliyor...

çok Güzeldi....teşekkürler...hayırlı akşamlar...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam Gül Gönüllü, Değerli Gülnisa hocam

Güzel kalbinizle bir yüreği daha fethettiniz maşallah:).. Çok güzel bir anı olmuş bu da değerli hocam... Zevkle okudum yine.. Siz her zaman 1-0 öndesiniz;) Çok teşekkür ederim paylaştığınız için, Allah c.c razı olsun.. Satranç tam bir strateji oyunu hocam:).. Öyle bir strateji ki, politik davranmaya hiç benzemez, insani duyguları insana hatırlatır..Bu kıssada da geçtiği üzere.. Gül gönüllü hocam, o güzel dualarınıza tüm kalbimle amin diyorum..Rabbimiz c.c icabet buyursun inşallah.. Hocam bu arada ben sizin branşınızı öğrenebilir miyim inşallah?
Rabbimiz c.c sizin de gülistan gönlünüze göre versin her şeyi inşallah..Allah c.c rızası için dualarımdasınız değerli hocam..Selam ve baki dualarımla Rahman ve Rahim olan Dost'a emanetimsiniz inşallah..

selamunaleykum guzel yureklı kardeşım
tabıı kı öğrenebılırsın
ben aslında yabancı dıl mezunuyum selçuktan almanca öğretmenliği
yurt dışındada bıraz eğıtımım var
ama sınıf öğretmenlığı yapıyorum 13 senedır
branşa gecemek ıstemedım sonra
şu an 5.sınıfları okutuyorum
bu arada turnuva resımlerını cektım belkı bır gun gorursunuz sayfamızda
guzel sozlerın ıcın duaların ıcın allah razı olsun kardeşım
allaha emanet ol
selam ne dua ıle:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamunaleykum guzel yureklı kardeşım
tabıı kı öğrenebılırsın
ben aslında yabancı dıl mezunuyum selçuktan almanca öğretmenliği
yurt dışındada bıraz eğıtımım var
ama sınıf öğretmenlığı yapıyorum 13 senedır
branşa gecemek ıstemedım sonra
şu an 5.sınıfları okutuyorum
bu arada turnuva resımlerını cektım belkı bır gun gorursunuz sayfamızda
guzel sozlerın ıcın duaların ıcın allah razı olsun kardeşım
allaha emanet ol
selam ne dua ıle:H

Ve aleyküm selam gül gönüllü hocam.. Maşallah çok güzel, çok sevindim:).. Branşınızı merak etmiştim değerli hocam, çok teşekkür ederim. İnşallah resimlerinizi görmek nasip olur değerli Gülnisa Hocam:).. Rahman c.c hizmetlerinizin ecrini en güzeliyle, en hayırlısıyla size versin inşallah..Allah c.c sizden de ebeden razı olsun inşallah..Siz de Selam ve baki dua ile Rabbimize emanetsiniz..Hayırlı ve nurlu geceler olsun inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Aliyeciğim...

Hayatta Zorluklarla, SIkıntılarla Ve Engebelerle Kazanilan Başarilar, Her Daim Daha Kalicidir...ve Geldiği Noktayi Daima Hatirlaticidir...

Geçtiği Yollarda çakil Taşi Dahi Olmadan, Sürekli Düz Yolda Yürüyen Ve Hep Yükseklerde Yaşayan Bazi Kişiler, zamanla Bulunduğu Mevkinin kıymetini bir süre sonra artık anlamayabilir...
akabindede karakterinde olmasa dahi vesveseler eşliğinde Kibir duygusuna yer Verebilir...

ama bazen doğruyu bulmak adına, ufacık bir derste yetebiliyor...

çok Güzeldi....teşekkürler...hayırlı akşamlar...

ALLAHA EMANET OLUNUZ

Ve aleyküm selam Yasemin ablacım.

Çok güzeldi yorumunuz, çok teşekkür ederim..Allah c.c razı olsun sizden de ebeden inşallah .. Çok haklısınız ablacım..Muhakkak ki Rabbimiz c.c'den birer imtihandır hepsi..Rabbimiz c.c bazen belli bir süreye kadar dikenli yollar çıkarmaz insanların karşısına..O, insanı düz yollarla denedikçe, o insan da kendini başarılı zanneder ve kibire kapılabilir..Fakat aslolan, yokuşlu ve dikenli yollarla da karşılaşıldığında gösterilen tavırdır.. Rahman c.c kibir marazından kalplerimizi beri kılsın inşallah..Yorumunuz için bir kez daha teşekkür ederim.. Selam ve baki dua ile Rabbimize emanetsiniz ablacım..Hayırlı ve nurlu geceler olsun inşallah..B)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
____selamün aleyküm güzel kardeşim
çok güzel bir hikayeydi farklı ama insanı bam telinden yakalayan etkili bir hikaye
begenerek okudum emeginize saglık güzel kardeşim
rabbime emanetsiniz
hayırlı bereketli nurlu geceleriniz olsun
selam sevgi ve dua ile______

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam Yasemin ablacım.

Çok güzeldi yorumunuz, çok teşekkür ederim..Allah c.c razı olsun sizden de ebeden inşallah .. Çok haklısınız ablacım..Muhakkak ki Rabbimiz c.c'den birer imtihandır hepsi..Rabbimiz c.c bazen belli bir süreye kadar dikenli yollar çıkarmaz insanların karşısına..O, insanı düz yollarla denedikçe, o insan da kendini başarılı zanneder ve kibire kapılabilir..Fakat aslolan, yokuşlu ve dikenli yollarla da karşılaşıldığında gösterilen tavırdır.. Rahman c.c kibir marazından kalplerimizi beri kılsın inşallah..Yorumunuz için bir kez daha teşekkür ederim.. Selam ve baki dua ile Rabbimize emanetsiniz ablacım..Hayırlı ve nurlu geceler olsun inşallah..B)

değerli konularınız, güzel yorumlarınız için...
her yorumun sonunda yapılan hayır duaları için...
ve konuları ile , yapılan paylaşımlar ile
sanal ortamın zaman kaybından başka birşey olmadığı teorisini çürüten sitemiz için...
asıl ben teşekkür ediyorum... tüm site kardeşlerimize...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
bu arada ablacım diyorsun.. tuhaf oluyorum...
tamam yaşlanıyoruz zaman ileriye doğru hızla ivme kazanmış...ama daha yolun yarısına 11 var...:K:H

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
değerli konularınız, güzel yorumlarınız için...

her yorumun sonunda yapılan hayır duaları için...
ve konuları ile , yapılan paylaşımlar ile
sanal ortamın zaman kaybından başka birşey olmadığı teorisini çürüten sitemiz için...
asıl ben teşekkür ediyorum... tüm site kardeşlerimize...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

bu arada ablacım diyorsun.. tuhaf oluyorum...

tamam yaşlanıyoruz zaman ileriye doğru hızla ivme kazanmış...ama daha yolun yarısına 11 var...:K:H

Yok Yasemin ablam yaşlandığınızdan değil..Est. daha gençsiniz maşallah..Bir forumda yaşıt olduğum bir kardeşimin size öyle hitap ettiğini okumuştum, bu sebeple saygı babında söylüyorum inşallah:).. Ama siz nasıl isterseniz öyle hitap ederim inşallah.. Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dualarımla..B)

ravza sin

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
alıye kardeşim okadar güzel ve derın anlamlar içeriyorki,düşündürenve uyandıran bu yazıları nerden buluyorsunuz bilmiyorum ama her birinizden birşeyler almak çok güzel. allah c.c hepinizden razı olsun.
emeğine sağlık kardeşim.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamunaleykum
alıye kardeşim okadar güzel ve derın anlamlar içeriyorki,düşündürenve uyandıran bu yazıları nerden buluyorsunuz bilmiyorum ama her birinizden birşeyler almak çok güzel. allah c.c hepinizden razı olsun.
emeğine sağlık kardeşim.

Ve aleyküm selam kardeşim. Allah c.c razı olsun..Sevindim beğendiğinize..Teşekkür ederim yorumunuz ve düşünceleriniz için. Rabbimize emanet olun..Selam ve baki dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
____selamün aleyküm güzel kardeşim
çok güzel bir hikayeydi farklı ama insanı bam telinden yakalayan etkili bir hikaye
begenerek okudum emeginize saglık güzel kardeşim
rabbime emanetsiniz
hayırlı bereketli nurlu geceleriniz olsun
selam sevgi ve dua ile______

Ve aleyküm selam güzel kardeşim.
Güzel gönlünüze sağlık olsun inşallah sizin de..Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Allah c.c razı olsun güzel kardeşim. Siz de selam, baki dua ve muhabbetle Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsiniz..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar inşallah..B)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum aliyeciğim."Akıl akıldan üstündür"
Güzel bir hikaye.Emeğine sağlık.
Rabbim isra suresinde şöyle diyor:"Kibirle yürüme ne dağlara erişebilirsin nede yerleri yarabilirsin...Yaradana emanet ol.

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum güzel bi paylas1md1 ablalm rahman razi olsun zavkle okudum hayat satrancinda ölümün farkina varmak gerekdigini öle iyi anlatmis ki tekrar tesekkür ederim..gönlü güzel ablam rahman emeginin karsiligini katmer katmer sevaplarla versin...rahmana emanet ol ablam allah cc. iki cihandada güzel yüzünü güldürsün...selametle...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamünaleyküm kalbi güzel canım kardeşim selametle

~*~

Ve aleyküm Selam gönlü güzel canım ablamB)..Çok teşekkür ediyorum bu güzel çiçek için. Güzel gönlünüze sağlık olsun, Rahman c.c sizden iki cihanda da razı ve memnun olsun inşallahB)..Baki dualarımla ve muhabbetle En emin'e emanetimsiniz ablacım..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun inşallah..B)

~*~

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt