Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~~ HAYAT DERSİ ~~ (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
_______selamün aleyküm güzel kardeşim ..
rabbim razı olsun emeginize saglık...
ders alıp hayatımızda son ana kadar uygulamamız dilegi ile
emanetim rahmana
selam ve dua ileB)B)_______

~*~*~*~

Ve aleyküm Selam kardelenim.. Allah c.c sizden de daimen razı ve memnun olsun inşallah..Amin amin güzel dualarınıza güzel kardeşim.. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için..Baki dualar ile Rahman c.c'ye emanetimsiniz inşallah.B):H

~*~*~*~

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden razı olsun Aliye Kardeşim.Şuan çok mutlu oldum.Niye diye soracaksan geçenlerde hocamız bu hikayeyi anlatmış.Fakat biz diğer labaratuarda yazılı oluyorduk.Arkadaşım anlattı ama orjinali olmayınca anlayamadım.O yüzden çok mutlu oldum.Demek bu güzel hikayeyi İslamiyet.gen deki güzel gönüllü kardeşim Aliye'den öğrenmek varmış dedim kendime.Selam ve dua ile kal.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah senden razı olsun Aliye Kardeşim.Şuan çok mutlu oldum.Niye diye soracaksan geçenlerde hocamız bu hikayeyi anlatmış.Fakat biz diğer labaratuarda yazılı oluyorduk.Arkadaşım anlattı ama orjinali olmayınca anlayamadım.O yüzden çok mutlu oldum.Demek bu güzel hikayeyi İslamiyet.gen deki güzel gönüllü kardeşim Aliye'den öğrenmek varmış dedim kendime.Selam ve dua ile kal.

~*~

Selamün Aleyküm güzel kardeşim.. Mesajınızı şimdi okuyunca ben de çok mutlu oldum.. Demek ki nasibiniz varmış güzel kardeşim:).. Vesile kılana hamdü senalar olsun.. Güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim, hüsn-ü zannınızdır güzel kardeşim..Allah c.c cümlemizden razı olsun inşallah..En Emin'e emanet olunuz..Selam ve baki dua ile, hayırlı ve bereketli akşamlar..B)

~*~

zemzemm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a değerli aliye kardeşim yine çok anlamlı bir paylaşımınız.Allah sizden razı olsun...
sizin konuları hep bir heyecanla zevkle okuyorum nbuna vesile olduğunuz için tşk ederim

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.a değerli aliye kardeşim yine çok anlamlı bir paylaşımınız.Allah sizden razı olsun...
sizin konuları hep bir heyecanla zevkle okuyorum nbuna vesile olduğunuz için tşk ederim

~*~

Ve aleyküm Selam güzel kardeşim..B)
Beğendiğinize sevindim..Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Allah c.c razı olsun inşallah, beğenmişseniz ne mutlu güzel kardeşim.. Sizin de güzel konularınızı bekliyorum..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile inşallah..B)

~*~

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum bu hikayeyi yıllar önce dinlemiştim kimden bilmiyorum ama:)Çok sağol hafızamı tazelediğin içinB)

Anlatılanlar elbetteki kayda değer bilgiler.Uygulama safhasında ise sanırım biraz çakıl taşı biraz kum ve biraz tenis toplarını kullanıyoruzdur lakin bi ayardamı gidiliyodur yada hangisi öncelikli bi sormak lazım kendimiz.aeol

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum bu hikayeyi yıllar önce dinlemiştim kimden bilmiyorum ama:)Çok sağol hafızamı tazelediğin için

Anlatılanlar elbetteki kayda değer bilgiler.Uygulama safhasında ise sanırım biraz çakıl taşı biraz kum ve biraz tenis toplarını kullanıyoruzdur lakin bi ayardamı gidiliyodur yada hangisi öncelikli bi sormak lazım kendimiz.aeol

~*~

Ve aleyküm Selam can ablacım.. :) Tekrar okuduğunuz için çok teşekkür ederim..Haklısınız ablacım.. Pratikte , kumlar, kahveler daha bir öncelikli oluyor sanki.. Nefislerimiz, öncelikli olanı yapmak konusunda zorlanıyor, fıtraten..Soralım tabi kendimize yüreği güzel ablacım:) Allah c.c öncelikli olanları yapmaya muvaffak kılsın hepimizi inşallah..Selam ve baki dualar ile En Emin'e emanetimsiniz..Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin inşallah her daim..B)

~*~

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
s.a aliye eline sağlık harikaydı çok beğendim

~*~

Ve aleyküm Selam Neslihan ablacım.B)
Beğendiğinize sevindim. Teşekkür ederim yorumunuz için..
Allah c.c razı olsun sizden ebeden..Cumanız hayırlı ve bereketli olsun inşallah..
En Emin'e emanetimsiniz. Selam ve baki dua ile.B)

~*~

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt