Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HATIRA DEFTERİ SENDE KATIL (2 Kullanıcı)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili hatıra defteri; bugün MUŞ lu bir komşumuz,Muş tan dönerken ANKARA da trafik kazası geçirdi,vefat etti..vefat haberiyle tanıyan herkes yıkldı.hanımının ayakları kırılmış.kızı sağlam çıkmış..yani hayatta heran herşey olabilir.
RABBİM HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP EYLE..:a03:

amin aminn.
Allah rahmet eylesin.
selam ve dua ile..

gulefsan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm öncelikle bu siteyi kuranlardan Allah razı olsun bende birgün isimlerve anlamları diye bakıyordum bu site karşıma çıktı bir müddet inceledikten sonra üye olmaya karar verdim çok seviyorum siteyi ALLAH hepinizden razı olsun dualarda unutulmamak dileğiyle.....

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BEN BURADA BİR HATIRA DEFTERİ YAPMAK İSTEDİM SİTEMİZDE BULUNAN ,ÜYE OLAN ARKADAŞLARIMIZIN BİR SATIRDA OLSA İSİMLERİNİ YAZARAK VE GÜZEL BİR KELİMEYLE KATILMALARINI BEKLERİM BUNU HEPİMİZDE KULLANABİLİRİZ EN AZINDAN BİRBİRİMİZİ HATIRLAMAMIZ AÇISINDAN SELAMETLE...

mustafa11:engin iyiki bu siteye üye olmuşum ben faydasını gördüm ve ayrılmakta istemem çünkü burada çok değerli arkadaşlar var en büyük güzelliği ise H.Z MEVLANANIN SÖZÜ GİBİ NE OLURSAN OL GEL burada ayrım yok işte büyüklük budur selametle...

mustafa11:engin meşe
................................................

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt