Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HATIRA DEFTERİ SENDE KATIL (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BEN BURADA BİR HATIRA DEFTERİ YAPMAK İSTEDİM SİTEMİZDE BULUNAN ,ÜYE OLAN ARKADAŞLARIMIZIN BİR SATIRDA OLSA İSİMLERİNİ YAZARAK VE GÜZEL BİR KELİMEYLE KATILMALARINI BEKLERİM BUNU HEPİMİZDE KULLANABİLİRİZ EN AZINDAN BİRBİRİMİZİ HATIRLAMAMIZ AÇISINDAN SELAMETLE...

mustafa11:engin iyiki bu siteye üye olmuşum ben faydasını gördüm ve ayrılmakta istemem çünkü burada çok değerli arkadaşlar var en büyük güzelliği ise H.Z MEVLANANIN SÖZÜ GİBİ NE OLURSAN OL GEL burada ayrım yok işte büyüklük budur selametle...

mustafa11:engin meşe

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HATIRA DEFTERİ SENDE KATIL

A.s Hayirli geceler. Bencede guzel faydali bir site bi siteyi acan ve emegi gecen herkese Allah razi olsun diyorum.

Dua ilactir: Dua edelim. B)

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

merve kırali=mabet_bekcisi
s.a kardeşlerim bu site benim için çok öenmli ve değerli.çok güzel insanlar tanıdım paylaşmanın önemini anladım okumayı daha da sevdim.dinime daha da sahip çıktım ve daha yaklaştım..internete girme gayem oldu.inşallah ömrüm boyunca yaşlanınca bile girerim rabbim nasip ederse.çünkü.okudukça güzelleşen paylaştıkça çoğalan bir site.herkese selam

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE BURADA BULUŞTUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM HEP DUA EDİYORUM HEPİNİZE..
YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM SESİNİ DUYMADIĞIM BİR SÜRÜ YÜREKTEN ÇIKARSIZ DOSTUM VAR..
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN..B)

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı

NERDEN BAŞLASAMKİ ACABA: EN İYİSİ EN BAŞTAN BAŞLIYAYIM .:DBEN NETİ EVE ALDIĞIMIN İLK HAFTASI İDİ NE PCİ NASIL KULLANILIR NASIL AÇILIR KAPANIR, DAHA YENİ ÖGRENMEYE ÇALIŞIRKEN ,BİR İLAHİ ARARKEN BİRDEN BU GÜZELİM SİTE KARŞIMA ÇIKTI.BAŞTAN SİSTEM ÇOK AGIR ÇALIŞMASI NETİCESİ İLE 1 SAAT GİBİ BİR ZAMANI ÜYE OLMAK İÇİN ÇABALAYAN BEN.SONUNDA SİTEYE ÜYE OLDUM İYİKİ OLDUM BEN BURDA ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR GÖRDÜM.DOSTLUK ADINA ARKADAŞLIK ADINAÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR.TABİKİ ARADA İSTİSNAİ BAZI PÜRÜZLER VE SIKINTILAR YAŞADIM HATTA HEPİNİZ BİLİRSİNİZKİ SİTEDEN BİLE AYRILDIM.AMA HER ŞEYDE BİR HAYIR VARMIŞ BUNDA DA ELBETTE BİR HAYIR VAR.NEYSE ÇOK ŞÜKÜR Kİ YİNE ARANIZDAYIM BENİM BURDA TANIDIĞIM KENDİLERİNİ HİÇ GÖRMESEMDE,BANA MANEVİ DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN MUSTAFAXSTAR VE ADALETİMAHZA ABLAMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BEN SİZLER SAYESİNDE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM.EN BAŞTA SİTEYİ VE BENİM BU SİTEDE OLMAMIN VESİLELERİSİNİZ.VE DİĞER ARKADAŞLARIM VE KARDEŞLERİM SİZLERİN GÜZEL PAYLAŞIMLARI VE BİLĞİLERİNİZ SAYESİNDE ÇOK GÜZEL BİLĞİLER EDİNDİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.BENDE SİZLERE BİR NEBZE FAYDALI OLDUMSA NE MUTLU BANA.İYİKİ SİZLER VE SİZ GİBİ DEGERLİ DOSTLERIM VAR.İYİKİ BU SİTE VAR.BU SİTEYİ KURAN, EMEGİ GEÇEN TÜM DOSTLARIMDAN YARADANIM RAZI OLSUN.B)B)B)B)B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

BENDE BU SİTEYE ÇOK BUNALDIĞIM VE DARALDIĞIM ANDA İSLAM İLE İLGİLİ ARAMA YAPARKEN KARŞIMA ÇIKTI.ÇOK FAYDALI VE ÇOK SEVDİĞİM BİR SİTE AYRILDIM VE KOPAMADIM DÖNDÜM.BENİMDE GÖRMEDİĞİM ARKADAŞLARI KAFAMDA KURDUĞUM MANEVİ VASIFLARA BÜRÜDÜĞÜM VE ÖYLECE HAFIZAMA ALDIĞIM KARDEŞLERİM VAR ALLAH RIZASI İÇİN SİTEYİ VE TÜM KARDEŞLERİMİ ÇOK SEVİYORUM.ALLAH CC BİZLERİ ÖĞRENDİKLERİMİZLE BİLDİKLERİMİZLE AMEL ETMEYİ NASİP ETSİN.SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN.B)B)
B)

delimavi77

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm
çok güzel düşünmüşün arkadaşım foruma daha önce kayıt olmuştum ama paylaşımda bulunmak bugüne kısmetmiş birbirinden değerli konular var baya işime yaradı bunları bizdene sirgemeyip üşenmedne yazan paylaşan arkadaşlardan ALLAH razı olsun

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kardeşlerim, arkadaşlarım, gönül dostlarım.
Burada havadan, sudan, maddeden değil, havanın, suyun ve maddenin yaratıcısı anılıyor zikrediliyor. O zikredildikçe gönüller kanatlanıyor, gönüller uçuyor ve gönüller çoğalıyor. Çoğaldıkça güzelleşiyoruz. Hz. Muhammed(s.a.v.)' in yüzü suyu hürmetine bizi burda birleştiren yaradana şükürler olsun. Nice paylaşımlara.

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BEN BU SİTEYE ÜYE OLMADAN ÖNCE HEP GİRİP SOHBET FALAN DİNLİYODUM Bİ GÜN BU SİTENİN İÇİNDE DOLAŞIRKEN "sıkıntılı mısınız beş dakkanızı bize ayırın " konusunu gördüm zaten sıkıntılıydım tıkladım oraya bi beş dakka gireyim dedim girdim BEŞ DAKKA DEĞİL BEŞ AYI BİLE GEÇTİ AMA HALA ÇIKAMADIM VE ÇIKAMIYORUM ÇIKMAKTA İSTEMİYORUM SONRA ABİMİN YARDIMIYLADA ÜYE OLDUM BURAYA ALLAH ONDANDA RAZI OLSUN ŞİMDİ SENDE ÜYE OL DİYERUM OLMUYOR UYUZ,İNŞAALLAH O DA ÜYE OLUR HEM O DA HAFIZ:evet:H

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
ÖNCELİKLE FORUMU AÇAN ABİME
:T
İslamiyet.gen ailsine arama motoruna islamiyet yazarak keşfedip,beğenip,üye oldum..üyeliğimde saatlerce uğraştım ama değdi..
değerli abilerim ve ablalarım ve kardeşim kadar sevdiğim maneviyat dolu bu ortama dahil olmaktan mutluyum..amacım faydalı ve hayatımda uygulayabileceğim bilgiler edinmek..
selam ve dualarımla..

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..

ÖNCELİKLE FORUMU AÇAN ABİME
:T
İslamiyet.gen ailsine arama motoruna islamiyet yazarak keşfedip,beğenip,üye oldum..üyeliğimde saatlerce uğraştım ama değdi..
değerli abilerim ve ablalarım ve kardeşim kadar sevdiğim maneviyat dolu bu ortama dahil olmaktan mutluyum..amacım faydalı ve hayatımda uygulayabileceğim bilgiler edinmek..
selam ve dualarımla..

selam ve dua ile rabbime emanet olun.....

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
illahi bir şeyler sebeb olacak ya,işte bende öyle bir sebeb yüzünden bu hayırlı site ile tanıştım.aslında bu benim buradaki kardeşlerimle tanışma sebebimdir.RABBİM her daim hak yolu üzre olanlardan eylesin.dostluklarımızı ebedi eylesin.hepinizi çok seviyorum.selametle.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBEREKATUHU..
SEVGİLİ HATIRA DEFTERİ; BUGÜN KIZ KARDEŞİM İ SOHBETLİ BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE UĞURLADIK.ERKEK KARDEŞİMLE İKİMİZ KALDIK.BOŞLUK ÖYLE BÜYÜK Kİ ŞUANDA,NASIL DOLDURULUR BİLMİYORUM.AMA ALLH IN CC EMRİ DİYE,EFENDİMİZİN SAV SÜNNETİ DİYE ,BOĞAZIMIZDAKİ YUTKUNMA ZORLA GERÇEKLEŞİYOR.:a45:
KARDEŞİMSİZ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR.NASIL GEÇECEK BİLMEM..
SELAM VE BAKİ DUALARIMLA..

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun bende bu siteye üye olduğumdan dolayı çok mutlu ve huzurluyum bu siteyi kuran vesile olan burada olan kardeşlerimizden Allah razı olsun en zor zamanlarımda sıkıntıl günlerimde hep kardeşlerimiz yanımızda oldular ve bütün herşeyden dersler çıkardık aynı bir aile olduk.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah selam ve dua ile Allah' amenet olun.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu

Esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu

sevgili hatıra defteri; bugün MUŞ lu bir komşumuz,Muş tan dönerken ANKARA da trafik kazası geçirdi,vefat etti..vefat haberiyle tanıyan herkes yıkldı.hanımının ayakları kırılmış.kızı sağlam çıkmış..yani hayatta heran herşey olabilir.
RABBİM HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP EYLE..:a03:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt