tamam kardeşim sende 12,13,14,15,16. cüzleri okursun inşhafiz 24 yazdı:
selamün aleyküm kardeşim bende inşellah hatminsevabından faydalanmak isterim ne zaman kadar okunacanı bilidiriseniz sevinirim 5 cüze kadar okuyabilirim inşallah eğer hatim bitmezse tekrar alırım inşallah hangi cüzler olacanı bana söyleyin yeter selam ve dua ile
sende 17 ve 18. cüzleri alırsın kardeşimmakinaci06 yazdı:
AAAAAAAAAA BEN YENİ BAKIYORUM İNDİRELİM İNŞALLAH BOŞTA HANGİ CÜZLER VAR SEÇEYİM İKİ TANE
yok kardeşim onları ben dağıtmıştım inş sende 19. cüzü alırsın allah'ın izniylesehidearzu yazdı:
sıradaki cüz 7.cüz heraldeki??yanlışım varsa düzeltin kardeşler ben 7. cüzü alıyım inşAllah
RABBİM KABUL ETSİN, EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE BİZLERİ MASHAR EYLESİN İNŞALLAHB)B)B)
eğer olursa sen 20. cüzü oku kardeşim ..nisanurmelek yazdı:
13.cü cüzü ben alayım .cevap gelmedi bana ama .mümkünmü hatime katılmam
allah razı olsun kardeşim sende 21. cüzü okursun inşararat yazdı:
SLM .ALYK BENDE VARIM BENDE ALIYORUM 2 CÜZDE BANA YAZIN ..AMA HANGİLERİ OLDUĞUNU BİLDİRİN LÜTFEN AVUKAT ABLAM SENİ MAHCUP EDERMİYİZ HİÇ BEN KISA BİR SÜREDİR ARANIZDAYIM AMA SİZİN HEMEN HEMEN YAZDIKLARINIZIN HEPSİNİ OKUDUM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİLĞİLER VERİYORSUNUZ ARKADAŞLARIMADA SÖYLİYEYİM ONLARDA KATILIRLAR .ALLAHA EMANET OLUN
hatim bu ay sonuna kadar kutlu doğum haftası münasebeti ile düzenlenmiş bir proje sizde ozaman 22.cüzü okursunuz kısmetse inşhasanfb yazdı:
Selamun Aleyküm. Ben çok sıklıkla giremiyorum şimdi vakit buldumda girdim siteye. Allahın İzni ile bende bir cüz okumak istiyorum. hangi cüz olduğunu siz belirtin ben okuyayım İnşaallah. Birde tam kontrol etmedim hatimin bir süresi varmı onu da belirtirseniz sevinirim . Allah' a emanet olun.
ÇİĞDEM ABLA BEN SANA VERMİŞTİM ÖN SAYFALARDA 2 CÜZ VERDİMmakinaci06 yazdı:
bende bi tane alayım kalmayacak yoksa