Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HATİM İÇİN YARDIM EDİN LÜTFEEEEEEN:(:( (1 Kullanıcı)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HATİM İÇİN YARDIM EDİN LÜTFEEEEEEN:(:(

KALAN CÜZLER=22,23,24

BUNLARI DA BEN ALDIM BAŞKASI ADINA HATİM BİTMİŞTİR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

HELEN_20

Kayıtlı Kullanıcı

SA KARDEŞİM ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH,BEN DE BİR HAYIR İŞLEYEYİM İNŞ. 22 VE 23. CÜZLERİ BEN ALAYIM.AEO

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

HELEN_20 yazdı:
SA KARDEŞİM ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH,BEN DE BİR HAYIR İŞLEYEYİM İNŞ. 22 VE 23. CÜZLERİ BEN ALAYIM.AEO

sağol arkadaşım ama cüzler biitti

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

ARKADAŞLAR HATİM BİTMİŞTİR KATKISI OLAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN ADALETİ HAMZA başkasını yapması gereken açıklamayı sen yaptın ben geçenlerde buna tepki göstermiştim ama sonuç çıkmamıştı forumlar açılıyor sonucunda ne olduğunu bilmiyoruz bu tür konular hassas koonular rabbim razı olsun inşallah bulduğun içiin canı gönülden teşekkür edrim selam ve dua ile ALLAH a emanet ol

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

hafiz 24 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN ADALETİ HAMZA başkasını yapması gereken açıklamayı sen yaptın ben geçenlerde buna tepki göstermiştim ama sonuç çıkmamıştı forumlar açılıyor sonucunda ne olduğunu bilmiyoruz bu tür konular hassas koonular rabbim razı olsun inşallah bulduğun içiin canı gönülden teşekkür edrim selam ve dua ile ALLAH a emanet ol

S.A.KARDEŞİM.HANDOS KARDEŞİMİZ GİREMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ SİTEYE.BEN HEP BURALARDAYIM,YARDIMCI OLUYORUM.YOKSA O KİŞİ ÖNEMSEMEDİĞİNDEN DEĞİLDİR.FORUMLAR HEPİMİZİN DEĞİL Mİ?ALLAH RAZI OLSUN.A.E.O.

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı

saolasın ismin gibi adaletini gösterdin rabbim hak yoldan ve adaletinden ayırmasın inşallah takip ettiğin için tekrar saol ALLAH RAZI olsun selam ve dua ile

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
hafiz 24 yazdı:

S.A.KARDEŞİM.HANDOS KARDEŞİMİZ GİREMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ SİTEYE.BEN HEP BURALARDAYIM,YARDIMCI OLUYORUM.YOKSA O KİŞİ ÖNEMSEMEDİĞİNDEN DEĞİLDİR.FORUMLAR HEPİMİZİN DEĞİL Mİ?ALLAH RAZI OLSUN.A.E.O.

a.s.ben önemsiyorum tabii ki ama dediğim gibi ben her zaman giremiyorum sağolsun bazı arkadaşlar yardım ediyorlar allah razı olsun önemsemesem forumu acmam hakkınızı helal edin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt