Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hastalıgım için dua edermisiniz (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
~*~

Selamün Aleyküm kardeşim. Rabbimiz, Eş-Şafi c.c şafi ismiyle acil şifalar, Es-Sabr c.c ismi ile de sabr-ı cemil ihsan eylesin inşallah.. Hastalıklar, Allah c.c'nin izni ile kefaret ve arınma vesilesidir, hasta sabrettiği müddetçe.. Bu sebeple sabrınızı engin kılsın Rabbimiz c.c inşallah.. Dua ederiz inşallah kardeşim..Sağlığınıza en kısa zamanda kavuşmanız duası ile..Rabbimize emanet olunuz.

~*~

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______selamün aleyküm rabbim acil şifalar versin
yar ve yardımcınız olsun inşallah ..
rabbimize emanet olunuz kardeşim
selam ve dua ile_______

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Allah Yar Ve Vardimciniz Olsun.acil şifalar Versin Inşaallah.tez Zamanda Iğleşirsiniz Inşaallah.rabbime Emanet Olun

yurtlu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim
çok Geçmiş Olsun Anladiğim Kadariyla Kötü Bir Hastalik
Dilerim Rabbim Acil şifalar Versin Sabir Versin Sana
Duacinim Kardeşim Allah Yardimcin Olsun
Selam Ve Dua Ile...

baskentlpg

Kayıtlı Kullanıcı
Öncelikle Allah tüm acı çeken ve hastalara acil şifalar versin, benimde bir hastam var 8 yaşında ayberk, 2.5 yaşında bir şok dan dolayı konuşma kabiliyetini kaybetti, dualarınızı esirgemeyin bu yavru için, bu konuda yapılması gereken dualar nelerdir bilen varsa lütfen yazsın, Allaha emanet olunuz..saygılarımla

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm

duymuştum evet ağrı veriyomuş çok.Allah c.c. yardımcınız olsun.Allah şifa versin(amin)

TUGBA_SU

Kayıtlı Kullanıcı
allahım acılarını hafıfletsın en kısa zamnda acıl sıfalar versın arkdasım allahım yardımcın olsun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Ah canim kardesim, cok gecmis olsun. Bende uzuntuden su cicegi olmustum moralim bozuk oldugu icin bagisiklik sistemim dusmustu ve olumden dondum. Iyilestim Rabbime sukurler olsun ama izler kaldi:( izler icin de uzuluyorum ama mutlaka caresi vardir.Allah yardimcin olsun.

elifnur

Kayıtlı Kullanıcı
çok geçmişler olsun kardeşim allahc.c. Acil şifalar versin dularimiz hasta olanlarin sikintida olanlarin ve dua bekleyen tüm muhammet ümmetinin yaninda inşallah a.e.o

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim RABBİM CC acil şifalar versin çok üzüldüm bizim burada kaplıca var keşke gelebilsen cilt hastalıklarına çok iyi geliyor

volkankaya3575

Kayıtlı Kullanıcı
bence sen yaradana şükretmelisin seni çok büyük bir olayla sınadığı için derdi veren yaradan dermanınıda verir sen yeter ki şkretmeyi unutma ve yaradana şirk koşma moralini o şekilde yüksek tut

bak ben ondört yaşında kemik erimesine yakalandım ve şuan geçti on altı yaşında tüberküloz geçirdim
ondört yaşından beri romatizma ile ugraşıyorum
belfıtığım var ameliyat olmamlazım ama olmuyorum
ve şimdi de beyinde bir arıza meydana yarında ona baktıracagım neolduğuna
yani anlayacagın boş ver ben hepsini yenmesini bilirim Allahın yardımıyla sende bence boş ver gelip geçici fani işler bu günler açını çok olabilir anlarım seni ama bu acıları çekerken neolursun yaradana karşı günah ve küfür işleme hep şükür çek senin enbüyük yardımcın o olacaktır

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
bence sen yaradana şükretmelisin seni çok büyük bir olayla sınadığı için derdi veren yaradan dermanınıda verir sen yeter ki şkretmeyi unutma ve yaradana şirk koşma moralini o şekilde yüksek tut

bak ben ondört yaşında kemik erimesine yakalandım ve şuan geçti on altı yaşında tüberküloz geçirdim
yani anlayacagın boş ver ben hepsini yenmesini bilirim allahın yardımıyla sende bence boş ver gelip geçici fani işler bu günler açını çok olabilir anlarım seni ama bu acıları çekerken neolursun yaradana karşı günah ve küfür işleme hep şükür çek senin enbüyük yardımcın o olacaktır
ne yaptin kardeşim herşey sende mevcut Allah cc sana hayirli şifalar versin

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

yani anlayacagın boş ver ben hepsini yenmesini bilirim Allahın yardımıyla sende bence boş ver gelip geçici fani işler bu günler açını çok olabilir anlarım seni ama bu acıları çekerken neolursun yaradana karşı günah ve küfür işleme hep şükür çek senin enbüyük yardımcın o olacaktır

selamun aleykum. forumu açan kardeşimiz iyileşmiş ne güzel.
Rabbim size de şifalar nasip etsin, yardımcınız olsun.
selam ve dua ile...

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm...

Kardeşim Bol Bol Sure Okusun Anneniz... İhlas, Felak, Nas, Fatiha, Ayetel Kürsü Okusun Okusun Ağrıyan Yerlerine Sürsün...

Rabbim Tez Zamanda Şifa Versin..
ALLAH Sıkıntılarınızı Gidersin

KAYIP

Kayıtlı Kullanıcı
çok çok geçmiş olsun kardeşim Allah şifasını versin. kitaplarda bi çok hastalığın duası var bunun da var mıdır acaba okuyalım hep beraber.

volkankaya3575

Kayıtlı Kullanıcı
sagolun arkadaşlar allah hepinizden razı olsun işte o yüzden yaradan diyorya ben demeyin biz diyin ki üzerinizdeki yük hafiflesin birlik olun sevin birbirinizi ki üstesinden gelinemeyecek olaylarınız olmasın
ben şükrediyorum yaradana bunları bana verdiği için ve beni sınamayı bukadar genç yaşta başladığı için

PERDAH

Kayıtlı Kullanıcı
Derdi veren rabbim şifasinida en kisa zamanda verir inşallah.

Ben bu hastaliğin acisini bilmiyorum o yüzden benim için söylemesi kolay ama sabret kardeşim.

Inşallah bizlerde dualarimizla sana sabretmen noktasinda yardimci oluruz.

Acilarin günahlarina kefaret olur inşallah rabbim sevdiği kullarina verirmiş hastaliklari sabretsinde sevap yazayim diye inşallah sevgili kullardansindir.

çok şükür müslümanizda siğinilacak kapiyi biliyoruz.gidecek başka kapi yok.

Allah acil şifalar versin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt