kardeşlerim sagolun ALLAH razı olsun dualar için hastalıgım geçti sadece vucudumda iz kaldı biraz selam ve dua ile
iyileşmenize sevindim :G
kardeşlerim sagolun ALLAH razı olsun dualar için hastalıgım geçti sadece vucudumda iz kaldı biraz selam ve dua ile
ne yaptin kardeşim herşey sende mevcut Allah cc sana hayirli şifalar versinbence sen yaradana şükretmelisin seni çok büyük bir olayla sınadığı için derdi veren yaradan dermanınıda verir sen yeter ki şkretmeyi unutma ve yaradana şirk koşma moralini o şekilde yüksek tut
bak ben ondört yaşında kemik erimesine yakalandım ve şuan geçti on altı yaşında tüberküloz geçirdim
ondört yaşından beri romatizma ile ugraşıyorum
belfıtığım var ameliyat olmamlazım ama olmuyorum
ve şimdi de beyinde bir arıza meydana yarında ona baktıracagım neolduğuna
yani anlayacagın boş ver ben hepsini yenmesini bilirim allahın yardımıyla sende bence boş ver gelip geçici fani işler bu günler açını çok olabilir anlarım seni ama bu acıları çekerken neolursun yaradana karşı günah ve küfür işleme hep şükür çek senin enbüyük yardımcın o olacaktır
bence sen yaradana şükretmelisin seni çok büyük bir olayla sınadığı için derdi veren yaradan dermanınıda verir sen yeter ki şkretmeyi unutma ve yaradana şirk koşma moralini o şekilde yüksek tut
bak ben ondört yaşında kemik erimesine yakalandım ve şuan geçti on altı yaşında tüberküloz geçirdim
ondört yaşından beri romatizma ile ugraşıyorum
belfıtığım var ameliyat olmamlazım ama olmuyorum
ve şimdi de beyinde bir arıza meydana yarında ona baktıracagım neolduğuna
yani anlayacagın boş ver ben hepsini yenmesini bilirim Allahın yardımıyla sende bence boş ver gelip geçici fani işler bu günler açını çok olabilir anlarım seni ama bu acıları çekerken neolursun yaradana karşı günah ve küfür işleme hep şükür çek senin enbüyük yardımcın o olacaktır