- Siz de Müslüman mısınız be? Müslümanlık kim, siz kimsiniz?
ne kadar da doğru bir söz
sahabenin,osmanlı dedelerimizin yanında bizim müslümanlığımızda neki
bu söz şimdi bizlere söylense acaba naparız
http://forum.islamiyet.gen.tr/peygamberimiz-hz-muhammed-sav/56169-bu-soz-yuregime-isledi.html
______selamün aleyküm kaan kardeşim
etkili bir okadarda kendimize çokkk pay çıkaracagımız bir hikaye
aslında vatan sevgisi imandan degil ve doguda ölen askarlerimize şehit olmuyor diyen ve bunuda din adına söyleyenlere anladım tamam diyeyene kadar bu hikayeyi okutmak lazım....
Müslümanlar! Kaldırın başlarınızı secdeden! Bozun, zaten bozuk namazlarınız! Allah'a secde edebilmek için evvelâ memleketinizden gâvuru kovun!
rahmana emanet olunuz
selam ve dua ile______
farklı ve güzeldi.allah kalbimizi nurla doldursun...
s.a.emeğine sağlık kaan kardeşim çok güzeldi.selametle AEO
selamun aleyküm
Emeğinize sağlık. Rabbim bizleri Gaflet uykusundan uyandırsın inşallah.
S.a. Kaan Kardeşim
Paylaşımınız için Allah razı olsun
Oldukça etkilendim, şimdilerde Hasene bacı nerdeeee, gerçek müslüman olabilmek nerdeee,
Rabbim hepimizi hidayete erdirsin, uykularımızdan uyandırsın.Amin
Selam ve dua ile...
Selamın Aleykum Kardeşim
üstadın çok güzel bir yazısı paylaştıgın için Rabbim Razı Olsun.
s a kardeşim allah razı olsun çok güzel bir paylaşım eline sağlık....
Selamunaleyküm...
bu güzel ve anlamlı yazıyı bizlerle paylaştınız...
Allah ebeden razı olsun sizden...Allaha emanet olun...
Müslümanlar! Kaldırın başlarınızı secdeden! Bozun, zaten bozuk namazlarını ençok bu söz etkiledi beni
ALLAH razı olsun kaan kardeş gerçekten çok etkileyci bir yazı iyiki paylaştın bizlerle yeniden ALLAH razı olsun selametle kalın
allah razı olsun muhterem bir zat imiş allah mekanını cennet etsin.(bizimkilerde varya şimdi örtünmeyi bağnazlık sanan,analarının başörtüsünden utananlar,geçmişini unutanlar,modernlik kisvesiyle el alemin oyuncagına gelenler,hasena bacının dediği gibi yarın birgün allah göstermesin ellerine düşersek nice oluruz.müstadın dediği gibi ''allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın''inşallah