Selamun aleyküm arkadaşlar size cok ama cok kolay bir tarifim var özelliklede patates sevenler için
Malzemeler
yiyebileceğiniz kadar patates
(en küçük minik boy olsa daha güzel oluyor)
tuz
pul biber
cok az sivi yağ (3 yemek kaşiği kadar)
yarim çay bardiği su
patatesleri kabuğunu soymadan suda 15 dakika kadar bekletin tepsinin altini yağlayin sonra boş tepsiye tuz ve pul biberi serpiştirin. Patatesleri topraklari gidene kadar yikayin ve yine kabuğunu soymadan ortadan ikiye bölün böldüğünüz kisim tespiye gelecek şekilde dizin. üzerine tekrar tuz ve pul biber serpistirin suyuda ekleyin ve 150 dercede firinda yaklaşık 25 dk. kadar pişirin cok kolay ve lezzetli bekar arkadaşlara tavsiyem kizartma gibi oluyor ama hiç uğraştirmadan yaği az haşlanmiş gibi cok harika
afiyet olsun
not: Piştikten sonra kabuğu kendiliğinden soyulur zahmetsiz yani .... Kabuklu yemeyin hiiiiii .....

Malzemeler
yiyebileceğiniz kadar patates
(en küçük minik boy olsa daha güzel oluyor)
tuz
pul biber
cok az sivi yağ (3 yemek kaşiği kadar)
yarim çay bardiği su
patatesleri kabuğunu soymadan suda 15 dakika kadar bekletin tepsinin altini yağlayin sonra boş tepsiye tuz ve pul biberi serpiştirin. Patatesleri topraklari gidene kadar yikayin ve yine kabuğunu soymadan ortadan ikiye bölün böldüğünüz kisim tespiye gelecek şekilde dizin. üzerine tekrar tuz ve pul biber serpistirin suyuda ekleyin ve 150 dercede firinda yaklaşık 25 dk. kadar pişirin cok kolay ve lezzetli bekar arkadaşlara tavsiyem kizartma gibi oluyor ama hiç uğraştirmadan yaği az haşlanmiş gibi cok harika
afiyet olsun
not: Piştikten sonra kabuğu kendiliğinden soyulur zahmetsiz yani .... Kabuklu yemeyin hiiiiii .....