Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HAREKETLİ ÇİCEKLER (3 Kullanıcı)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar güzel bunlar böyle abı hakkını helal et güllerını çaldım çiceklere dayanamıyorum ben yaa pcmde cıcek resımlerıyle dolu vallaaB)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Üye girişi yaptıktan sonra, sol üst tarafda bulunan Kontrol Paneli linkine tıklayınız. Ayarlar & Özellikler kısmından Seçenekleri Düzenle linkine tıklayınız. Bölümde bulunan bilgileri kendinize göre düzenledikten sonra, aşağı da bulunan Tarih & Saat ayarları ve Diğer ayarlar kısmında şu işlemleri yapınız. KARDEŞİM SAAT AYARI - GMT+2:00KALİNİNGAR OLAN AYARI AC ANLADIN ANLAMADINSA TEKRAR SOR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Üye girişi yaptıktan sonra, sol üst tarafda bulunan Kontrol Paneli linkine tıklayınız. Ayarlar & Özellikler kısmından Seçenekleri Düzenle linkine tıklayınız. Bölümde bulunan bilgileri kendinize göre düzenledikten sonra, aşağı da bulunan Tarih & Saat ayarları ve Diğer ayarlar kısmında şu işlemleri yapınız. KARDEŞİM SAAT AYARI - GMT+2:00KALİNİNGAR OLAN AYARI AC ANLADIN ANLAMADINSA TEKRAR SOR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

BANAMI DIYORSUN ABİ

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Hayir Feyzaadali Kardeşimiz Saat Ayarlarini Sorduda Onu Tarif Ediyorum Allaha Emanet Olun Hoşcakalin

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
Abi Cevabin Için Allah Senden Razi Olsun. Ama şu Anda çikmak Zorundayim Yarin Inşaallah Deneyeceğim.a.e.o.esselamun Aleyküm.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar güzel bunlar böyle abı hakkını helal et güllerını çaldım çiceklere dayanamıyorum ben yaa pcmde cıcek resımlerıyle dolu vallaaB)B)

selamün aleyküm kardeşim neden caldın benden izin aldınmı hakkımı helal etmiyorum şaka şaka h benim hakkım sana herzaman helaldir rabbime emanetsin kardeşim B)B)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim neden caldın benden izin aldınmı hakkımı helal etmiyorum şaka şaka h benim hakkım sana herzaman helaldir rabbime emanetsin kardeşim B)B)

yüreğime ınıyordu bıran sonunda bır oh çektım valla bılıyorsun kı abı çiçek hastasıyım benn napıyım dayanamdım özur dılerım :(:(

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
yüreğime ınıyordu bıran sonunda bır oh çektım valla bılıyorsun kı abı çiçek hastasıyım benn napıyım dayanamdım özur dılerım :(:(

şaka yaptık dedikya madem bu kadar seviyorsun cicekleri bir cicekci dükkanı ac ben yardım ederim burdan gönderirim kardeşim diyer formdaki benim msn silermisin alıntı yapmışın allah razı olsun allaha emanet ol kardeşim benim :H

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
şaka yaptık dedikya madem bu kadar seviyorsun cicekleri bir cicekci dükkanı ac ben yardım ederim burdan gönderirim kardeşim diyer formdaki benim msn silermisin alıntı yapmışın allah razı olsun allaha emanet ol kardeşim benim :H

öyle bır yer açmayı gerçekten cok ısterdım ama bı yandan da kötu olurdu yaa evin yolunu bulamazdım orda yatıp kalkardım :K:K

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleyküm.cevdet abi tekrar teşekkür ederim. artık saatim ayarlandı. bazı sebeplerden dolayı siteye yeni bağlanabildim.allah her iki cihandada sizi ve ailenizi inşaallah darda koymasın hakkınızı helal edin.a.e.o.

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
bak şimdi oldumu ya...ben ayarlandı diyorum oyine dün bugün yazıyor. bilgisayarı her kapatıp açmada yeniden ayarmı yapacağız?

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleyküm.cevdet abi tekrar teşekkür ederim. artık saatim ayarlandı. bazı sebeplerden dolayı siteye yeni bağlanabildim.allah her iki cihandada sizi ve ailenizi inşaallah darda koymasın hakkınızı helal edin.a.e.o.

aleykümselam kardeşim allah seninde gönlüne göre versin kızın nasıl inşallah iyidir cooooooooooooook öpüyorum onu selamımı söyleyin allaha emanet olun :G

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
bak şimdi oldumu ya...ben ayarlandı diyorum oyine dün bugün yazıyor. bilgisayarı her kapatıp açmada yeniden ayarmı yapacağız?

s.a. kardeşim forların en altındada gösteriyor ve aynı öyle ayarla ayar yerinide ayarladıktan sonra değişikliği kaydet var onu tıkla o kendi otamatik ayarlıyacaktır a.e.o. kardeşim :H

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun Aleyküm. Bende Ayni Bu şekilde Yapiyorum Ama Nedense Olmuyor. Neyse Vazgeçiyorum Senide Yorduk Kalsin Böyle Olmuyor. .bu Arada Buket Te çiçekleri çok Beğenmiş Onunda Size Selami Var. A.e.o.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm buketciğim nasılsın sana dünyadaki bütün cicekler feda olsun bende istediğin bir şey olursa formumun her hangibirine yaz annen olmadığızaman konuşalım seninle seni coooooook seviyorum kucak dolusu sevgilerimle allaha emanet ol buketciğimB)B):T

evla

Kayıtlı Kullanıcı
Cok Güzeller

Cok Güzeller

Ellerinize Sağlik

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
hepsı bırbırınden guzeller
ALLAH RAZI OLSUN
ILERDE INŞAALLAH BAHCENIN ICINDE GULLER VE CICEKLER ICINDE YAŞAMAK ISTERIM
ALLAHA EMANET OLUN

Resul Aydın