cennet_agaci
Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar güzel bunlar böyle abı hakkını helal et güllerını çaldım çiceklere dayanamıyorum ben yaa pcmde cıcek resımlerıyle dolu vallaaB)B)
Üye girişi yaptıktan sonra, sol üst tarafda bulunan Kontrol Paneli linkine tıklayınız. Ayarlar & Özellikler kısmından Seçenekleri Düzenle linkine tıklayınız. Bölümde bulunan bilgileri kendinize göre düzenledikten sonra, aşağı da bulunan Tarih & Saat ayarları ve Diğer ayarlar kısmında şu işlemleri yapınız. KARDEŞİM SAAT AYARI - GMT+2:00KALİNİNGAR OLAN AYARI AC ANLADIN ANLAMADINSA TEKRAR SOR ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM
Abi Cevabin Için Allah Senden Razi Olsun. Ama şu Anda çikmak Zorundayim Yarin Inşaallah Deneyeceğim.a.e.o.esselamun Aleyküm.
ne kadar güzel bunlar böyle abı hakkını helal et güllerını çaldım çiceklere dayanamıyorum ben yaa pcmde cıcek resımlerıyle dolu vallaaB)B)
selamün aleyküm kardeşim neden caldın benden izin aldınmı hakkımı helal etmiyorum şaka şaka h benim hakkım sana herzaman helaldir rabbime emanetsin kardeşim B)B)
yüreğime ınıyordu bıran sonunda bır oh çektım valla bılıyorsun kı abı çiçek hastasıyım benn napıyım dayanamdım özur dılerım
şaka yaptık dedikya madem bu kadar seviyorsun cicekleri bir cicekci dükkanı ac ben yardım ederim burdan gönderirim kardeşim diyer formdaki benim msn silermisin alıntı yapmışın allah razı olsun allaha emanet ol kardeşim benim :H
esselamun aleyküm.cevdet abi tekrar teşekkür ederim. artık saatim ayarlandı. bazı sebeplerden dolayı siteye yeni bağlanabildim.allah her iki cihandada sizi ve ailenizi inşaallah darda koymasın hakkınızı helal edin.a.e.o.
bak şimdi oldumu ya...ben ayarlandı diyorum oyine dün bugün yazıyor. bilgisayarı her kapatıp açmada yeniden ayarmı yapacağız?