Tugbis yazdı:
Tugbis yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN HEMEN ARASTIRIP BU KONUYA ACIKLIK VERDIGINIZ ICIN. SOLUK SOLUGA OKUDUM FORUMU GORUR GORMEZ.
Efendimiz (s.a.v.)r17;in sohbet ederlerken daha önce kullandığı, mübarek sırtını dayadığı bir hurma kütüğü vardı. Adı Hannane idi
AMA KUTUK NEDIR BILMIYORUM HURMA DALI FALAN MI OLUYOR?
KÜTÜK BİR AĞACIN GÖVDESİ DEMEK KALIN TARAFI YANİ.
Allah razi olsun aciklaminizdan dolayi
Simdi tam ogrenmis oldu benim odev sana kaldi ama gercekten cikmam gerekti . Esmani elektrikler gitmedi ama benim cikmam gerekti ama forumlar dan cikamadim birturlu napiyim Sizleri cok seviyorum bu site cok guzel
Dualarda bulusmak uzere. HAYIRLI GUNLER B)
S.ATugbis yazdı:
her yönü ile kazanç sağladık... kesinlikle.
marifet insan olmakta değil,marifet hannane direği olabilekte... AMINNNNNN! B)
YA BIRSEY SORCAM nasip yapiyorsunuz nasil anlatsam ki ehmmm nasil hani ben sana cvp yazdim ya onu sen nasil yapiyorsun hani benim yazdiklarim mavi olarak oluyor ya? bende oyle yapmak istiyorum durmadan kesip yapistirmiyim
bi yardimca olsan iyi olur
m_muaz yazdı:
selamun aleykum..
Rahman razı olsun kardeşim..
-Esmani- yazdı:
S.ATugbis yazdı:
her yönü ile kazanç sağladık... kesinlikle.
marifet insan olmakta değil,marifet hannane direği olabilekte... AMINNNNNN! B)
YA BIRSEY SORCAM nasip yapiyorsunuz nasil anlatsam ki ehmmm nasil hani ben sana cvp yazdim ya onu sen nasil yapiyorsun hani benim yazdiklarim mavi olarak oluyor ya? bende oyle yapmak istiyorum durmadan kesip yapistirmiyim
bi yardimca olsan iyi olur
ALINTI YAPMAK İSTEDİĞİNİZ YAZININ ÜZERİNDE SAĞ TARAFTA ALINTI YAP BUTONU VAR...ONU TIKLAYIN AÇILAN YERDE ÖNCE BENİM CEVABIM GELECEKTİR ,O YAZININ ALTINA İSTEDİĞİNİZ YAZIP CEVAP GÖNDER DERSENİZ OLUR.
CANIM KARDEŞİM SANIRIM YAZIYI OKUMADINIZ.YADA YANLIŞLIK OLDU.FEYZAGUL yazdı:
ESSELAMUN ALEYKUM
KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİŞSİN (SİGARA)MALESEF SÖMÜRÜYOR BİZ GENÇLERİ BUNA DAHA FAZLA İZİN VERMEMELİYİZ ÖZELLİKLE MÜSLÜMAN OLARAK