Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HANNANE NEDEN AĞLAMIŞTI (2 Kullanıcı)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HANNANE NEDEN AĞLAMIŞTI

selamun aleykum..

Rahman razı olsun kardeşim..

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.ALLAH RAZI OLSUN.HANNANE BİR KÜTÜK VE CENNETİ GARANTİ.BİZ İSE ALLAH IN AHSEN-İ TAKVİM OLARAK YARATTIĞI EN GÜZEL SANAT ESERİ KENDİMİZİ DÜŞÜRDÜĞÜMÜZ HALLERE BAK.KENDİ ADIMA UTANIYORUM.:(:(:(

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

Tugbis yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN HEMEN ARASTIRIP BU KONUYA ACIKLIK VERDIGINIZ ICIN. SOLUK SOLUGA OKUDUM FORUMU GORUR GORMEZ.

Efendimiz (s.a.v.)r17;in sohbet ederlerken daha önce kullandığı, mübarek sırtını dayadığı bir hurma kütüğü vardı. Adı Hannane idi

AMA KUTUK NEDIR BILMIYORUM HURMA DALI FALAN MI OLUYOR?

KÜTÜK BİR AĞACIN GÖVDESİ DEMEK KALIN TARAFI YANİ.

Allah razi olsun aciklaminizdan dolayi :)

Simdi tam ogrenmis oldu benim odev sana kaldi ama gercekten cikmam gerekti . Esmani elektrikler gitmedi ama benim cikmam gerekti ama forumlar dan cikamadim birturlu napiyim:);) Sizleri cok seviyorum bu site cok guzel :)

Dualarda bulusmak uzere. HAYIRLI GUNLER B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

Tugbis yazdı:
Tugbis yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN HEMEN ARASTIRIP BU KONUYA ACIKLIK VERDIGINIZ ICIN. SOLUK SOLUGA OKUDUM FORUMU GORUR GORMEZ.

Efendimiz (s.a.v.)r17;in sohbet ederlerken daha önce kullandığı, mübarek sırtını dayadığı bir hurma kütüğü vardı. Adı Hannane idi

AMA KUTUK NEDIR BILMIYORUM HURMA DALI FALAN MI OLUYOR?

KÜTÜK BİR AĞACIN GÖVDESİ DEMEK KALIN TARAFI YANİ.

Allah razi olsun aciklaminizdan dolayi :)

Simdi tam ogrenmis oldu benim odev sana kaldi ama gercekten cikmam gerekti . Esmani elektrikler gitmedi ama benim cikmam gerekti ama forumlar dan cikamadim birturlu napiyim:);) Sizleri cok seviyorum bu site cok guzel :)

Dualarda bulusmak uzere. HAYIRLI GUNLER B)

s.a

olsun ablam neticede bilmeyenler öğrendi,bilenler pekiştirdi ve ibret alması gerekenler aldı...
her yönü ile kazanç sağladık...

marifet insan olmakta değil,marifet hannane direği olabilekte...

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

her yönü ile kazanç sağladık...;) kesinlikle.
marifet insan olmakta değil,marifet hannane direği olabilekte... AMINNNNNN! B)

YA BIRSEY SORCAM nasip yapiyorsunuz nasil anlatsam ki ehmmm nasil hani ben sana cvp yazdim ya onu sen nasil yapiyorsun hani benim yazdiklarim mavi olarak oluyor ya? bende oyle yapmak istiyorum durmadan kesip yapistirmiyim :D

bi yardimca olsan iyi olur :)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

Tugbis yazdı:

YA BIRSEY SORCAM nasip yapiyorsunuz nasil anlatsam ki ehmmm nasil hani ben sana cvp yazdim ya onu sen nasil yapiyorsun hani benim yazdiklarim mavi olarak oluyor ya? bende oyle yapmak istiyorum durmadan kesip yapistirmiyim :D

S.A

ALINTI YAPMAK İSTEDİĞİNİZ YAZININ ÜZERİNDE SAĞ TARAFTA ALINTI YAP BUTONU VAR...ONU TIKLAYIN AÇILAN YERDE ÖNCE BENİM CEVABIM GELECEKTİR ,O YAZININ ALTINA İSTEDİĞİNİZ YAZIP CEVAP GÖNDER DERSENİZ OLUR.

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
Tugbis yazdı:

S.A

ALINTI YAPMAK İSTEDİĞİNİZ YAZININ ÜZERİNDE SAĞ TARAFTA ALINTI YAP BUTONU VAR...ONU TIKLAYIN AÇILAN YERDE ÖNCE BENİM CEVABIM GELECEKTİR ,O YAZININ ALTINA İSTEDİĞİNİZ YAZIP CEVAP GÖNDER DERSENİZ OLUR.

sagol Allah razi olsun ;)

BILMEMEK DEGIL OGRENMEMEK AYIPTIR :D BENDE O YUZDEN SORUP DURUYORUM B)

FEYZAGUL

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMUN ALEYKUM
KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİŞSİN (SİGARA)MALESEF SÖMÜRÜYOR BİZ GENÇLERİ BUNA DAHA FAZLA İZİN VERMEMELİYİZ ÖZELLİKLE MÜSLÜMAN OLARAK

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

FEYZAGUL yazdı:
ESSELAMUN ALEYKUM
KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİŞSİN (SİGARA)MALESEF SÖMÜRÜYOR BİZ GENÇLERİ BUNA DAHA FAZLA İZİN VERMEMELİYİZ ÖZELLİKLE MÜSLÜMAN OLARAK
CANIM KARDEŞİM SANIRIM YAZIYI OKUMADINIZ.YADA YANLIŞLIK OLDU.:p

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt