#fani_dünya#
Kayıtlı Kullanıcı
evet konu çok güzel bir konu aslında.gel gelelim bu erkekler niye ihmal ediyorlar ilgi göstermiyorlar kadınlarına önce bu soruyu böyle bir sorunla karşılaşan evli kadının kendine sorması lazım ben ne yaptımda böyle ilgisiz bana acaba acaba diye hatasını bulmaya çalışmalı bulursa bir hatasını onu tamir etmeli ve o şekilde bu dertten kurtulmalı.peki kadında bir kusur yok ama bu adam hala ilgi sevgi göstermiyorsa o zaman buda şunu gösterir ki adam artık karısından bıkmıştır bakın erkeklerin genel olmasada bazı tip erkekler diyelim kadından çabuk bıkarlar yani 3-5 yıl geçtimi aynı kadından sıkılırla.
hatta evli bir adam bana şunu demişti :"insan her Allah'ın günü tavuk yese tavuk yese olurmu hiç arada birde salata olması lazım"diyordu buda onun karısından sıkıldıgını ondan ilgi alakayı kestiğini ve her an başka kadına gitmeye meyilli oldugunu gösterir.
işte bu durumda adam kadından bıkmışsa sıkılmışsa kadın ne yapmalıdır kendine bakmalı kocasnın gözünün dışarıda olmasına izin vermemelidir.
yoksa ilgisizlikten başlayan sıkıntılar boşanmaya aldatmaya kadarda gider.
vesselam
hatta evli bir adam bana şunu demişti :"insan her Allah'ın günü tavuk yese tavuk yese olurmu hiç arada birde salata olması lazım"diyordu buda onun karısından sıkıldıgını ondan ilgi alakayı kestiğini ve her an başka kadına gitmeye meyilli oldugunu gösterir.
işte bu durumda adam kadından bıkmışsa sıkılmışsa kadın ne yapmalıdır kendine bakmalı kocasnın gözünün dışarıda olmasına izin vermemelidir.
yoksa ilgisizlikten başlayan sıkıntılar boşanmaya aldatmaya kadarda gider.
vesselam