Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HANGİSİ FARKLI???? (2 Kullanıcı)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı
SARI, DAMAT, PARA, YOKUŞ, KEFİL, DAYI

BU KELİMELERDEN HANGİSİ DİĞERLERİNDEN FARKLI NEDEN?????

berdar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HANGİSİ FARKLI????

kefil mi
çünkü diğerlerinde kalın ünlüler kefilde ince ünlüler kullanılmış?

berdar

Kayıtlı Kullanıcı

sarı mı?

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A DAYIMI. ÇÜNKÜ GÜNÜMÜZDE DAYISIZ BİŞEY YAPILMIYO;);) (TORPİL)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

DEĞİL BİRAZ DAHA DÜŞÜNÜN YENİ BİR SORU YOLDA GELİYOR

berdar

Kayıtlı Kullanıcı

Ahada buldum buldum :D:D:D söylüyorum cevap PAAAAAAAARAAAAAAA
ama çoook zor gerçekten açıklamayı şimdi mi istersiniz yoksa herkez biraz daha düşünsün mü:D:D:D:D

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

berdar yazdı:
Ahada buldum buldum :D:D:D söylüyorum cevap PAAAAAAAARAAAAAAA
ama çoook zor gerçekten açıklamayı şimdi mi istersiniz yoksa herkez biraz daha düşünsün mü:D:D:D:D

DÜŞÜNSÜN KARDEŞİM......KOPYA ÇEKMİYON DEĞİL Mİ????

berdar

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:(:(:(:( olur mu hiç kendim buldum ama ben sonra devam edecem çünkü tenefüs bitti şimdi ders saati selamlar....;)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

berdar yazdı:
:(:(:(:(:(:( olur mu hiç kendim buldum ama ben sonra devam edecem çünkü tenefüs bitti şimdi ders saati selamlar....;)

KARDEŞ OKULDA MISIN SEN??? NE BU??DERSANE FALAN MI

berdar

Kayıtlı Kullanıcı

Yok kardeş ben bundan bahsetmiştim..Şimdi bir şeyler öğrenme zamanı selamlar
mtekik yazdı:
S.A. ARKDAŞLAR,
ÖNCELİKLE HEPİNİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN. İNŞALLAH EN KÖTÜ CUMAMIZ BUGÜNKÜ GİBİ OLUR.

ŞİMDİ ESAS KONUMUZA GELELİM,
ARKADAŞLAR FORUM AÇARKEN MAALESEF DİKKATSİZ DAVRANIYORUZ. BAZEN ÖYLE FORUMLAR AÇILIYOR Kİ, İNANIN BEN ŞAŞIRIYORUM BURASI İSLAMİYET.GEN.TR ADRESİ DEĞİLMİYDİ, ACABA YANLIŞ BİR SİTEYEMİ GİRDİM DİYORUM.
ARKADAŞLAR SİTEMİZ İSLAMİ BİR SİTE, BURADA ESAS MAKSADIMIZ DİNİMİZLE İLGİLİ BİLMEDİKLERİMİZİ ÖĞRENME, BİLDİKLERİMİZİ ÖĞRETME OLMALIDIR. EN AZINDAN BEN ÖYLE ALGILIYORUM.
AMA SAKIN BUNU EĞLENCEYE KARŞI OLDUĞUM OLARAK ALGILANMASIN, TABİ HELAL DAİRESİNDE EĞLENMEK HEPİMİZİN HAKKIDIR, VE BU TÜR FORUMLARDADA FAYDA VARDIR. BUNU DERS ARASINDA VERİLEN TENEFÜS OLARAK ALGILAYABİLİRİZ.
AMA ARKADAŞLAR BİZ İŞİ O HALE GETİRDİK Kİ TENEFFÜS 45 DAKİKA, DERS 5 DAKİKAYA DÜŞTÜ.
SİTENİN İLK SAYFASI HER ZAMAN ÖN PLANDA OLAN SAYFAMIZDIR. SİTEYE YENİ GİREN BİRİSİ İLK İZLENİMİNİ ORADAN ALIYOR VE SİTEMİZLE İLGİLİ HÜKMÜNÜ ORADA VERİYOR.
HATTA BEN SİTEMİZE SON ZAMANLARDA ÜYE OLAN VE SİTEMİZİN PRENSİPLERİNE AYKIRI HAREKET ETTİKLERİ İÇİN İHRAÇ EDİLEN İNSANLARINDA SİTEMİZİ YANLIŞ TANIDIKLARI İÇİN ÜYE OLUP BU HATALARI YAPTIKLARI KANAATİNDEYİM.
BİR SÜRÜ EMEK VERİLEREK HAZIRLANAN VE GERÇEKTEN TEK MAKSADI SİTEDEKİ KARDEŞLERİNE FAYDALI OLMAK OLAN FORUMLARIMIZ GAZETE İLANI V.S. İLE MÜŞTERİ BEKLERKEN BU TÜR FORUMLARIN KAPISI DOLUP TAŞIYOR. BUDA BİZİM DAVAYA NE KADAR SAHİP ÇIKTIĞIMIZI VE BELKİ AĞIR OLACDAK AMA NE KADAR MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZU ORTAYA KOYMAKTADIR.

ARKADAŞLAR SÖZLERİM BELKİ BAZI KARDEŞLERİMİZ TARAFINDAN YANLIŞ BULUNABİLİR, AMA BEN SİZLERDEN BU SÖZLERİMİ YABANA ATMADAN DİKKATLİCE OKUYUP, DEĞERLENDİRMENİZİ TALEP EDİYORUM. SİTEMİZİN YAŞ İTİBARI İLE EN BÜYÜKLERİNDEN BİRİSİ OLDUĞUMA GÖRE BUNADA HAKKIM VAR DİYORUM.

HADİ BAKALIM KALIN SAĞLICAKLA,

K.S.E.O.
sonra devam ederiz inşaallah ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt