Resul Aydın
Kayıtlı Kullanıcı
Re: Hangi Ağaçtan Geldiniz????
Ben Toprağin Sinesinde Insan Denilen Bir Can"im
B)
Ben Toprağin Sinesinde Insan Denilen Bir Can"im
B)
Resulaydin yazdı:
BEN TOPRAĞIN SİNESİNDE İNSAN DENİLEN BİR CAN"IM
HEM DÜŞÜNÜR HEM SEVERİM, BUDUR TAŞTAN FARKLI YANIM
HER MADDENİN ZERRESİNİ BEDENİMDE, TAŞIYORSAM
BEN NE BİR TAŞ, NE BİR AĞAÇ....!!!
İNSANLIĞIMLA İNSANIM
O.GENCEBAY.
FATMA_ERGUN yazdı:
ABLA BEN AÇIKLAMALARDA KARA AGACI BULAMADIM??
LİDERLİK ETMEYİ SEVMEM EDENDENDE NEFRET EDERİM BAŞKALARI İÇİN KARAR VERMEM BAŞKALARI BENİM ADIMA VERİNCEDE AY EN SİNİR OLDUGUM ŞEYLERDİR...DİGERLERİ TAMAM.TEŞEKKÜR EDERİM .hafize yazdı:
B)FATMA_ERGUN yazdı:
ABLA BEN AÇIKLAMALARDA KARA AGACI BULAMADIM??
KARAAĞAÇ : ( ASİL ) Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerin de aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisinin altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst ve sadık bir eştir. Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayışı vardır.
B)B)B)
ABLA YOKYA BEN LİDERLİK TASLAYAN İNSANLARDAN NEFRET EDERİM.ÖZELLİKLE BENİM YERİME KARAR VERENLERDEN...hafize yazdı:
BENİM DE NASİBİM BU.ALLAHIMA ŞÜKÜR GERÇEKTEN DE KENDİM İÇİN KULLANACAĞIM İLK KELİME DÜRÜSTLÜKTÜR.FATMA KARDEŞ KARAAĞAÇ ÇOK GÜZEL VE LİDERLİK KONUSUNU DA DÜŞÜN.SENİN GİBİ İNSANLARIN ÖNCÜ OLACAĞI İNSANLAR NE GÜZEL HUYLAR EDİNİR.
AYNEN KATILIYORUM
desertrose yazdı:
DİŞBUDAK : ( HIRS ) Farklı bir çekiciliğe sahip, hayat dolu, talepkar, düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biri. Hırslı, akıllı, yetenekli, kaderine hükmetmeyi seven, egoist olmaya elverişlidir. Ama ona güvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hükmedebilir. İlişkileri çok ciddiye alır ve sadıktır.
YA BEN DÜŞÜNCESİZCE ASLA HAREKET ETMEM, ELEŞTİRİLEREDE BÜYÜK ÖNEM VERİRİM. KADERE HÜKMEDİLECEĞİNE İNANMAM. EGOİST TAM OLARAK NEDEMEK BİLMİYORUM AMA GERİSİ DOĞRU B)B)B)