Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HANGİ AĞAÇTAN GELDİNİZ???? (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HANGİ AĞAÇTAN GELDİNİZ????

Resulaydin yazdı:
BEN TOPRAĞIN SİNESİNDE İNSAN DENİLEN BİR CAN"IM
HEM DÜŞÜNÜR HEM SEVERİM, BUDUR TAŞTAN FARKLI YANIM
HER MADDENİN ZERRESİNİ BEDENİMDE, TAŞIYORSAM
BEN NE BİR TAŞ, NE BİR AĞAÇ....!!!
İNSANLIĞIMLA İNSANIM

O.GENCEBAY.

cANİM HEPİMİZ İNSANIZ BU BİRAZDA ŞAKA :D:D

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

ABLA BEN AÇIKLAMALARDA KARA AGACI BULAMADIM??

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

B)
FATMA_ERGUN yazdı:

KARAAĞAÇ : ( ASİL ) Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerin de aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisinin altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst ve sadık bir eştir. Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayışı vardır.

B)B)B)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
B)
FATMA_ERGUN yazdı:

KARAAĞAÇ : ( ASİL ) Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerin de aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisinin altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst ve sadık bir eştir. Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayışı vardır.

B)B)B)
LİDERLİK ETMEYİ SEVMEM EDENDENDE NEFRET EDERİM BAŞKALARI İÇİN KARAR VERMEM BAŞKALARI BENİM ADIMA VERİNCEDE AY EN SİNİR OLDUGUM ŞEYLERDİR...DİGERLERİ TAMAM.TEŞEKKÜR EDERİM .

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

KESTANE : ( DÜRÜSTLÜK ) Alışılmadık bir güzelliği vardır ve insanları etkilemek gibi bir derdi yoktur. Adil ve neşelidir. Doğuştan Diplomattır. Çok kolay huzursuzluğa kapılır ama her türlü ilişkisin de hassasdır. Bazen olağandışı davranır. Sevgili bulmakta güçlük çeker.

BENİM DE NASİBİM BU.ALLAHIMA ŞÜKÜR GERÇEKTEN DE KENDİM İÇİN KULLANACAĞIM İLK KELİME DÜRÜSTLÜKTÜR.FATMA KARDEŞ KARAAĞAÇ ÇOK GÜZEL VE LİDERLİK KONUSUNU DA DÜŞÜN.SENİN GİBİ İNSANLARIN ÖNCÜ OLACAĞI İNSANLAR NE GÜZEL HUYLAR EDİNİR.B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

BENİM DE NASİBİM BU.ALLAHIMA ŞÜKÜR GERÇEKTEN DE KENDİM İÇİN KULLANACAĞIM İLK KELİME DÜRÜSTLÜKTÜR.FATMA KARDEŞ KARAAĞAÇ ÇOK GÜZEL VE LİDERLİK KONUSUNU DA DÜŞÜN.SENİN GİBİ İNSANLARIN ÖNCÜ OLACAĞI İNSANLAR NE GÜZEL HUYLAR EDİNİR.
:D:D:D AYNEN KATILIYORUM :D:D:D

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
BENİM DE NASİBİM BU.ALLAHIMA ŞÜKÜR GERÇEKTEN DE KENDİM İÇİN KULLANACAĞIM İLK KELİME DÜRÜSTLÜKTÜR.FATMA KARDEŞ KARAAĞAÇ ÇOK GÜZEL VE LİDERLİK KONUSUNU DA DÜŞÜN.SENİN GİBİ İNSANLARIN ÖNCÜ OLACAĞI İNSANLAR NE GÜZEL HUYLAR EDİNİR.
:D:D:D AYNEN KATILIYORUM :D:D:D
ABLA YOKYA BEN LİDERLİK TASLAYAN İNSANLARDAN NEFRET EDERİM.ÖZELLİKLE BENİM YERİME KARAR VERENLERDEN...

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

DİŞBUDAK : ( HIRS ) Farklı bir çekiciliğe sahip, hayat dolu, talepkar, düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biri. Hırslı, akıllı, yetenekli, kaderine hükmetmeyi seven, egoist olmaya elverişlidir. Ama ona güvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hükmedebilir. İlişkileri çok ciddiye alır ve sadıktır.

YA BEN DÜŞÜNCESİZCE ASLA HAREKET ETMEM, ELEŞTİRİLEREDE BÜYÜK ÖNEM VERİRİM. KADERE HÜKMEDİLECEĞİNE İNANMAM. EGOİST TAM OLARAK NEDEMEK BİLMİYORUM :):) AMA GERİSİ DOĞRU B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
DİŞBUDAK : ( HIRS ) Farklı bir çekiciliğe sahip, hayat dolu, talepkar, düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biri. Hırslı, akıllı, yetenekli, kaderine hükmetmeyi seven, egoist olmaya elverişlidir. Ama ona güvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hükmedebilir. İlişkileri çok ciddiye alır ve sadıktır.

YA BEN DÜŞÜNCESİZCE ASLA HAREKET ETMEM, ELEŞTİRİLEREDE BÜYÜK ÖNEM VERİRİM. KADERE HÜKMEDİLECEĞİNE İNANMAM. EGOİST TAM OLARAK NEDEMEK BİLMİYORUM :):) AMA GERİSİ DOĞRU B)B)B)

ya bu biraz şaka mukabilinde :D:D:D:D

dilema

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE IHLAMURMUSUM AMA BIRKAC OZELLIGI UYMUYOR TABI...

zeynur

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE KÖKNAR AYNISI TIPKISIYIM...............
ALLAH RAZI OLSUN

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

SALKIMSÖĞÜT : ( MELANKOLİ ) Güzel ve çok melankoliktir. Etkileyicidir. Güzel ve zevkli şeylere meraklıdır. Seyahat etmeyi sever. Hayalperesttir. Kaprisli ama dürüsttür. Başkalarının duygularına önem verir. Çabuk etki altında kalır ama beraber yasanması zor biridir. Talepkardır. Sezgileri de kuvvetlidir. Aşıkken acı çeker ama demir atabileceği birini bulabilir.

Kaprisli değilim yaşanması zor değilim geri kalan hepsi doğru :D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt