FEYZAADALI
Kayıtlı Kullanıcı
- Katılım
- 30 Tem 2007
- Mesajlar
- 218
- Tepki puanı
- 1
- Puanları
- 0
MALZEME:
1 KG HAMSİ
4 ADET YEŞİL SOĞAN
1ADET KURU SOĞAN
4-5 DİLİM EKMEK
TUZ;KARABİBER KEKİK KIRMIZIPULBİBER
HAZIRLANIŞI:
HAMSİYİ KILÇIKSIZ AYIKLA.ROBOTTA ÇEK.YOĞURMA KABINA AL.SOĞANLARI YİNE ROBOTTA ÇEK. HAMSİLERİN ÜZERİNE EKLE. EKMEKLERİ ÇEK.HAMSİYE EKLE.TUZU VE BAHARATLARI EKLEYİP İYİCE YOĞUR.ELLERİNİ HAFİF YAĞLAYIP KÖFTE ŞEKLİ VER .KIZGIN YAĞDA KIZART.
1 KG HAMSİ
4 ADET YEŞİL SOĞAN
1ADET KURU SOĞAN
4-5 DİLİM EKMEK
TUZ;KARABİBER KEKİK KIRMIZIPULBİBER
HAZIRLANIŞI:
HAMSİYİ KILÇIKSIZ AYIKLA.ROBOTTA ÇEK.YOĞURMA KABINA AL.SOĞANLARI YİNE ROBOTTA ÇEK. HAMSİLERİN ÜZERİNE EKLE. EKMEKLERİ ÇEK.HAMSİYE EKLE.TUZU VE BAHARATLARI EKLEYİP İYİCE YOĞUR.ELLERİNİ HAFİF YAĞLAYIP KÖFTE ŞEKLİ VER .KIZGIN YAĞDA KIZART.