aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
Ben bir alisveris magzasinda calisiyorum ve boykot urunleri alanlari patrona caktirmadan uyariyorum..
Kimisi "Arabistan en buyuk destegi verdi onlara" diyerek bahane ediyor, kimiside "aa öylemi" diyerek yinede aliyor..
Malesef ki durumumuz içler acisi.. Çoklari Filistin'de kardesleri ölürken, iki teneke coca cola'dan, bir sise nescafe'den, bir torba lays'ten vazgeçemiyor.!
Nasil bir yürek olmaliki o, doya doya içerim, kardeslerimide tvden izlerim diyor..
Bir ben almasam ne çikar, koskoca Arabistan bile sirtini döndü diyenler!
Uyanin! Damlaya damlaya göl olur diye bosuna denilmemis..!
ALMAYIM, ALDIRMAYALIM!
Ayrica katki olan kodlar arasinda en cok dikkatimi ceken, cogu seker cikolata vs gibi urunlerde E471'in bulunmasi..
Mesaji cok uzattim ancak bu konuda oldukça doluyum. Hakkinizi helal edin insaAllah..
Konuyu açan, emegi geçenlerden Allah razi olsun..
Rabbim bildiği gibi yapsın. Allahın laneti, kendisine iman etmeyen, resulunun sünnetine uymayan, islam düşmanı olan herkesin üzerine olsun.
Allahu Ekber..
Güncelleme ( Hala alanlar var İsrail mallarını, ne çabuk unutuyorlar )
Esselamu aleykum CANIM KARDEŞİM RESİMLER BENİ ÇOK etkiledi çok ağlattı belkide onlar için o yavrular için ağlaya ağlaya haykırarak dua etmek vede ürünlerin hiç birini kullanmamak gerek carrefour sa da onlara pay veriyor aman diyorum kardeşlerim aman dikkat her yerimizi sarmış durumdalar RABBİM her zaman mazlumun yanındadır . hadi kardeşlerim israilin helakı için hebbir ağızdan birdaha yeniden EL CEBBAR EL CEBBAR EL CEBBAR ALLAH mazlumu görendir SANA SĞINIYORUM YARABBİM EY KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLAN YÜCELER YÜCESİ RABBİM EL CEBBAR isminin güzelliği ile ve HZ. MUHAMMET MUSTAFANIN O GÜZEL İSMİ İLE İSTİYORUM YARAB o gözü dönmüş yahudileri helak et HELAK ET HELAK ET AMİN.