Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HaKKıNıZı HeLaL EDiN (1 Kullanıcı)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim hakkınızı helal edin askere gidiyorum.bir süre görüşemiyecegiz.burda iyi anılarım oldu. bu site allahın bir lütfu idi benim için.dualarınızı eksik etmeyin.herkese selam ederim.kasım abi,mavci abi,incinur,yönetim kaan kardeş,ve diğer bacılar,ablalar,abiler,kardesler görüşürüz.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam abicim askerlik güzel bir iş kendine çok dikkat et abicim.eğer doğuya gidersen çok ama çok dikkat et allaha emanet ol seni çok özlicez abi allah yardımcın olsun.kardeşlerimizin kanını yerde bırakma abi.su gibi git su gibi gel.abicm yanında olsaydım su ndökerdim.abi annene babana kardeşlerine söyle üzülmesinler.eğer tererüstleri yurdumuzdan uzaklıştarcaksak.bu gerekir abi.allaha emanet ol abi.

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
EN BÜYÜK ASKER LEVENT ABİ..............................

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim helal olsun sende hakkını helal et rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip eylesin inşallah nereye gidiyorsun allah a emanet ol inşallah

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam kardeşim,hakkım yok ama yinede helal olsun.rabbim hayırlısıyla sağ salim gidip dönmek nasip etsin hayırlı tezkerelerin olsun inşallah kardeşim.sayılı gün çabuk geçicek inşallah.rabbimize emanet ol güzel kardeşim selametle ve dua ile..............

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kardeşim;

ALLAH celle celaluh'a emanet ol.Hayırlısı ile gidip gelmeyi ALLAH celle celaluh sana ve tüm müslüman kardeşlerimize nasip,kısmet,ihsan eylesin.Bizleri arada bir olsada müsait olduğunda habersiz bırakma inşaALLAH.

Bizde sağ isek inşaALLAH,burada bir aksiklik olmazsa seni ve cümle müslüman kardeşlerimizi bekliyor olacağız.

Selametle git ve gel inşaALLAH.Hakkımız var ise helal olsun değerli kardeşim.

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim hakkımız yok ama yinede helal olsun,sağ sağlim gidip dönersin inşaALLAH ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN,hayırlı bayramlar kardeşim...

nurışığı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'a emanet ol abi hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur inşAllah varsa hakkımız helal olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun

GEVHER

Yönetici
aleykümselam kardeşimiz...

ALLAH Rasulü ( S.A.V ) buyuruyor ki

“İki göz cehennem ateşi görmez :
Düşmana karşı nöbet bekleyen ve ALLAH korkusundan ağlayan gözler.”

Rabbim vatani görevinizi en güzel şekilde yerine getirmeyi ve sağ-salim tezkerenizi almayı nasip etsin.

Varsa hakkımız helal olsun.

Tüm mehmetçiklerimiz gibi siz de dualarımızda olacaksınız.
Allah C.C. 'e emanet olun.

melike-m

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH Rasulü ( S.A.V ) buyuruyor ki

“İki göz cehennem ateşi görmez :
Düşmana karşı nöbet bekleyen ve ALLAH korkusundan ağlayan gözler.”

Allah'a emanet olun, Rabbim tüm mehmetciklerimizi korusun.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu

DEĞERLİ LEVENTBJKÇARŞI; :)
HAYIRLI ASKERLİKLER DİLERİM,İNŞALLAH HAYIRLI İNSANLARIN OLDUĞU YERLERDE OLURSUNUZ UMARIM.İNŞALLAH SAĞ-SALİM BİTİRİRSİNİZ GÖREVİNİZİ.ALLAH CC YARDIMCINIZ OLSUN***********************************selam ve baki dualarımla*********************

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim hakkınızı helal edin askere gidiyorum.bir süre görüşemiyecegiz.burda iyi anılarım oldu. bu site allahın bir lütfu idi benim için.dualarınızı eksik etmeyin.herkese selam ederim.kasım abi,mavci abi,incinur,yönetim kaan kardeş,ve diğer bacılar,ablalar,abiler,kardesler görüşürüz.

Aleykum Selam degerli kardesim hakkimiz helal olsun Allahu Teala en güzel sekilde görevini yapmayi ve sonunda da ailene dostlarna kavusmayi nasip etsin, ayrica bende siz gibi yasim gec askerlik yaptim biraz zor oluyor ama sonucta sabirli olabilirSek insALAH en kisa sürede bitecektir bu kutsal görev..
Allah yar ve yardimciniz olsun.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardesim askerligin hayirli olsun insallah incinur kardesimin de yazdigi gibi su gibi git,su gibi gel insAllah vatan size emanettir... sende artik kinali kuzulardan birisin .. Allah,a emanet ol yollarin daima acik olsun selam ve dua ile......

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam helal olsun kardeşim eger varsa sizde hakkınızı helal edin
Rabbimiz hayırlısıyla gidip gelmenizi nasip eylesin...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

vealeykümselam kardeşim.
Eğer sizin üzerinde hakkımız varsa helal olsun.
Selametle gidin gelin inş.
Allaha emanet olun...

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam abicim askerlik güzel bir iş kendine çok dikkat et abicim.eğer doğuya gidersen çok ama çok dikkat et allaha emanet ol seni çok özlicez abi allah yardımcın olsun.kardeşlerimizin kanını yerde bırakma abi.su gibi git su gibi gel.abicm yanında olsaydım su ndökerdim.abi annene babana kardeşlerine söyle üzülmesinler.eğer tererüstleri yurdumuzdan uzaklıştarcaksak.bu gerekir abi.allaha emanet ol abi.

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
EN BÜYÜK ASKER LEVENT ABİ..............................

allah razı olsun incinur sağol şimdilik iskenderuna gidiyorum yarın gece.allaha emanet ol.bol bol dua et.

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam kardeşim,hakkım yok ama yinede helal olsun.rabbim hayırlısıyla sağ salim gidip dönmek nasip etsin hayırlı tezkerelerin olsun inşallah kardeşim.sayılı gün çabuk geçicek inşallah.rabbimize emanet ol güzel kardeşim selametle ve dua ile..............

sağol kardesim allah razı olsun.

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam değerli kardeşim;

ALLAH celle celaluh'a emanet ol.Hayırlısı ile gidip gelmeyi ALLAH celle celaluh sana ve tüm müslüman kardeşlerimize nasip,kısmet,ihsan eylesin.Bizleri arada bir olsada müsait olduğunda habersiz bırakma inşaALLAH.

Bizde sağ isek inşaALLAH,burada bir aksiklik olmazsa seni ve cümle müslüman kardeşlerimizi bekliyor olacağız.

Selametle git ve gel inşaALLAH.Hakkımız var ise helal olsun değerli kardeşim.

sağol kardesim allah razı olsun.umarım girme imakanım olur.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt