Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

hakkınızı helal edin gidipte dönmemek,dönüpte görmemek var (1 Kullanıcı)

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerin inş 31.08.2008 de yolca çıkıyoruz.hakkınızı helal edin cümleten.rabbim gönlünde o mukaddes yerlerin aşkı ile yananlarda nasib etsin.salavat,yasin,tefriciye okuyan yada okuyamamyan kardeşlerimden allah razı olsun.selamet ve dua ile.inş sizler içinde dua edecegim.rabbim hatırlattıgı sürece.....allaha emanet olunuz.....

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sizden de razı olsun inşallah...Hayırlı yolculuklar...Allaha emanet olun...

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı

hayallere bile sığamayacak güzellikte geçmesi duasıyla...,hayırlı yolculuklar
rabbime emanetsiniz.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hacım ALLAH CC kabul etsin inşallah 1000 tane salavat okudum bide selamımı söylersen resuli ekreme sav e çok mutlu olurum RABBİM CC banada tez zamanda nasibetsin annem ve babamada hayırlısıyla çok sağol hacım selametle kal hakkım yoktur varsada helaldir sende helal et ALLAH CC hacını kabul etsin ibadetlerini

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.Güle güle gidip gelmek nasip olur inşallah.En emine emanetimsiniz.

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
HAYIRLI YOLCULUKLAR KARDEŞ !!!
Sağ sağlim yine bizlere kavuşmayı nasip Etsin Rabbim .
Selametle!

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
iliginize diyorum ki şükran ksira.inş rabbim bu muhateşem yolculugu sizlerede nasib eder...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler kardeşim rabbim yolunuzu acık eylesin inşALLAH hayırlı bi şekilde gider hayırlı bi şekilde dönersin yolunda bahtında acık olsun.. selam ve dua ile

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı yolculuklar inşallah.bizede nasip olur inşallah.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı yolculuklar gülü güle gidin ve geri dönersiniz inşaAllah

baturay.m

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH rızası için, peygamberimiz muhammed mustafa s.a.v efendimizin kabri başında herkese nasip olduğu gibi Muammer kulunuda dünya gözü ile görmeyi nasip etmesi için dua edermisiniz ?
ALLAH yolu hep açık etsin,iyiliklerle gidip,gelmek nasip etsin inşALLAH.

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
allah tekrar tekrar razı olsun.bu mutluluk inş sizlerde nasib olur.....

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ayy siyah peçe ne mutlu sana.ALLAH yolunu acık etsın.bizlerede nasib olur inşallah.:(hatırlıyorumda küçükken ilk okuldayken geceleri yatagımda gizli gizli aglardım hacca gitmek için peygamberımızı gormek için.halada istiyorum bilmem ne zaman nasib olur:(siyah pece senden bir ricam var benim için o mubarak yerde dua edermısın özel dua istıyorum senden sevda kulunun sıkıntısının tez zamanda bitmesi ve benim son nefesıme kadar islama hizmet etmem için hayır kapılarının acılması için.cok oldu ama bırde efendıme selam söylermisin siyah pece.eger dua edersen cok sevinirim sana hayırlı yolculuklar.ALLAHa emanet ol:)

Kaan Erdem

Yönetici
var ise hakkımız helal olsun sayın kardeşim.

bizlerede dua ediniz inşaALLAH selametle kalınız.

batan güneş

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim senden allah rızası için gerçekten yalvararak istiyorum eşim ve benim için dua et eşimin adı ömer osman benim ismim huri yalvarırım bi kagıda yazıp götür ordas benim dum için ve eşim için dua et rabbim günahlarını affetsinbu yazıyı okursan şayet dua etmek boynunun borcu olsun allaha emanet ol kusura bakma hakkını helal et

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim senden allah rızası için gerçekten yalvararak istiyorum eşim ve benim için dua et eşimin adı ömer osman benim ismim huri yalvarırım bi kagıda yazıp götür ordas benim dum için ve eşim için dua et rabbim günahlarını affetsinbu yazıyı okursan şayet dua etmek boynunun borcu olsun allaha emanet ol kusura bakma hakkını helal et

allah aşkına boynumun borcu felan demeyin.herkes için dua edecegim.şimdi yolda tanıdık tanımadık herkes dua istiyor.isim aklımda tutmam imkansiz.lütfen beni vebale sürüklemeyin.illaki inş dua edecegim.herkes ve herşey için....

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
hakkım varsa helal olsun....Amin Allah cümelmize nasip etsin o mukaddes yerlere gitmeyi...benim içinde dua etmeyi unutmayın inşallah...çok ihtiyacım var okullarda açılıyo :( korkuyorum gerçekten yine namazı bırakıcam diye..Allah cümlemizin yardımcısı olsun..Allah'a emanet olun..

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
hakkım varsa helal olsun....Amin Allah cümelmize nasip etsin o mukaddes yerlere gitmeyi...benim içinde dua etmeyi unutmayın inşallah...çok ihtiyacım var okullarda açılıyo :( korkuyorum gerçekten yine namazı bırakıcam diye..Allah cümlemizin yardımcısı olsun..Allah'a emanet olun..

rabbim inş sıkıntılarınız için ferah kapısını acar.sizlerde bana dua edin inş.malum dertsiz kul yok şu dünyada.allah sizdende razı olsun.dua ve selam ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt