selamunaleykum mavci
günümüz cok güzel geçsın inşaallah
varsa hakkım helal olsun
alaha emanet ol
cok mutlu kal
hakkım varsa helali hoş olsun tabi varsa
rabbime emnetsiniz
mustafa abi bilmukabele ne demek burda bi çok kişideden duydum da merak ettim sölersen sevinirim
allah razı olsun güzel bi konuya temas etmişsin insanın böyle yazıları görmek bu kadar allah sevgilisi görmek sabah sabah beni çok rahatlattı allah tüm ümeti muhammed(s.a.v)en razı tabiki sizdende razı olsun saygılar
helal olsun
duayla...
Hakkım geçtiyse helal olsun keşke bunu çevrmizdeki herkesede söleyebilsek ve helallik alabilsek.
Yaşadığım en sağlam korkulardan biriside kul hakkını öğrendiğim zaman duyduğum korkuydu. Ablam "Allah herkesi affeder ama başkasının hakkını yemişsen Allah onu asla affetmez. Düşünsene o kadar merhametli, bağışlamayı seven Allah bile başkasının hakkını alınca affetmiyor. Gerisini sen düşün" dediğinde gerçekten korkmuştum. O gün bu gündür seneler olmasına rağmen kimsenin böyle bir yükle Allah'ın huzuruna çıkmasına gönlüm razı olmadığı için hakkım kime geçtiyse son zerresine kadar helal olsunda işleri benimle değil, Allah'la olsun. Hala düşündükçe korku saplanır içime. Kul hakkından gerçekten çok korkuyorum. Öğrendiğim zaman yaşım çokta küçük değildi ama yinede ciddi anlamda etkilendim. Son kez söylemek istiyorum. Hakkım herkese helal olsun.
selamun aleyküm
bu aralar hakikaten bazen ölüm sırası bendeymiş gibi geliyor bir ürperti ve korku var içimde...
Aklımada gelmedi değil ya benden haber alamazsanız konusuna bakmıyor nerde bu diye düşündüm....
Aslında aklımdaki konum değil biliyorum sizleri ailem gibi benimsemiş olmam sizlerden birinin habersizce çekip gitmesi bile beni endişelendiriyor..
Bu yüzden eğer ki varsa hakkım sizlere helaldir...
*** rabbim üzerimizde karıncanın bile hakkı varsa o hakkı bizlere ödettiripde yanına almayı nasip etsin***
hakkım varsa helal olsun kardeşlerim.
Varsa şayet
Hakkımı herkese helal ediyorum