berat05
Yönetici
Esselamu aleyküm
Cümle kardeşlerimize hakkım helal olsun inşallah
Esselamun aleykum.Oncelikle bu konuyu actigin icin ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.Yillardir bu forumu takip ederim.ALLAH basarilarinizi daim kilsin ("O"nun yolunda).Uzun zamandir foruma girmedim.Eskiden ERKAN adinda bir admin vardi.BEn kendi sitemi acmistim ve bu forumdan bir kategori aldim ama icim rahat oolmadi erkan admini ekledim.DEdim ki kardesim soyle soyle oldu hakkini helal edermisin.Erkan da malesef:S helal etmiyorum dedi.Burdan sesleniyorum , eger beni duyuyorsan ALLAH ICIN helal et.Etmiyorsan helalik almak icin herseye hazirim.
HAkkim varsa , herkese helali hos olsun.Selam ve dua ile.
Esselamu aleyküm
Varsa...
Hakkımı herkese helal ediyorum...
gerçekten de çok yerinde bir konu olmuş,Allah razı olsun kardeşim.Varsa eğer hakkım tüm güzel kalpli kardeşlerime helali hoş olsunn
Bilerek ve ya bilmeyerek eğer hak geçmişse
benden yana tüm kardeşlerime hakkım helal olsun
sizlerde helal edin kardeşlerim.
Allah Celle Celalühu razı olsun inşallah...
Hakkımız var ise...
HERKESE HELAL OLSUN...
Erkan kardesim helal ediyor mu:S onu nasil bulabilrim:S
Ses yok mu:S:S:S subhanALLAH... Erkan ?
HELALLEŞMEK
İnsanların birbirleri üzerindeki haklarını karşılıklı olarak helâl etmeleri; o hakkı bir diğerine bağışlamaları, haktan vazgeçmiş olduklarını bildirmeleri.
Helalleşmedeki helâl kelimesi, haram'ın karşıtı olan helâl ile aynıdır. Ancak haram'ın karşıtı olarak kullanıldığında helâl kesin bir durum belirttiği halde, helalleşme olayında bir izâfîlik, göreceli bir özellik belirtir. Helalleşmeden sonra kulun hakkı ortadan kalkmakla birlikte, helâllik dilemeğe yol açan fiil helâl hale gelmiş olmaz. Yani ortada bir haramı helâl haline getirme durumu yoktur, yalnızca kişinin yapılan şeyden dolayı kendi hakkından vazgeçmesi hadisesi vardır.
"Helalleşme ile, zâlim, mazlumdan üzerindeki hakkı bağışlamasını dilemiş olur. Allah'ın haram kıldığı şeyden hasıl olan günahı bir kimsenin helâl kılması mümkün değildir"
Benden yana tüm Kardeşlerime hakkım helal olsun
Eğer varsa hakkım Herkese Helal olsun
eğer varsa hakkım herkese helal olsun
helal olsun
helal olsun
allah celle celaluhu kabul etsin inşaallah
Selamün aleyküm. Sitedeki tüm kardeşlerimi ALLAH CELLE CELALÜH için çok seviyorum - iyiki- ve hakkım varsa ebeden helal olsun. İnşa-ALLAH banada helal edersiniz. Selametle. Hayırlı ve bereketli akşamlar.