Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hakkını helal et anne........ (1 Kullanıcı)

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğine sağlık çok güzel ve etkileyici bir paylaşım...

selam ve dua ile kalın...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Hayata dair bi umudum daha bitti işte.
Yine yenildim anne...
Yenildim ama küsmedim hayata, insanlara... Diğer umutlarımı kaybetmedim daha.
Hayallerim var anne...
Gerçekleşmesede içimde yaşattığım o güzel hayallerim var.
Belki bu olur dedim. Olucak dedim ama olmadı anne.
Seni kıramadım, gözünden akan yaşa kıyamadım.
Senin o asi inatçı dik başlı kızının yüreği parçalanıyor bazen.
Kimse bilmiyor hissettiklerimi...
Kızın içinde bi savaş veriyo hayata karşı anne.
Bazen büyük yaralar alıyo ama düşmüyo hemen.
Hayata inat ayaklanıyo ve kendinden daha emin adımlarla yürüyo geleceğe doğru...

evet anne kızın hayata dair büyük bir savaş veriyo içinde hep ayakta kalmaya çalıştım anne bana bıraktığın emanetler için ama bu defa aldığım darbe büyük anne budefa yaram kolay sarılmayacak beni en çok üzen ne biliyomusun anne sana layık bi evlat olamamak emanetlerine sahip çıkamamaktan korkuyorum anne onları yalnız bırakmaktan kkorkuyorum anne

evet budefa çok korkuyorum anne hemde çok

nolur hakkını helal et anne

(selamün aleyküm üzgün_42 kardeşim senin paylaşımından bi kısmını aldım hakkını helal et nolur yazından çok duygulandım içimde birikenleri yazmak istedim belki biras rahatlarım dye)

CANIM BENİM NE DEMEK TABİKİ HELAL OLSUN.
BENDE ŞU AN MUSTAFA ÖZCANDAN ANNEM İLAHİSİNİ DİNLİYORUM. TAVSİYE EDERİM. AMA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMAZSIN BENİM GİBİ...
SELAM VE DUA İLE...
RABBİME EMANET OL...

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı

CANIM BENİM NE DEMEK TABİKİ HELAL OLSUN.
BENDE ŞU AN MUSTAFA ÖZCANDAN ANNEM İLAHİSİNİ DİNLİYORUM. TAVSİYE EDERİM. AMA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMAZSIN BENİM GİBİ...
SELAM VE DUA İLE...
RABBİME EMANET OL...

evet gözyaşlarıma hakim olamam zaten çok doluuym kendimi zor tutuyorum haykırmamak için şuan ofisteyim çalııyorum ve beni kimsenin ağlarken görmesini istemiyorum

ruyet

Kayıtlı Kullanıcı
canım eline emeğine sağlık, çok anlamlı benim gibi anesini küçük yaşta kaybetmiş kızın dan uzak bir anne için çok daha dokunaklı.

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı

hayırdır ne oldu kardeşim. bu kadar sıkıntılısın.

annemi 3 yıl önce kaybettim ve herşey ondan sonra başladı

iyi niyetim kullanıldı dolandırıldım borç içndeyim ve hapse girmek üzereyim bu yüzden çok iğrenç insanlarla çok iğrenç şeylerle karşılaştım ama rabbim sayesinde onlara boyun eğmedim babam bi başkasıyla evlendi ve bizi istemedi eşi şuan babamdan ayrı babannemle yaşıyorus ama oda istemiyo dırdır yapıyo sürekl bunlarada katlanırım ama dedim ya hapis olayı kardeşlerim nolcak onları düşünüyorum bunaldım yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum sağlıklı düşünemüyorum

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı

iyi niyetim kullanıldı dolandırıldım borç içndeyim ve hapse girmek üzereyim bu yüzden çok iğrenç insanlarla çok iğrenç şeylerle karşılaştım ama rabbim sayesinde onlara boyun eğmedim babam bi başkasıyla evlendi ve bizi istemedi eşi şuan babamdan ayrı babannemle yaşıyorus ama oda istemiyo dırdır yapıyo sürekl bunlarada katlanırım ama dedim ya hapis olayı kardeşlerim nolcak onları düşünüyorum bunaldım yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum sağlıklı düşünemüyorum

canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun.
inanki ne söyleyecegimi bilemedim okuyunca ya neden istemiyorki babaannen sizi ya. ne insanlar var şu dünyada allah allah...
canım kardeşim sabret hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah bi an önce nefes alırsın... bunda da vardır bi hayır mutlaka...
selam ve dua ile kal..

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun.
inanki ne söyleyecegimi bilemedim okuyunca ya neden istemiyorki babaannen sizi ya. ne insanlar var şu dünyada allah allah...
canım kardeşim sabret hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah bi an önce nefes alırsın... bunda da vardır bi hayır mutlaka...
selam ve dua ile kal..

sabretmeye çalışıyorus ama biliyorum rabbim herkesin cezasını vericek ben ona havale ediyorum kimse olmasada o hep bizimle bundan eminim kardeşim derdimi paylaştığın için beni biras rahatlattığın için allah senden razı olsun hakkını helal et

ruyet

Kayıtlı Kullanıcı

canım seniçokçok iyi anlıyorum en küçüyümüüz 10 aylık ,7 kardeş, ben 14, kardeşlerin 3cüsü, ablam evlenip gurbete gitti ,14 yaşında sorumluluk omuzlarmdaydı üveyane derdinden 19 un da evlendim kardeşlerimi de yanıma geldi çok şükür hepsi okuyup meslek sahibi oldu sıkıntılar geçmez gibi gelsede Allahın taktiri bu sınavı vermek zorundasın .gücünün azaldığını his edersen yenlirsin ALLAH rızası için kardeşlrin için güçlü olmak zorundasın.ben şimdi 41 yaşında 3 çocuk annesiyim rabbime şükürler olsun inancımla ayaktayım zaman zaman zayıf düşsemde dualara sığınıyorum unutmayalım yoluna kurban olduğumuz peygamberimizde yetim büyüdü Allah CC KATINDA YETİMLĞİNDE DERECESİ hepizce bilinmekte
canım güçlü ol ALLAH C.C yardımcınız olsun .Allah cc ın izniyle herşey düzelir inşallah.
Rabbimiz, Sen avuçlarımıza düşen gözyaşlarından haberdârsın. Sen o elleri ve göz yaşlarını geri çevirmezsin.
Sevgili Rasulün, bizim hakkımızda ne dilediyse, biz de onları diliyoruz. Bizim için nelerden sakındıysa, biz de onlardan sakınıyoruz. Bütün işlerimizi Sana havale edip, her şeyimizle Sana sığınıyoruz. Her bir şerden ve kötülükten Sana sığınıp, her bir güzeli ve hayrı Senden istiyoruz.amin amim amin.

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
canım seniçokçok iyi anlıyorum en küçüyümüüz 10 aylık ,7 kardeş, ben 14, kardeşlerin 3cüsü, ablam evlenip gurbete gitti ,14 yaşında sorumluluk omuzlarmdaydı üveyane derdinden 19 un da evlendim kardeşlerimi de yanıma geldi çok şükür hepsi okuyup meslek sahibi oldu sıkıntılar geçmez gibi gelsede Allahın taktiri bu sınavı vermek zorundasın .gücünün azaldığını his edersen yenlirsin ALLAH rızası için kardeşlrin için güçlü olmak zorundasın.ben şimdi 41 yaşında 3 çocuk annesiyim rabbime şükürler olsun inancımla ayaktayım zaman zaman zayıf düşsemde dualara sığınıyorum unutmayalım yoluna kurban olduğumuz peygamberimizde yetim büyüdü Allah CC KATINDA YETİMLĞİNDE DERECESİ hepizce bilinmekte
canım güçlü ol ALLAH C.C yardımcınız olsun .Allah cc ın izniyle herşey düzelir inşallah.
Rabbimiz, Sen avuçlarımıza düşen gözyaşlarından haberdârsın. Sen o elleri ve göz yaşlarını geri çevirmezsin.
Sevgili Rasulün, bizim hakkımızda ne dilediyse, biz de onları diliyoruz. Bizim için nelerden sakındıysa, biz de onlardan sakınıyoruz. Bütün işlerimizi Sana havale edip, her şeyimizle Sana sığınıyoruz. Her bir şerden ve kötülükten Sana sığınıp, her bir güzeli ve hayrı Senden istiyoruz.amin amim amin.

amin ablacım allah hepimizin yardımcısı olsun

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar arkadaşlar nasılsınız?
selam ve dua ile..

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar arkadaşlar nasılsınız?
selam ve dua ile..

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım
Sen bitanesin,Canım her zaman her şekilde yanında olduğumu unutma.
Allah razı olsun RABBİM iki cihan saadetine erdirsin inş.
sela ve dua ile

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
hamdolsun iyiyim de...
bazı sorunlarım var onların içinden çıkmaya çalışıyorum ya...
sen nasıl oldu bi degişiklik varmı...[/B]

selamün aleyküm kardeşim malesef hayır iyi yönde bi gelişme yok parayı ödemekten başka çare yokmuş meblağ yüksek en azından bi kısmını toparlasaydım çok iyi olcaktı ama allah büyüktür

senin neyin var kardeşim

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canım
Sen bitanesin,Canım her zaman her şekilde yanında olduğumu unutma.
Allah razı olsun RABBİM iki cihan saadetine erdirsin inş.
sela ve dua ile

selamün aleyküm ablacıgım.
canım ablacıgım sende bitanesin.
allah razı olsun ablacıgım.
bunu bilmek bana yetiyor. saolsın.
selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt