Tablo ve grafik derken (hangi programla) konuyu biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışırımismaile kardeş sizden bişey isticem bilgisayarda şu tablo ve grafikler nasıl yapılıyor yardımcı olabilimisiniz
Allah' a emanet olun
Tablo ve grafik derken (hangi programla) konuyu biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışırımismaile kardeş sizden bişey isticem bilgisayarda şu tablo ve grafikler nasıl yapılıyor yardımcı olabilimisiniz
Allah' a emanet olun
ismaile kardeşim emeğine sağlık bu şekilde tüm sitenin indirilebildiğini bilmiyordum.
bilgisayarımı biraz daha geliştirmek istiyorum bunun için bana önerebileceğiniz site var mı gireyim yazıları okuyayım bişeyler yapmayı öğrenebileyim. mesela foruma resim nasıl eklenri diye başlık oluyor girip okuyoruz öğreniyoruz böyle açık anlatımlı şeyler istiyorum.
bir de mesaj yazdığımız yerin altında gelişmişi tıklayınca yukarıda simgeler var en sağda tablo işareti ikonu görüyorum zannedersem tablo yapılıyor tıklayınca parametreyi girin diyor bu nasıl yapılıyor acaba?
bir de mesela Kuran sayfasından bir ayeti kesmek ve onu ya forumda kullanmak ya da çıktı almak istiyorum. o ayeti oradan photoshop kullanarak alabilirim galiba nasıl yapıcam bunu anlatan bir yazı lazım bana ama hiç bilmiyorum çok açık sade anlatmalı.
çok oldu galiba kusura bakma. devamlı yardımcı olmak için başlık açıyorsun ona güvenerek sordum.
Allah razı olsun senden.
mesela kuran sayfasından bir ayeti ordan kesip çıkarmak istiyorum amacım bu. programı indirdim kardeşim fakat hiçbirşey yapamadım maalesef. diğer linkler için çok sağol ekledim. arada girip bişeyler öğrenmeye çalışıcam inşallah. Allah razı olsun.
aleyküm selam ablacım bişey değil. tamam yarın bi tekrar deniyeyim inşallah. ben browse yazan yeri seçtim indirdiğim Kuran sayfasını bilgisayardan almak istedim ama alamadım. Allah razı olsun senden.Selamun Aleykum ablacım yoktum şimdi geldim sayenizde table yapmayıda öğrenmiş olduk tşk ederiz
size verdiğim program istediğiniz bu işlemi yapacak nitelikte oldukçada basit bi program
programı çalıştırın selection kutucuğunu seçin
daha sonra captureye basın ve farenin sol tuşuyla kesmek istediğiniz kareyi seçin hepsi bukadar
seçtiğiniz kare masa üstüne resim olarak kaydedilmiş oldu iyi akşamlar Rabbim kolaylık versin inşALLAH
tamam inşallah kardeşim çok sağolo şekilde değil dediğim şekilde yapın ablacım Allah muvaffak etsin inşALLAH
Slamun Aleykum Site Ailesi
Bu kısımda inşALLAH full ücretsiz her pc de bulunması gerekli programları
yayınlamaya çalışıcam
Bu programlar muhakkak denediğim ya da kullandığım programlar olucak
ALLAH razı olsun.Gerçekten işime yarayacak programlar var.Tşk ederim İsmaile.
ismaile kardeşim bu nero programı biz de var fakat ben cd kopyalamayı bilmiyorum şimdi diyeceksiniz bana program türkçe sana yol gösterir ama ben yapamıyorum işte. şimdi de çok lazım olan oğlumun hareke öğrenme cdsini kaybettim kendime de kızıyorum işte. bana bi öyle site adresi verinki ben kendimi bilg. konusunda geliştireyim. hoş anlatımlardan da anlamıyorum ama. inşallah diyeyim.
CHIP Online - Türkiye'nin En İyi Teknoloji Portalı bunu tıklayın bilgisayarla ilgili tüm bilgileri bulabileceksiniz
selamün aleyküm kardeşim seni hep takip etmeye çalışıyorum çok güzel programlar veriyorsun Allah razı olsun senden ricam torunlarımın videosu var pc de ondan beğendiğim kareleri resim olarak nasıl alabilirim(şu anda senin verdiğin arapça ilahiyi dinliyorum)birde komik olacak ama klavyenin shift tuşunu bilemedim imla işaretlerini koyamıyorumda Allaha emanet olun