anlatmıcaksın canım cvap ver yeterkonugu degstırsekmı ablamız gırmıyo sıteye sanırım
anlatmıcaksın canım cvap ver yeterkonugu degstırsekmı ablamız gırmıyo sıteye sanırım
Serap abla kactı arkadaslar hep rana yuzunden (
neyse benden önce çookkk sıra var girmeyeyim o konularaaa
bak ranacım uyarıyorum seni pardon öğreticem şimdi birşey sana
artık profil mesajları var ya haftanın konuğu olacak kişiye ordan mesaj at konuyu görmeyebilir ama mesaj atarsan büyük büyük ihtimal görür herhalde...
Aynen Habersiz olunca galiba boyle yarim kaliyor.. Neyse onemli degil ya, bence haftanin konugu SEMRA_ olsun (
Herşey güzel de....Serap kardeşimizi neden çağırmıyorsunuz...?..
ne huyunEv sahibi sensin amaa makam kişileri farklı
Anlatmak hiç huyum değildir
kaç gündür giremıyoz yarın senı yapcam inş konuk açarsam tabıanlatmıcaksın canım cvap ver yeterkonugu degstırsekmı ablamız gırmıyo sıteye sanırım
kıs ben naptımSerap abla kactı arkadaslar hep rana yuzunden (
Semra abladan sonra hanıfe denız ablayı yapmayı usunuyorumHaklisin vallahi ablacigim Bence sen ol haftanin konugu
ha ha senın profiline nıye giremıyoruz o zaman
neyse benden önce çookkk sıra var girmeyeyim o konularaaa
bak ranacım uyarıyorum seni pardon öğreticem şimdi birşey sana
artık profil mesajları var ya haftanın konuğu olacak kişiye ordan mesaj at konuyu görmeyebilir ama mesaj atarsan büyük büyük ihtimal görür herhalde...
tamam tamamAynen Habersiz olunca galiba boyle yarim kaliyor.. Neyse onemli degil ya, bence haftanin konugu SEMRA_ olsun (
tamam yarın girerimde birsuru oru sorabım inş
sorun yok olurum ben canım sız sorun ben cvap vereyım
Allah razı olsun ablacımYaşadığınız şehir?
Doğduğunuz şehir?
Kaç yaşındasınız?
Evlimisiniz?
Başarılar diyorum.
Allaha emanet olun.
Selametle kalın.
Allah razı olsun abiKardeşimize ben mesaj gönderdim...
Gördüğünde gelir inş.
TeşekkurlerYaşadığınız şehir? İstanbul
Doğduğunuz şehir? Agrı
Kaç yaşındasınız? 22
Evlimisiniz? 1 bck yıldr evlıyım
sızde Allaha emanet olun
sanırım sorular bana sorulmstu yanlslık olmadı ıns..
haklısınız artık hafta bıttı musait oldugunda tekrar konugumuz olurSelamun leykum Kareşim,
Serap kardeşimiz bu sıralar çok yoğun,bencede görmemiştir.Görse duyrsız kalmaz.
haklısınız artık hafta bıttı musait oldugunda tekrar konugumuz olur
Semra ablamızdan sonra senı yapalım ablacım
ha ha senın profiline nıye giremıyoruz o zaman
canlarım ne olur haklarınızı helal edin yoğunluktan gelir gelmez sofrayı bile yeri geliyor kaldıramadan uyuyorum.3 kere felan uğrayabildim siteye ondada hemen okuduğum duaları yazıp çıktım.ev kursuma uzak geçen karda 6.30da bindim araca 9.30da evdeydim .birazda sıkıntılar vardı ama ben akşam yada yarın bakacağım evden çıkmadan.ben takrar konuğunuz olurum ne olur canlarım kusura bakmayın.sizi yarı yolda bırakmış gibi hissettim kötü hissettim sizleri çok seviyorum ALLAHA emanet olun
canlarım ne olur haklarınızı helal edin yoğunluktan gelir gelmez sofrayı bile yeri geliyor kaldıramadan uyuyorum.3 kere felan uğrayabildim siteye ondada hemen okuduğum duaları yazıp çıktım.ev kursuma uzak geçen karda 6.30da bindim araca 9.30da evdeydim .birazda sıkıntılar vardı ama ben akşam yada yarın bakacağım evden çıkmadan.ben takrar konuğunuz olurum ne olur canlarım kusura bakmayın.sizi yarı yolda bırakmış gibi hissettim kötü hissettim sizleri çok seviyorum ALLAHA emanet olun
Hakkimiz mi var ablacigim? Senin konuklugun benim sahsen yuregimde
Serapçığım sana sorularım var
1. Kısaca kendini tanıtırmısın ?
2. Hayatta olmak istediğin yerde misin ?
3. Sence en büyük hatan ne ?
4. Seni en cok üzen bir olayı anlatırmısın ?
5. Hayat sana en cok neyi öğretti ?
6.Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken sizi en çok etkileyen isimler kimler_?
kolay gelsin bir taraftanda çayınızı yudumlayın:a21: