Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HAFİZE ANNEMİZE VE BÜTÜN ANNELERİZE (1 Kullanıcı)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HAFİZE ANNEMİZE VE BÜTÜN ANNELERİZE

evindar yazdı:
bu arada sitemizin en genç annesi Ravza_Nur ablamızında anneler gününü kutluyorum.ALLAH (C.C) razı olsun iki mükemmel evlat yetiştirmeye çalıştığı içinB)B)B)
Rabbim cümlemizden razı olsun.Benide hatırladığın için ayrıca tşk ederim kardeşim,Rabbim sizlerede anne olmayı nasip etsin inş.SELAM VE DUA İLE

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. inşallah tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm kardeşlerim ,

sitemizin fahri annesi Hafize annemizin ve bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum ve ellerinden öpüyorum.ALLAH-Ü TEALA (C.C) bütün annelerimizden razı olur inşaALLAH.Bizlerde bir gün anne olursak bu vatana hayırlı ve ümmeti Muhammede (s.a.v) yakışır evlatlar yetiştirebiliriz inşaALLAH.

selamünaleyküm

[marq]B)B)B)[/marq]

ve aleyküm selam ~Evindar kardeşim.
ALLAH-Ü TEALA (C.C) bütün annelerimizden razı olur inşaALLAH.
inşaALLAH kardeşim.
selam ve dua ile..
selametle kalın..

Anneler senenin belli bir gününde sevilip hatırlanıp diğer zamanlarda ihmal edilecek varlıklar değildir. Anneler ömür boyu sevgiye saygıya hizmete ve hürmete layık en yüce varlıklardır. Anneler her zaman başlarımızın tacı olmalıdır.

Ne mutlu annelerini gerektiği gibi sevenlere onları her zaman hatırlayanlara annelerine en güzel şekilde hizmet edip annelerinin hayır dualarını alıp dünya ve ahiret mutluluğuna erebilenlere...B)B)B)

selam ve dua ile..B)

09MUZAFFER

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.

geç gördük başlığı, bizde geç yazıyoruz artık.
Geçmiş demiyorum çünkü yılın 365 günü annelerindir, bizi sadece bir gün kurtarmaz,
Gününüz hayırlı olsun size ve ailenize hayırlar getirsin

selam ve dua ile..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Saygı duyulan varlık-anne sunar reçete Onu yere atarak-gidemezsiniz öte

Bütün anneler güzel-gönüllerde bir sembol
O ana bacı eştir-bize gösterirler yol
Hayat arkadaşıdır-şeref sadakat onda
Bizim dert ortağımız-asla kalmazlar sonda
Saygı duyulan varlık-anne sunar reçete
Onu yere atarak-gidemezsiniz öte
Erkeğin yanındadır-çocuklar ona tabi
Baba ile birlikte-onlardır hep galibi
Engin tarih boyunca-ismiyle anılmıştır
Daim güvenilmiştir-kalpten inanılmıştır
Ana Türk toplumunda-üstlerde tutulmuştur
Görevi tam yapmıştır-birliğe katılmıştır
Kalbindeki sevgiyi-o sundu milletime
Mutluluk huzur verdi-bilin cemiyetime
Annenin sevgisinden-mahrum olan çocuklar
Problemli olurlar-kaybolur kuzucuklar
Canlar geleceğimiz-iyi yetiştirmeli
Hiç ayırım yapmadan-kalp birleştirilmeli
Ana hakkı kutsaldır-böyle bilinmelidir
Ona yapılan azdır-yaşı silinmelidir
Ana izni olmadan-gidilemez Cennete
Başa belalar gelir-uğrarsınız illete
Çağırdıkları zaman-koşup tut ellerini
Gerçekten sevecektir-bütün o canlar seni

HEPİNİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER EDİYORUM BENİDE UNUTMADIĞINIZ İÇİN ANNELERİMİZİ BİR GÜN DEĞİL 365 GÜN HER GÜN ANALIM SEVELİM BÜTÜN ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN :D:D:D

Omar Bin Khattab-

Kayıtlı Kullanıcı

Assalamu Alakim Wa Rahmatullah
Degerli din kardeslerim, cok guzel Hafize Anneye sevgi göndermisiniz, Yanlis ben bir seye deginmek istiyorum, Tabiki bunuda Kelime-i Tevhid isigi altinda yapacagim inshaAllahu Rahman. Kardesler, anne sevgisini insanlarin gönlune cocuguun evladin gönlune kalbine koyan Bizzat Allah cc dir. Dogustan olan bu özelligi ve rahmeti, Yahudi bir sahisin icad ettigi ve sadece 1 gunden ibaret olan vede, bu gunde malesef bu gunden en cok esnaflarin ve insanlari sömurmek icin calisan insanlarin fayda gördugunu göruyoruz. asiri derecede pahali hediyeler v.s Islamda annenin yeri cok önemlidir, Islamda her gun Anneye guzel davranma ve guzel söz vardir. Kurani kerimdede yuce Rabbimiz Anne ve babaniza off bile demeyin der. Vede bu gibi gunler islamin icinde olmayan peygamber efendimizin zamaninda bulumayan islam dsi, sonrada icad edilen gunleri Allah korusun bizim kutlama gibi bir cabamiz yoktur olmamalida. Anneler gunude icad eded yahudi bir sahistir...Hic bir kurulus sahis bu sevgiyi Allah sani yuce Rabbin verdigi rahmeti hic kimse koyamaz kalplere.
Yuce Allah bizim uzerimize dinini tamamlamistir, ve peygamber rasulullan s.a.v de bunu örneklerle hasam tarzi ile, sunneti ile gördugumuz gibi örnekler ile hayatina gecirmistir ve yasatmistir,. Musluman muminin bayramlari bellidir, vede kutlama yapcaklari gunlerde bellidir, cuma gunleri ve ramazan ve kurban bayrami. Kelime-i tevhidi kavramamiz bu acidan cok önemlidir kardesler o yuzden kisaca birde Kelime-i Tevhidide deyendikten sonra. inshaAllahu Rahman cumlelerime son verecegim..

KELIME-I TEVHID----------->KELIME-i SAHADET’LE ALLAH (CC)’A NE SÖZ VERDIK?
<Eshedu > : Ben sahitlik ediyorum, söz veriyorum ve yemin ediyorum ki,

<en> : muhakkak

La ilahe> : Allah (cc)’dan baska kanun koyan hic bir gücü kabul etmeyecek ve Allah’dan baska kendisine kulluk yapilan her seyi reddedecegim Nefsimin arzu ve isteklerine, Paraya ve kadina, taparcasina tabi olmayacak, zevklerimin pesinden sürüklenmiyecegim
Irkcilik yapmiyacak, ‘Izim’lere, Ideolojilere, sentezlere ve düzenlere tabi olmayacagim. Islam’dan baska tüm dünya görüs ve doktrinlerini red edecegim.
Kendisini ilahlastiran, putlastiran ve kendisini insanlara önder diye takdim eden deccal’leri (yalancilari) ’önder’ olarak kabul etmiyecegim.
Heykele ve puta saygi durusu yapmiyacak, celenk koymaya-cak ve bu sekilde tapinmiyacagim, putlastirilan varliklara itibar etmeyecek, ilahlastirilmaya calisilan hic bir varligi, kisileri ve düzenleri "ilah" olarak kabul etmiyecegim.
Allah’in dostlarini dost, düsmanlarini düsman bilecek, Allah’in dinine düsman olan hic bir kisi, kurulus, toplum ve toplulukla yardimlasmiyacagim.
Allah adina cikan ve Islam’i saptiran, seriati inkar eden düzenin düzenbaz hocalarina, müftülerine, diyanet baskanlarina, namaz kildirma memurlarina inanmayacagim
Makam, mevki, san ve söhret pesinde kosmayacak ve beni Allah’in (cc) hükümlerine bas kaldirtan basta seytan olmak üzere hic bir varliga aldanmayacagim.
Piyasadaki sahtekar seyhlere aldanmayacagim. Kendisine bir sey soruldugu zaman susan, konusmayan; konustugunda da Islami saptiranlara inanmayacagim.
Allah’dan baskasindan yardim istemeyecek, kabirlerdeki ölülerden medet beklemeyecek; falciya, gelecekten haber veren kahinlere inanmayacagim
Allah’dan baskasindan rizik beklemiyecekve bana nasib olarak gelecek olanlar konusunda tagutlari Allah’a ortak kosmayacagim.
Islama aykiri hic bir tüzügü kabul etmeyecegim. Islam’a aykiri hic bir kanun tarafindan yönetilmiye razi olmayacagim. Hic bir devleti, teskilati, parti ve kisileri putlastirmiyacagim.

<illallah> : (Ya Rabbi) Ancak senin hükmüne, kanunlarina yani ilahligina inanacagim. Senin kanunlarina göre hayatimi düzenliyecegim. Senin kanunlarina göre yönetecek ve yönetilecegim,Senden baskasina kulluk yapmiyacagim. Yaratici olarak seni tanidigim gibi yönetici olarak da seni taniyacagim. Yasamis oldugum sürece senin seriatinin yeryüzünde hakim kilinmasi icin gayret edecek, neslimi, malimi ve canimi senin yolunda feda edecegim. Sadece senin seriatina tabi olacagim. Yaptigim her iste senin rizani arayacak ve senin razi oldugun kullardan olacagim.

ve eshedu> : Ve yine ben sahitlik ediyorum, söz veriyorum ve yemin ediyorum ki,
enne> : muhakkak

Muhammeden abduhu ve rasuluh>: Tüm insanliga örnek, önder ve rahmet olarak gönderdigin nebin Muhammed Mustafa (sav) senin kulun ve elcindir. Hayatim boyunca kendime sadece onu önder ve örnek bilecek, ondan baskasini önüme katmiyacagim. Muhammed Mustafa (sav)’in Kur’ani hayatina aktardigi sekilde bende hayatima aktaracak; onun küfre karsi verdigi tavizsiz mücadeleyi de kendime prensip edinip tüm davranislarimi onun bize tebligi ettigi sekilde Allah’in vahyine göre düzenleyecegim.

B)B)B) RABBIM RAZI OLSUN , Assalamu Alaikum wa rahmatullah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt