Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

HAFİZE ANNEMİZE VE BÜTÜN ANNELERİZE (1 Kullanıcı)

evindar

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim ,

sitemizin fahri annesi Hafize annemizin ve bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum ve ellerinden öpüyorum.ALLAH-Ü TEALA (C.C) bütün annelerimizden razı olur inşaALLAH.Bizlerde bir gün anne olursak bu vatana hayırlı ve ümmeti Muhammede (s.a.v) yakışır evlatlar yetiştirebiliriz inşaALLAH.

selamünaleyküm

[marq]B)B)B)[/marq]

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
RE: HAFİZE ANNEMİZE VE BÜTÜN ANNELERİZE

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENDE HAFİZE ANNEMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAR HAYATTA BAŞARILAR DİLERİM SELAMÜN ALEYKÜM HAFİZE ANNENE GÜLLER BENDEN B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleyküm selam ablacım;
bende hafize annemizin ve tüm annelerimizin anneler gününü bugün değil hergün olmak üzere kutluyorum selametle kalın İNŞAALLAH...s.a...

[marq]B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum...

hafize anne ve tüm anneler; anneler gününde mutlu ve neşeli olmaları dilegi ile...bizler için her gün annler günü zaten.. ellerinizden öpüyorrum...hepinizden Rabbim razı olur inş..ömrünüz uzun ve bereketli olsun inş..selametle..

Anacığım

Anneme ve bütün annelere

Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Kaç geceler bana ninni söylerdi
Hasta olunca oydu başucumda bekleyen
Biraz yorulmayayım, üzülmeyeyim, hemen
Alır kucağına okşardı, saçlarımı öperdi.

Uzun kış geceleri masal masaldı
Güzel çoban kızları, iyi kalpli sultanlar
Bir suyun akışı gibi geçip gitti zamanlar
Şimdi ne o dünkü çocuk, ne de o masal kaldı.

Yıkayan oydu mürekkep lekeli parmaklarımı
Akşam biraz geciksem yollara düşerdi
Sokağa çıkarken «Yavrucuğum üşütme» derdi.
Hemen bir kazak örerdi biraz boş kaldı mı.

Bilirim yine kalbinde yerim anacığım
Selam sana Anneler Günü İstanbul dan
Yeni dönmüşçesine bir akşam okuldan
Vefalı ellerinden öperim anacığım.

Ümit Yaşar oğuzcan

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

bu arada sitemizin en genç annesi Ravza_Nur ablamızında anneler gününü kutluyorum.ALLAH (C.C) razı olsun iki mükemmel evlat yetiştirmeye çalıştığı içinB)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM HAVZA-NUR KARDEŞİMİZİNDE ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAR HAYATTA BAŞARILAR DİLERİM SELAMÜN ALLEYKÜM B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

s.a.
Bende diğer kardeşlerim dileklerine aynen katılıyorum. Feritinde dediği gibi müslümanlar anneler gününü bir gün olarak kutlamaz. Onlar için her gün aşura, her gün anneler günüdür diyorum:p

Hem unutmayalım ki cennet yolu annelerin ve babaların rızasını almaktan geçiyor, eğer samimi duygularla cenneti arzuluyorsak, yolumuz üstündekileri memnun etmek zorundayız.

k.s.e.o.

tugba68

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm bende bütün annelerin anneler gününü kutlarim.ALLAH RAZI OLSUN HEPISINDEN SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm...
tüm annelerimizin, hafize annemizin ve ravza nur ablamızın anneler gününü kutluyorum..
Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin inşaallah..
annelerimizi biz sadece birgünde değil hergün zaten hatırlıyor, bizleri yetiştirmenin mükafatı olarak onlara gereken saygıyı ve sevgiyi gösteriyoruz zaten değilmi... Rabbim razı olur inşaallah tüm annelerimizden..

hurrem34

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm.Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun.Rabbim cennet bahçelerinden bir köşe nasip eylesin hepimizin annelerine inşallah.Amin

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENDE HAFİZE ANNEMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLAR HAYATTA BAŞARILAR DİLERİM SELAMÜN ALEYKÜM HAFİZE ANNENE GÜLLER BENDEN B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

ALEYKÜMSELAM ay ay ay o kadar mutlu oldumkigörünce şaşırdım inanın ki ağladım beni unutmadığınız için Allah hepinizden razı olsun hepinize cevap yazamam çünki bu gün çok telaşım var hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum katılan veya katılmayan hepinizi çok çok seviyorum bende anne olarak hepinizin anneler gününüzü kutluyorum Rabbim ne muradınız varsa onu versin inanın içten söylüyorum Meftuncum sanada teşekkür ettim :D:D:D

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE BÜTÜN ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.B)B)B)

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleykum

B) CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIR B)​
Biz insana anne ve babasını (onlara iyilikle davranmayı) tavsiye ettik. Annesi onu, zorluk üstüne zorlukla (karnında) taşımıştır. Onun (sütten) ayrılması, iki yıl içindedir. "Hem bana, hem anne ve babana şükret, dönüş yalnız banadır." (LOKMAN SURESİ / 14)

Rabbim cümlemizi ana-baba mıza hayırlı salihli evlatlar olmayı nasip eylesin, Onları Cennet'ine haps eylesin İnşaAllah..(Amin)

Buradan tüm ANNE'lerimizin Anneler günün kutlarım. ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..
Öncelikle Kur'an'da örnek Müslüman kadın olarak gösterilen Hz.Meryem'in, Daha sonra Peygamberimizin hanımları olan Annelerimizin ve daha sonra Başta Annem olmak üzere Hafize Annem'in, Ravza_Nur ablamızın ve sitedeki diğer tüm Annelerin ve Dünya'daki tüm Anaların Anneler günü kutlu olsun..

Dikkat!!!
İşgal altındaki ve zulüm gören topraklardaki Müslüman analarımızı unutmayalım. Allah yarı ve yardımcıları olsun İnşAllah..

Bu güller Anne'lere

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

Allahaısmarladık... B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
CEVDET-71 yazdı:

ALEYKÜMSELAM ay ay ay o kadar mutlu oldumkigörünce şaşırdım inanın ki ağladım beni unutmadığınız için Allah hepinizden razı olsun hepinize cevap yazamam çünki bu gün çok telaşım var hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum katılan veya katılmayan hepinizi çok çok seviyorum bende anne olarak hepinizin anneler gününüzü kutluyorum Rabbim ne muradınız varsa onu versin inanın içten söylüyorum Meftuncum sanada teşekkür ettim :D:D:D

Evindar ismini yanlış yazmışım kusura bakma o kadar acele yazdımki ama bemim için hepiniz birsiniz :D

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm
Hafize annem, ravzanur ablam, metfamu ablam ve sitemizdeki bilmediğim tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum..Tüm annelerimizn ellerinden öpüyorum...
Rabbim onlardan ebeden razı olsun inş..Hepsini cennet hatunu eylesin inş..Hayırlı, uzun ömürler versin de başımızdan eksik etmesin inş..

Bizlere de inş ilerde, hayırlı evlatlar yetiştiren bir anne olabilmeyi nasip eylesin...Selametle kalın...

Bu çiçekler tüm annelerimize...
[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

Hafize Annenin Razva nur Ablanin Meftamu Ablanin deya_derya ablanin ve Tüm annelerin Anneler Günü Kutlu olsun,, Allah Hayirli Dininde Imaninda EvlatlarYetistirmeyi nasip etsin..​
[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:

sitemizin fahri annesi Hafize annemizin ve bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum ve ellerinden öpüyorum.ALLAH-Ü TEALA (C.C) bütün annelerimizden razı olur inşaALLAH.Bizlerde bir gün anne olursak bu vatana hayırlı ve ümmeti Muhammede (s.a.v) yakışır evlatlar yetiştirebiliriz inşaALLAH.

selamünaleyküm

[marq]B)B)B)[/marq]

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:

selamünaleyküm

[marq]B)B)B)[/marq]
ALEYKÜM SELAM RAHMETULLAHİ VEBERAKATÜH Değerli kardeşim böylesine ince bir düşünceye sahip olduğun için çok tşk ediyorum.Rabbim razı olsun.Hafize Annem bugün değil,hergün sizlerin,siz değerli annelerimize ne kadar dualar etsek azdır.Ama madem bu gün sizlere has kılınmış,bu özel gününüzü kutlar,hürmetle ellerinizden öperim.Rabbim hayırlı uzun ömürler versin.Dualarınızda bizleride eksik etmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt