selamünaleyküm...hoşgeldiniz...B) GEÇMİŞ OLSUN...RABBİM ACİL ŞİFALAR VESİN...İNŞALLAH...
SELAM VE DUA İLE...
Aleyküm Selam
Hoşbulduk sağol Allah c.c. razı olsun Amin
Selametle
selamünaleyküm...hoşgeldiniz...B) GEÇMİŞ OLSUN...RABBİM ACİL ŞİFALAR VESİN...İNŞALLAH...
SELAM VE DUA İLE...
aleykümselam kıymetli kardeşim.ALLAH cc şifalar ihsan eylesin.geçmiş olsun.hayırlı ve güzel haberlerinizi inşaALLAH ALLAH cc izni ile bekliyoruz.dönmenize bizde çok sevindik emin olun.yokluğunuz belliydi.tüm meçhul gidişlerdeki kardeşlerimizi arıyor ve merak ediyoruz.
tatlı kızınızda elindeki bebeğe çok benziyor özellikle gözleri bunuda söylemek bu güne nasipmiş ALLAH cc nazarlardan kötü gözlerden sakınsın.
maşaALLAH.selam ve dua ile kalın kardeşim.hayırlı ve bereketli hafta sonları olsun olsun inşaALLAH.
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HOŞGELDİN..ÇOK SEVİNDİM GELMENE...RÜYA'YA ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM..GEÇMİŞ OLSUN....MERAK ETME O KORKULACAK BİŞEY DĞEİL İLAÇLA GEÇİYOR.....ALLHA EMANET OL ..HAYIRLI GÜNLER
Selamün Aleyküm
Ben artık aranızda yokum gidiyorum hakkım varsa helal olsun
Salavat kampanyasından aldığım 5,000 adet salavatı okundu olarak yazabilirsiniz
Selamün Aleyküm Allah'a Ismarladık
Hoşbulduk canım kardeşim dedim ki mahsun kul yok fatmana üzüldü ben bari geri dönimde fatmanamı mutlu edim dedim şaka bi yana gerçek olan çok özledim sizleri hasretinize dayanamadım inşallah mahsun kulda aramıza döner
Selametle Hayırlı günler:H
Selamunaleyküm hoşgeldiniz....Rabbim evladınıza da acil şifalar versin inşallah selam ve dua ile....
Aleyküm selam kardeşim ben de gitmenin eşiğinden dönenlerdenim. Gitmeyi göze alana dur denilmez ama gidene de hemen git denilmez. Kardeşlerime katılıyorum. Gitmeyiniz!.... Allah yardımcınız olsun.
Fatmana ) Ayni Anda Yazmişiz Sanirim
Kaan kardeşim Allah c.c. razı olsun sorma ayrı olduğum günden beri içimde hep bi sızı vardı çok arıyodum sizleri bi sinirle niye böyle yaptım diye kendime çok kızdım hep aklımdaydınız acaba ne yapıyorlar Kaan kardeşim yine güzel paylaşımlar hazırlamıştır, Mazhun Kul ve s.s.s eşleri ile barıştı mı? ısranur işi ne yaptı ishakyakup kimle atıştı vs.. yani cümleten hep aklımdaydınız dayanadım döndüm bende
Evet o resim için hep öyle diyorlar benzetiyorlar inanın ki babamısınız bilmiyorum ama anne olmak herşeye bedel
sizede hayırlı günler ve iyi hafta sonları diliyorum Rabbime emanet olun
Aleyküm Selam :H
CANIMYA İNAN İSRANURLA KAÇ GÜNDÜR HEP DUA ETTİK....BUGÜN SABAH İSRANUR DEDİ KESİN DÖNECEK BEN İNANIYORUM....İNAN HERKES ÇOK DEĞRLİDE BAZI KİŞİLER DAHA ÖZEL OLUYOR NEDENSE...MAHSUNKUL DA İNŞALLAH DÖNECEK....İNAN ÇOK SEVİNDİM GELMENE....RABBİME EMANET OL
Ooo Kimler Gelmiş.hoşgeldin Canim Kardeşim Seni Gördüğüme çok Sevindim.fatmanayla Konuşmuştuk En Azindan Mahkeme Sonucu Söylemek Için Mutlaka Gelir Demiştim.çok Ii Niyeliymişsin Daha Bu Sabah Konuştuk.kizina çok Geçmiş Olsun.allaha Emanet Ol
Selamunaleykum tam anlamı ile okuyamadım ama üzüldüm faydali arkadaşlar birer birer gidiyor sitenin ne tadı nede tuzu kaliyor inşallah karariniz değisir eğer değismesse siz hakkinizi helal etmişsiniz eğer benimde hakkim varsa helal olsun Allah c.c. emanet olunuz hayirli aksamlar
.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Ay Yüzlüm :.
Sağolun Allah c.c. razı olsun bu kadar sevilmek beni çok mutlu etti bende sizleri çok seviyorum dayanamadım ayrı kalmaya inşallah bi daha böyle ayrılıklar yaşanmaz
Demek isranur bugün dönecek demiş çok güzel bişey demek içi temiz biri çok mutlu oldum dönmekle
Bu arada sen nasılsın neler yaptınız yokluğumda inşallah iyisinizdir
BENDE BUGÜN İSRANUR İÇİN ÜZÜLDÜM BABASI RAHATSIZ...SENİN İÇİN Bİ FORUM AÇMIŞTI ORAYA YAZDI...PAZARTESİ HASTANEYE YATIYOR....BENİMDE AÇIK ÖĞRETİM SINAVLARIM VARDI....BİKAÇ TAHLİLİM VARDI ONLARLA UĞRAŞTIM İŞTE....BENİMDE BU YAŞTA KOLESTROL VE TANSİYON SORUNUM VAR..BİDE ŞİMDİ DMEİR EKSİKLİĞİ ÇIKTI ....UĞRAŞIP GİDYORUZ İŞTE....BEN DEDİM RÜYAM HERKEİSN GİTMESİNE KIZYORDU KENDİ ÇOK DAYNAMAZ GELİ.R:KŞÜKÜR DÖNDÜN...