Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hadi Eyvallah.... (1 Kullanıcı)

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Selamunaleyküm hoşgeldiniz....Rabbim evladınıza da acil şifalar versin inşallah selam ve dua ile....​

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kıymetli kardeşim.ALLAH cc şifalar ihsan eylesin.geçmiş olsun.hayırlı ve güzel haberlerinizi inşaALLAH ALLAH cc izni ile bekliyoruz.dönmenize bizde çok sevindik emin olun.yokluğunuz belliydi.tüm meçhul gidişlerdeki kardeşlerimizi arıyor ve merak ediyoruz.

tatlı kızınızda elindeki bebeğe çok benziyor özellikle gözleri bunuda söylemek bu güne nasipmiş ALLAH cc nazarlardan kötü gözlerden sakınsın.

maşaALLAH.selam ve dua ile kalın kardeşim.hayırlı ve bereketli hafta sonları olsun olsun inşaALLAH.

Kaan kardeşim Allah c.c. razı olsun sorma ayrı olduğum günden beri içimde hep bi sızı vardı çok arıyodum sizleri bi sinirle niye böyle yaptım diye kendime çok kızdım hep aklımdaydınız acaba ne yapıyorlar Kaan kardeşim yine güzel paylaşımlar hazırlamıştır, Mazhun Kul ve s.s.s eşleri ile barıştı mı? ısranur işi ne yaptı ishakyakup kimle atıştı vs.. yani cümleten hep aklımdaydınız dayanadım döndüm bende
Evet o resim için hep öyle diyorlar:D benzetiyorlar inanın ki babamısınız bilmiyorum ama anne olmak herşeye bedel

sizede hayırlı günler ve iyi hafta sonları diliyorum Rabbime emanet olun

Aleyküm Selam :H

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HOŞGELDİN..ÇOK SEVİNDİM GELMENE...RÜYA'YA ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM..GEÇMİŞ OLSUN....MERAK ETME O KORKULACAK BİŞEY DĞEİL İLAÇLA GEÇİYOR.....ALLHA EMANET OL ..HAYIRLI GÜNLER

Hoşbulduk canım kardeşim dedim ki mahsun kul yok fatmana üzüldü ben bari geri dönimde fatmanamı mutlu edim dedim:D şaka bi yana gerçek olan çok özledim sizleri hasretinize dayanamadım inşallah mahsun kulda aramıza döner
Selametle Hayırlı günler:H

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Ben artık aranızda yokum gidiyorum hakkım varsa helal olsun

Salavat kampanyasından aldığım 5,000 adet salavatı okundu olarak yazabilirsiniz

Selamün Aleyküm Allah'a Ismarladık

Aleyküm selam kardeşim ben de gitmenin eşiğinden dönenlerdenim. Gitmeyi göze alana dur denilmez ama gidene de hemen git denilmez. Kardeşlerime katılıyorum. Gitmeyiniz!.... Allah yardımcınız olsun.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşbulduk canım kardeşim dedim ki mahsun kul yok fatmana üzüldü ben bari geri dönimde fatmanamı mutlu edim dedim:D şaka bi yana gerçek olan çok özledim sizleri hasretinize dayanamadım inşallah mahsun kulda aramıza döner
Selametle Hayırlı günler:H

CANIMYA İNAN İSRANURLA KAÇ GÜNDÜR HEP DUA ETTİK....BUGÜN SABAH İSRANUR DEDİ KESİN DÖNECEK BEN İNANIYORUM....İNAN HERKES ÇOK DEĞRLİDE BAZI KİŞİLER DAHA ÖZEL OLUYOR NEDENSE...MAHSUNKUL DA İNŞALLAH DÖNECEK....İNAN ÇOK SEVİNDİM GELMENE....RABBİME EMANET OL

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Ooo Kimler Gelmiş.hoşgeldin Canim Kardeşim Seni Gördüğüme çok Sevindim.fatmanayla Konuşmuştuk En Azindan Mahkeme Sonucu Söylemek Için Mutlaka Gelir Demiştim.çok Ii Niyeliymişsin Daha Bu Sabah Konuştuk.kizina çok Geçmiş Olsun.allaha Emanet Ol

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Fatmana :)) Ayni Anda Yazmişiz Sanirim

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kardeşim ben de gitmenin eşiğinden dönenlerdenim. Gitmeyi göze alana dur denilmez ama gidene de hemen git denilmez. Kardeşlerime katılıyorum. Gitmeyiniz!.... Allah yardımcınız olsun.

Çok sevindim gitmediğinize bende geldim artık kovsanızda gitmem :] çok özledim dayanılmıyor hasretinize

Selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
şuan işdeyim biraz yoğunum çıkmak zorundayım akşam gelicem

selametle

Kaan Erdem

Yönetici
değilim.inşaALLAH cc izni ile yaşarız.tekrar dan hoş geldiniz.buradan kopmak gerçekten zor selam ve dua ile kalın selametle.

Kaan kardeşim Allah c.c. razı olsun sorma ayrı olduğum günden beri içimde hep bi sızı vardı çok arıyodum sizleri bi sinirle niye böyle yaptım diye kendime çok kızdım hep aklımdaydınız acaba ne yapıyorlar Kaan kardeşim yine güzel paylaşımlar hazırlamıştır, Mazhun Kul ve s.s.s eşleri ile barıştı mı? ısranur işi ne yaptı ishakyakup kimle atıştı vs.. yani cümleten hep aklımdaydınız dayanadım döndüm bende
Evet o resim için hep öyle diyorlar:D benzetiyorlar inanın ki babamısınız bilmiyorum ama anne olmak herşeye bedel

sizede hayırlı günler ve iyi hafta sonları diliyorum Rabbime emanet olun

Aleyküm Selam :H

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
CANIMYA İNAN İSRANURLA KAÇ GÜNDÜR HEP DUA ETTİK....BUGÜN SABAH İSRANUR DEDİ KESİN DÖNECEK BEN İNANIYORUM....İNAN HERKES ÇOK DEĞRLİDE BAZI KİŞİLER DAHA ÖZEL OLUYOR NEDENSE...MAHSUNKUL DA İNŞALLAH DÖNECEK....İNAN ÇOK SEVİNDİM GELMENE....RABBİME EMANET OL

Sağolun Allah c.c. razı olsun bu kadar sevilmek beni çok mutlu etti bende sizleri çok seviyorum dayanamadım ayrı kalmaya inşallah bi daha böyle ayrılıklar yaşanmaz
Demek isranur bugün dönecek demiş çok güzel bişey demek içi temiz biri çok mutlu oldum dönmekle
Bu arada sen nasılsın neler yaptınız yokluğumda inşallah iyisinizdir

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Ooo Kimler Gelmiş.hoşgeldin Canim Kardeşim Seni Gördüğüme çok Sevindim.fatmanayla Konuşmuştuk En Azindan Mahkeme Sonucu Söylemek Için Mutlaka Gelir Demiştim.çok Ii Niyeliymişsin Daha Bu Sabah Konuştuk.kizina çok Geçmiş Olsun.allaha Emanet Ol

Canım kardeşim hoşbulduk inanki sizlerle olmaktan çok mutlu oluyorum sizlerden kopamıyorum bi kaç tane siteye girdim ama yok olmadı sizler gibisini bulamadım bi daha kovsanızda bırakmam sizleri :D çok özledim
sen nasılsın kardeşim işi ne yaptın baban nasıl babanın olayını pek bilmiyorum ama inşallah iyidir Rabbim şifalar versin Amin
Rabbime emanet ol Selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum tam anlamı ile okuyamadım ama üzüldüm faydali arkadaşlar birer birer gidiyor sitenin ne tadı nede tuzu kaliyor inşallah karariniz değisir eğer değismesse siz hakkinizi helal etmişsiniz eğer benimde hakkim varsa helal olsun Allah c.c. emanet olunuz hayirli aksamlar

.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Ay Yüzlüm :.

Aleyküm Selam
Döndüm kardeşim burdayım biraz sıkıcı günler geçirdim ama artık burdayım aranızdayım bende giden arkadaşlarıma çok üzülüyorum kimisi dönüyor kimiside dönmüyor ama inşallah bi daha yaşanmaz bu ayrılıklar
Selametle Hayırlı akşamlar

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Sağolun Allah c.c. razı olsun bu kadar sevilmek beni çok mutlu etti bende sizleri çok seviyorum dayanamadım ayrı kalmaya inşallah bi daha böyle ayrılıklar yaşanmaz
Demek isranur bugün dönecek demiş çok güzel bişey demek içi temiz biri çok mutlu oldum dönmekle
Bu arada sen nasılsın neler yaptınız yokluğumda inşallah iyisinizdir

BENDE BUGÜN İSRANUR İÇİN ÜZÜLDÜM BABASI RAHATSIZ...SENİN İÇİN Bİ FORUM AÇMIŞTI ORAYA YAZDI...PAZARTESİ HASTANEYE YATIYOR....BENİMDE AÇIK ÖĞRETİM SINAVLARIM VARDI....BİKAÇ TAHLİLİM VARDI ONLARLA UĞRAŞTIM İŞTE....BENİMDE BU YAŞTA KOLESTROL VE TANSİYON SORUNUM VAR..BİDE ŞİMDİ DMEİR EKSİKLİĞİ ÇIKTI ....UĞRAŞIP GİDYORUZ İŞTE....BEN DEDİM RÜYAM HERKEİSN GİTMESİNE KIZYORDU KENDİ ÇOK DAYNAMAZ GELİ.R:KŞÜKÜR DÖNDÜN...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
BENDE BUGÜN İSRANUR İÇİN ÜZÜLDÜM BABASI RAHATSIZ...SENİN İÇİN Bİ FORUM AÇMIŞTI ORAYA YAZDI...PAZARTESİ HASTANEYE YATIYOR....BENİMDE AÇIK ÖĞRETİM SINAVLARIM VARDI....BİKAÇ TAHLİLİM VARDI ONLARLA UĞRAŞTIM İŞTE....BENİMDE BU YAŞTA KOLESTROL VE TANSİYON SORUNUM VAR..BİDE ŞİMDİ DMEİR EKSİKLİĞİ ÇIKTI ....UĞRAŞIP GİDYORUZ İŞTE....BEN DEDİM RÜYAM HERKEİSN GİTMESİNE KIZYORDU KENDİ ÇOK DAYNAMAZ GELİ.R:KŞÜKÜR DÖNDÜN...

İsranur benim için forum mu açtı? bi bakim çok şaşırdım çokda sevindim babası içinde çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin inşallah iyi olur
Sınavların inşallah iyi geçer çokda geçmiş olsun bu yaşta bu hastalıklarla uğraşmak kötü ama inşallah çok iyi olursun bol bol ıspanak ye temel resi gibi güçlü ol kendine çok iyi bak
Evet haklısın kimsenin gitmesine içim el vermiyodu ben hayatta gitmem diyordum büyük konuşmamak lazım çok pişman oldum ayrıldığıma şükür aranızdayım artık:D
Selametle kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt