Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Hadi Eyvallah.... (2 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Ben artık aranızda yokum gidiyorum hakkım varsa helal olsun

Salavat kampanyasından aldığım 5,000 adet salavatı okundu olarak yazabilirsiniz

Selamün Aleyküm Allah'a Ismarladık

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.hayırdır ne oldu şimdi.hakkım var ise bu gidişe helallik vermiyorum.selam ve dua ile kalın güzel faydalı ve yararlı paylaşımlarınızdan istifade etme duası ve ümidi ile.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim...LÜTFEN YAPMA BUNU..OZAMAN HEPİMİZ ÇEKİP GİDELİM....ZATEN Bİ ÇOK KARDEŞİMİZ UZAKLAŞTI SİTEDEN...BENDE İLK BAŞLARDAKİ KADAR SEVMİYORUM AMA YİNEDE SEVDİĞİM KARDEŞLERİM VAR EN ÖNEMLİSİ FAYDALANDIĞIMIZ KONULAR VAR GERİSİ BOŞ.....SENİ EN KISA ZAMANDA ARAMIZAD GÖRMEK İSTİYORUZ...ALLAHA EMANET OLUN..HAYIRLI GÜNLER..BİLİYORUM ÇOK KIRILDIN...SENDE ÖZÜ SÖZÜ BİR Bİ KARDEŞİMİZSİN....BENİM KESİNLİKLE HAKKIM YOKTUR...VARSADA HELAL OLSUN

berat05

Yönetici
Selamün Aleyküm

ALEYKÜM SELAM

rüyam....bak güzel kardeşim

gitmek ne kazandıracak sana??
kalmaksa çok şey??

bunları almak istemiyormusun??

kin nefret duymayınız birbirinize....diğer foruma yazdım ama okumadınız sanırım..

AHİRETİ DÜŞÜNÜN...HANGİMİZ CEVAP VEREBİLİRİZ YARADANIN KARŞISINDA
BEN HAKLIYIM BANA NE DİYEBİLİR MİSİNİZ O'(C.C.)NUN KARŞISINDA
BUNU GÖZE ALABİLİYOR MUSUNUZ???

BENİM HAKKIM YOKTUR AMA OLSAYDI BİZİDE KIRIP EZİP GEÇTİĞİNİZ İÇİN HAKKIMIZ KALACAKTI

BİR DÜŞÜN GÜZEL KARDEŞİM???

İYİCE BİR DÜŞÜN

GİTMEK Mİ KALMAK MI????

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Bende Bi Süre Girmesem Iyi Olacak ,,,yoksa Birlerini Kirabilirm Kendimi Zor Tutuyorum...neyse şimdilik Hoşcakalin Bi Süre Girmek Istemiyorum Bende....ancak Aldiğim Cüzleri Yazarim çikarim. Hayirli Günler Herkese...rabbime Emanet Olun...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamün Aleyküm

aleykümselam kardeşim hayırdır ne oldu ...sakın yanlış anlamayın aldığınız karara karşı sagısızlık yapmak değil kesinlikle gitmenizi istemiyorum...aldığınız kararı bir kez daha düşünseniz...bir hakkım yok eğer var ise helal olsun...
inanın gönlüm kalmanızı istiyor ...İNŞALLAH gitmezsiniz...:(:(
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

ALEYKÜM SELAM

RÜYAM BU NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ SON ZAMANLARDA HOŞ ŞEYLER OLMADI BİLİYORUM FARKINDAYIM HEM KIRILDIK HEMDE KIRDIK.UNUTALIM HERŞEYİ HEM SEN DEMİYOMUYDUN AÇTIĞIN BİR FORUMDA SİZLER SAYESİNDE İYİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ.BU ARALAR KÖTÜ HİSSETTİĞİNİN FARKINDAYIM BENDE ÖYLEYİM ÖNCEDEN BU SİTE ÇOK DAHA GÜZELDİ BENİM İÇİN AMA YİNE ÖYLE OLACAK İNŞALLAH.HİÇ BİYERE GİTME SEN .HAYIRLI HABERLER VERECEKSİN BİZE MAHKEMEDEN SONRA BİYERE GİTMEK YOK ÇOK ÜZÜLÜRÜM SEN GİDERSEN ZATEN YETERİNCE ÜZÜLDÜM BUGÜN BİRDE BUNU ÇIKARMA LÜTFEN

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
2 gündür yoktum geldim ilk iş senin bu foruma bakmak oldu...ama dönmemişsin...neyse kararına saygı duyuyorum çünkü insan bikere soğdumu eskisi gibi olmuyor..bende gittim geldim ama malesef eskisi gibi ısınamadım...sen bu siteden en çok faydalanan kardeşlerimizden biriydin...çok üzüldüm gerçekten....inşallah tekrar görüşme imkanımız olur...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM NEDEMEK BU ŞİMDİ ÖYLEYSE BİZLERDE GİDELİ DEMİ BİR ACIKLAMA YAPMADAN İNAN ŞU AN COK ÜZÜLDÜM NEDENNNNNNNNNNNN İNŞALLAH KARARINI DEĞİŞTİRİRSİN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Hiçbişey Anlamadim Arkadaşlar Bu Işten.

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Sizi özlüyoruz..

Sizi özlüyoruz..

VeAleynaAleykümSelam Değerli HÜLYA Kardeşim..

Gidiş kararı almanıza gerçekten çok üzüldüm..Bunun bir anlık kırgınlıkla ve aceleye getirilmiş bir karar olduğunu düşünüyorum..
Vazgeçeceğinizi..bizleri terk etme niyetinizin sizi de üzeceğini hissediyorum..ve GÜLE GÜLE diyemiyorum..demeyeceğim de.. bir aralık kapının..hatta anahtarı cebinizde bir kapının burası..bu yuva olduğunu..kendi eviniz olduğunu sadece hatırlatmak istiyorum..

Tatile çıkmış..biraz hava değişikliğine duyulan ihtiyaç olarak görüyorum bu kısa ayrılığı..dönmenizi büyük bir özlemle bekliyor olacağız inşaAllah Canım Kardeşim..

Rüyam'ında gözlerinden..yanaklarından öperim..helalleşme faslına da hiç girmeyeceğim..Selam ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Kardeşim. aldığınız karara saygı duyarız ama ayrılamanızı istemem
Çünkü bu aile siz değerli kardeşlerimle güzel...lütfen kararınızı bir kez daha düşünün

ALLAHa emanet olunuz...selam ve dua ile...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
neden gıdıyorsunuz ben bugun uzgunum
cunku herkes gıtmeye heveslı
bence bır daha duşunun

allaha emanet olun
selam ve dua ıle

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ablacım ne oldu neden gidiyorsun çok üzüldüm gerçekten:( ne olursun kararını değiştir seni bir daha görmek istiyorum
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

Kaan Erdem

Yönetici
:evethoş geldiniz kıymetli kardeşim...........:H

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Kaan kardeşim ve diğer tüm güzel kardeşlerim sizleri çok ama çok özledim bugün rüyamda siteye girdiğimi gördüm bende fazla dayanamadım girdim aslında geri dönme niyetiyle girmemiştim "Yasin-i Şerif" formu için girmiştim o forum pek ilgi görmüyo listeyi düzeltip giderim demiştim ama forma girince sizleri çok özlediğim anladım :A ishakyakup'u bile rüyamda gördüm bu aralar kızım biraz rahatsız onunla ilgilendiğimden bu kadar zaman ayrı kaldım sizlerden Rüya gayet iyi biraz kusma, ateş ve ishal olmuştu tahliller yaptırmakla uğraştım mağlum 1.5 yaşındaki:D çocuktan hemen idrar ve dışkı alınmıyo çok uğraştırdı hergünüm hastanede geçti dünde sonuçları aldık p.tesi yine hastanedeyiz kıl kurdu yumurtası göründü ama kötü değilmiş ilaç tedavisiyle düzelir dedi doktor
sizleri çok özlemişyim gerçekten

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamünaleyküm...hoşgeldiniz...B) GEÇMİŞ OLSUN...RABBİM ACİL ŞİFALAR VESİN...İNŞALLAH...
SELAM VE DUA İLE...

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kıymetli kardeşim.ALLAH cc şifalar ihsan eylesin.geçmiş olsun.hayırlı ve güzel haberlerinizi inşaALLAH ALLAH cc izni ile bekliyoruz.dönmenize bizde çok sevindik emin olun.yokluğunuz belliydi.tüm meçhul gidişlerdeki kardeşlerimizi arıyor ve merak ediyoruz.

tatlı kızınızda elindeki bebeğe çok benziyor özellikle gözleri bunuda söylemek bu güne nasipmiş ALLAH cc nazarlardan kötü gözlerden sakınsın.

maşaALLAH.selam ve dua ile kalın kardeşim.hayırlı ve bereketli hafta sonları olsun olsun inşaALLAH.

Selamün Aleyküm

Kaan kardeşim ve diğer tüm güzel kardeşlerim sizleri çok ama çok özledim bugün rüyamda siteye girdiğimi gördüm bende fazla dayanamadım girdim aslında geri dönme niyetiyle girmemiştim "Yasin-i Şerif" formu için girmiştim o forum pek ilgi görmüyo listeyi düzeltip giderim demiştim ama forma girince sizleri çok özlediğim anladım :A ishakyakup'u bile rüyamda gördüm bu aralar kızım biraz rahatsız onunla ilgilendiğimden bu kadar zaman ayrı kaldım sizlerden Rüya gayet iyi biraz kusma, ateş ve ishal olmuştu tahliller yaptırmakla uğraştım mağlum 1.5 yaşındaki:D çocuktan hemen idrar ve dışkı alınmıyo çok uğraştırdı hergünüm hastanede geçti dünde sonuçları aldık p.tesi yine hastanedeyiz kıl kurdu yumurtası göründü ama kötü değilmiş ilaç tedavisiyle düzelir dedi doktor

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HOŞGELDİN..ÇOK SEVİNDİM GELMENE...RÜYA'YA ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM..GEÇMİŞ OLSUN....MERAK ETME O KORKULACAK BİŞEY DĞEİL İLAÇLA GEÇİYOR.....ALLHA EMANET OL ..HAYIRLI GÜNLER

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt