MeHMeT KoÇ
Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH(C.C) RAZI OLSUN GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI.
amin ecmainAllah razı olsun kardeşim emeğinize sağlık selam ve dua ile...
AMİN KARDEŞİM İNŞALLAH.ALLAH RAZI OLSUNSelamün aleyküm fethiyeli kardeşim.
Ellerine ve gönlüne saglık.İnan okuyunca bir an içim ürperdi.ALLAHIM bütün imtahanlarda oldugu gibi böyle durumlardada yardımını bizlerden esirgemesin.AMİN.
selam ve dualarla.
s.a. sağol kardeşim zaman ayırıp okuduğun için.inşallah faydalı bişeyler yapmışımdır.ecmain olsun.hayırlı sabahlar kardeşim çok güzel bir konu açmışsın allah razı olsun selametle
teşekkür ederim okuduğunuz için selametle..sağolasın bizimle paylaştığın için A.E.O...
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN DE.UYGULAMAMIZ DİLEĞİYLE İNŞALLAHEssalamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu,Güzel bir konuya deginmissiniz.bizimle paylastigin icin Allah razi olsun.Dua ile..
BİLMUKABELE KARDEŞİM.İNŞALLAH YARARLI OLUR SİZ DE RAHMANA EMANETSİNİZ...Selamun aleyküm ben almanyadan katiliyorum.Bu sitede baya yeni sayilirim.Gördügüm kadariyla cok güzel bir atmosfer icerisinde bulunuyorsunuz.Maksadim Din bilgilerime yenilik katmak ve sizlerle paylasmak.
Sahsen gurur duyuyorum ve cok mutluyum sizlerin arasinda bulunmaktan sizleri seviyorum(tanimasamda).Allah`a(c.c)emanet olun.
paylaşım için teşekkürler Allah c.c razı olsun...
selamun aleyküm.evet güzel bir konu kardeşim.ama üzücü de.bir bayanın bu şekilde bir teklifte bulunması.bir erkek içinde zor bir imtihan.hele de şu yaşadığımız devirde.şeytana kendilerini kaptırmış insanlarımız çok.Allah böyle durumlara düşmekten korusun bizi.dilerim böyle vak alar olduğunda yazdığınız konu gibi sonuçlanır.emeğinize sağlık kardeşim.Allah a emanet olunuz..