mümine_171
Kayıtlı Kullanıcı
Selamaleyküm değerli kardeşlerim. Ben sizinle kendim duyduğumda çok beğendiğim değerli hocalarımın çok değerli ve güzel sözlerini paylaşmak istiyorum inşallah
:a04:Kaderin mahkumu olalım ama asla nefislerin mahpusu olmayalım
:a04:tesettür göğe yakın olma telaşıdır. tesettür kadınlık izzetini örtüler ardında mahremiyet bahçesinde inşa etme gayesidir.ve kendini sıradan ve ucuz şehvetler içinden yağmalamaktan firar etmektir
:a04:başörtüsü başını göğe değdirenlerin derdidir. ve yerliler bu derde düşmemekten dertlidir
:a04:Ya Rabbi! Senden bir teşehhüd miktarı ömür ve dört elif miktarı ölüm istiyorum
:a04:Leylayı Mevla'nın sevgisinin elçisi olarak görmek lazım. elçiyi padişah yerine koymamak gerekir ama elindeki mektubu da okumadan etmemeli çünkü mektup padişahındır
:a04:ölüm dediğin nedirki Y Rabbi!? ben Senin için yaşamayı bile göze aldım. Senden başka birşey göstermeyen bir yerde yaşat beni ( SENAİ DEMİRCİ)
:a04:Allah ile ilişkisi doğru olanın insanlarlada ilişkisi doğru olur
:a04:hayatın ustası olmak için vahyin çırağı olmak lazım
:a04:Sahabeleri çağdaşlaştırmak için çağın sahabeleri olmamız gerek
:a04:islam deforme olmaz ki reforma ihtiyaç duysun
:a04:depremler yeryüzü kalbinin Allah lafzını duyunca ALLAHUEKBER demesidir
:a04:anne babalar evlatlarının bir bakıma evlatlarıdır (MUSTAFA İSLAMOĞLU)
:a04:
:a04:Kaderin mahkumu olalım ama asla nefislerin mahpusu olmayalım
:a04:tesettür göğe yakın olma telaşıdır. tesettür kadınlık izzetini örtüler ardında mahremiyet bahçesinde inşa etme gayesidir.ve kendini sıradan ve ucuz şehvetler içinden yağmalamaktan firar etmektir
:a04:başörtüsü başını göğe değdirenlerin derdidir. ve yerliler bu derde düşmemekten dertlidir
:a04:Ya Rabbi! Senden bir teşehhüd miktarı ömür ve dört elif miktarı ölüm istiyorum
:a04:Leylayı Mevla'nın sevgisinin elçisi olarak görmek lazım. elçiyi padişah yerine koymamak gerekir ama elindeki mektubu da okumadan etmemeli çünkü mektup padişahındır
:a04:ölüm dediğin nedirki Y Rabbi!? ben Senin için yaşamayı bile göze aldım. Senden başka birşey göstermeyen bir yerde yaşat beni ( SENAİ DEMİRCİ)
:a04:Allah ile ilişkisi doğru olanın insanlarlada ilişkisi doğru olur
:a04:hayatın ustası olmak için vahyin çırağı olmak lazım
:a04:Sahabeleri çağdaşlaştırmak için çağın sahabeleri olmamız gerek
:a04:islam deforme olmaz ki reforma ihtiyaç duysun
:a04:depremler yeryüzü kalbinin Allah lafzını duyunca ALLAHUEKBER demesidir
:a04:anne babalar evlatlarının bir bakıma evlatlarıdır (MUSTAFA İSLAMOĞLU)