Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Günün Dua'sına Buyurun (4 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rab' Bu Gece Gözyşalarım'la Sana Geliyorum . Benimde Duamı Kabul Edermisin.

Biliyorum Sen Seni Seveni Asla Geri Çevirmez YaLnız Bırakmazssın. Ne Olur Yarab Affet Günahlarımızı Bizi Cehennem Ateşlerinden Koru.

O Gün Mahşer Meydanında Hesabım Görülürken El Kahhar İsminle Kaybedenlerden Olursam ! Beni Sana Düşman Olanlar İle Aynı Yerde Yakma. Bir Kez de Olsa Orada Sana Secde Etme İmkanı Ver Bana.

Çünkü Ben Seni Seviyorum ! Önünde Diz Çökmüş Ve Ağlayarak Secde Etmeme İzin Ver. Sonra Ateş Cehennem Umurumda Olmaz Yeterki Bir Kez De Olsa Nur Cemalinin Önünde Hıçkıra Hıçkıra Secdeye Varayım

Ya Rab'
Ya Rab'
Ya Rab'

Ya Rab' Seviyorum Seni Tüm Zerrelerim İle Sesleniyorum Sana Bütün Hücrelerimle Yalvarıyorum Sana Seviyorum Seni

Eşhedu en lâ ilâhe illellâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Resûlü.

“Ben Şehadet ederim ki Allah’tan Başka İlah yoktur. Yine Şehadet Ederim ki Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah’ın kulu ve Peygamberidir.”AMİN

Dualarda buluşalım...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Amin.İnşaallah,Allah razı olsun kardeşim,emeğine yüreğine sağlık.
Selam ve Dua ile

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım kabul etsin emeğine ve yüreğine sağlık...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin...
Emeğine yüreğine sağlık....
Allaha emanet olun.selametle kalın.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Günün Duasına Buyurun

Günün Duasına Buyurun

Ya Rabbi, sana ve Resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!
- Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmayan ibadetten ve kabul edilmeyen duadan, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan
kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım!
- Bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden muhafaza et,
her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!
- Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle!
- İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle (AMİN)

sizlerde yazın dualarda buluşalım inşaallah

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi!
Bu mübarek günlerde Efendiler Efendisi’nin istediği bütün güzellikleri istiyoruz bizlere nasip eyle, kaçındığı bütün kötülüklerden de uzaklaşmak istiyoruz muhafaza eyle Ya Rabbi. (Amin)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
"Ey Rabbim!
Acizlikten, tembellikten, korkaklıktan cimrilikten,
eli kolu dökülür derecede takatsızlıktan kasvetten,
gafletten, zilletten, azlıktan, meskenetten sana sığınırım.
Fakirlikten, küfürden, fısktan, şekavetten, nifaktan,
yaptığını insanların duyması ve medh etmeleri için yapmaktan,
riyâdan, sana sığınırım.
Sağırlıktan, dilsizlikten, delilikten, cüzzamdan,
ve kötü hastalıklardan sana sığınırım.”

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
[h=3]GÜNÜN DUASI [/h]"Duanız olmasa ne öneminiz var" Furkan 77
gununduasi_gununduasi_gununduasi_cennette_cemal_1__1__1_.jpg

GÜNÜN DUASI

Ey Güzeller Güzeli Allah’ım! Ey güzelliği akılara hayret ve durgunluk veren Bedi olan Allah’ım. Seni çok seviyoruz. Ne olur Sen de bizleri çok sev Allah’ım.

Bu günümüzü, bu haftamızı, bu ayımızı, ömrümüzü hayırlı eyle. Bize ve nesillerimize uzun hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver. Geçmiş devirlerde peygamberlere, alimlere nasıl hayırlı işler yaptırdıysan bizlere de öyle hayırlı işler yaptır. Meleklerin dillerine destan olacak hayırlı işler.

Vakti gelmiş bekarlara Saliha eş ver. Evlilerin Sana olan aşkını arttır Allah’ım. Evlilerin evleri mutluluk ve huzur yuvası, Cennet köşesi olsun Allah’ım.

Evladı olmayanlara hayırlı evlatlar, evladı olanlara da uzun, hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver. Sen latifsin lütfeylemeyi seversin. Evlatlarımızın ilmini, fehmini ve zekalarını attır.

Gençlerimize gençliklerini Senin yolunda kullanmayı lütfeyle. Gençlerimizi Dünya ve içindekilere tenezzül etmekten Sen koru. Hakiki Sevgili Sensin. Sana aşık, vurgun, tutkun olmayı bizlere lütfeyle. Mecnun’un Leyla’ya, Ferhat’ın Şirin’e olan aşkından daha derin bir aşkla Seni sevelim, Sana meftun olalım. Gençlerimizi Allah Aşığı, Peygamber Sevdalısı eyle.

Ey Gani, Muğni, Kerim, Latif olan Allahım!

Senin büyüklüğün kadar lütuf, ikram ve ihsanların da büyüktür. Bizim küçüklüğümüze değil, Senin büyüklüğüne yakışır bir şekilde Senden lütuf ve ikramlarını bekliyoruz. Sen Zül Celali Velikram’sın. Sana her an edilmiş ve edilecek bütün hamdü senalar adedince hamdü senalar olsun.

Bizlere Aşkta derinleşmeyi lütfeyle. Bizleri Seni anlatan bir dil eyle. Herkes Seni bilsin. Herkes Seni sevsin. Bizleri Aşıklara Bayraktar Eyle. İnsanlık Sana vurgun, tutkun ve meftun olsun.

Hastalarımıza şifa ver. Sen Şafi’sin, şifa vermeye Kafi’sin. Sen Merhametlilerin en Merhametlisisin (Erhamerrahimin) Hastalarımıza merhametin et, şifa ver. Borçlularımıza edayı lutfeyle. Çünkü Sen Gani, Muğni, Kerim, Latif ve Zül Celali Velikramsın.

Ömrünün en olgun çağına gelmişlerimize en olgun meyveler vermeyi lütfeyle. Manevi ve maddi hazinelerinden bol bol ver, bol bol verdir. Ticaretlerimizi “Ticareten Lentebur” Tükenmeyen ticaret, sırrına mazhar eyle.

Bizleri yolunda eyle. Yolunda olanları iki cihanda aziz eyle. Dünya durdukça duracak hayırlı işler yapmayı bizlere nasip eyle.

Meleklerin hamdü senaları adedince Sana hamdü senalar olsun Allahım.

Habibinin hamdü senaları adedince Sana hamdü senalar olsun Allahım.

Malumun adedince Sana hamdü senalar olsun Allahım.

İlmin adedince Sana hamdü senalar olsun Allahım.

Yaşlılarımızın hamdini, zikrini, şükrünü arttır. Yaşlılarımızı ve gençlerimiz Allah Aşığı eyle. Yaşlılarımızın hürmetine gençlerimizi ve çocuklarımızı ahir zaman fitnesinden ve tehlikelerinden koru. Yaşlılarımızı bilge eyle. Yaşlılarımıza ve gençlerimize bol bol Cennete yatırım olacak hayırlar yapmayı lütfeyle. Bize ve kıyamete kadar gelecek nesillerimize Taht-ı Süleyman’dan ziyade taht ve baht ver.

Bizlere uzun, hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver.

Bizleri Mahşerde Şefaat Sultanı Habibine en yakınlardan eyle.

Senden Cennette en yüksek dereceler istiyoruz Güzel Allah’ım.

Cennette Cemalini en yakından ve kesintisiz görmek istiyoruz.

Sen’den Sen’i istiyoruz. Senin rızanı istiyoruz. Ne olur Lütfeyle.

Cennette Habibine komşu eyle.

Senin Cemalini temaşa ederek zevki ruhaniye gark olmayı bizlere lütfeyle. (Amin)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Ey hükmedenlerin en hükmedicisi,
Ey âdillerin en adâletlisi,
Ey doğruların en doğrusu,
Ey varlığı açık olanların en açığı,
Ey temiz olanların en temizi,
Ey yaratıcılık mertebelerinin en güzelinde olan,
Ey hesaba çekenlerin en süratlisi,
Ey işitenlerin en iyi işiticisi,
Ey ikram edenlerin en iyi ikram edicisi,
Ey merhamet edenlerin en merhametlisi,
Ey şefaat edenlerin en şefaat edicisi,
Bütün kusurlardan uzaksın. Senden başka ilâh yok. Affet bizi. Bizi Cehennemden kurtar

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rab' Bu Gece Gözyşalarım'la Sana Geliyorum . Benimde Duamı Kabul Edermisin.

Biliyorum Sen Seni Seveni Asla Geri Çevirmez YaLnız Bırakmazssın. Ne Olur Yarab Affet Günahlarımızı Bizi Cehennem Ateşlerinden Koru.

O Gün Mahşer Meydanında Hesabım Görülürken El Kahhar İsminle Kaybedenlerden Olursam ! Beni Sana Düşman Olanlar İle Aynı Yerde Yakma. Bir Kez de Olsa Orada Sana Secde Etme İmkanı Ver Bana.

Çünkü Ben Seni Seviyorum ! Önünde Diz Çökmüş Ve Ağlayarak Secde Etmeme İzin Ver. Sonra Ateş Cehennem Umurumda Olmaz Yeterki Bir Kez De Olsa Nur Cemalinin Önünde Hıçkıra Hıçkıra Secdeye Varayım

Ya Rab'
Ya Rab'
Ya Rab'

Ya Rab' Seviyorum Seni Tüm Zerrelerim İle Sesleniyorum Sana Bütün Hücrelerimle Yalvarıyorum Sana Seviyorum Seni

Eşhedu en lâ ilâhe illellâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Resûlü.

“Ben Şehadet ederim ki Allah’tan Başka İlah yoktur. Yine Şehadet Ederim ki Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah’ın kulu ve Peygamberidir.”AMİN

Dualarda buluşalım...

amın dualarda bulusalım.. :)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=1]ya rabbi, sana ve resulüne itaat etmemizi ve bildirdiklerinle amel etmemizi nasip eyle!
- ya rabbi, faydasız ilimden, makbul olmayan ibadetten ve kabul edilmeyen duadan, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan
kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırım!
- bildiğimiz-bilmediğimiz bütün iyilikleri ver, bildiğimiz-bilmediğimiz bütün kötülüklerden muhafaza et,
her işimizin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından bizi koru!
- bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle!
- işinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle (amin)

sizlerde yazın dualarda buluşalım inşaallah
[/sıze]
amın amıın amıın..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt