Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Günün Duası. (12 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
"Ey her şeyi alnından tutup, kudretine boyun eğdiren ve her şeyin anahtarları elinde bulunan Zât!
Beni hiçbir şeyden hesaba çekmeyecek şekilde her şeyimi bağışla!"
(Tazarrû duası)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
"Ey Allah'ım (c.c)! Beni İslam'a hidayet etmişken beni ondan, onu da benden ayırma, tâ ki Müslüman olarak öleyim."
(Abdullah b. Ömer (r.a))

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım sen bizi şeytanın şerrinden şeytan ruhlu insanların şerrinden nefsimizin şerrinden ve tüm kötülüklerden kazalardan belalardan cümlemizi koru Yarabbi.

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
scaledysy.jpg

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Hastalığı büyük ve şifası zor, çaresi
zayıf ve belâsı kuvvetli olan ve
Sen’den başka sığınacak ve ümit
edecek kimsesi bulunmayan kuluna merhamet et.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
"İlahi! Merhametine ve ihsan ettiğin helâl rızka, ihsanına karşı şükrümüzü artır. Biz sana muhtacız."
(Bekr b. Abdullah Müzeni)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Dua :

Ya müfettihu fettih. Ya müferricü ferric. Ya müsebbibu sebbib .Ya müyessiru yessiril fetha vel ferecü minke Ya Fettah, Ya Aliym iyyakena'büdü ve iyyake nesteıyn.

MANASI :
Ey açıcı RABBİM ! önümdeki engelleri kaldır. Ey darlıkları gideren HALİKIM ! Darlıkları gider. Ey sebepleri yaratan RABBİM ! Bir sebep yarat. Ey kolaylıkları meydana getiren! önümü aç çünki darlıkları gidermek sendendir. Ey rızık kapılarının açıcısı her şeyi bilen RABBİM ! ancak sana ibadet eder, ancak senden yardım isterim

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Ey kâinatı bin bir çeşit güzelliklere saran Rabbim!
Ruhumu güzelliklerine ve güzelliğine kör etme!
Ey haşmetiyle kâinatı kuşatan!
Marifetini sar gönlüme!
Her şeye tam karşılığı veren Hakîm!
Esmanı mühür gibi vur,
Şu günahkâr gönlüme!

Tövbeler hep sanadır yalvarmalar sanadır
Mahlûkat seni anar,
Takdirler hep sanadır, tahsinler hep sanadır
Şu fakir gönlüm zenginliğini arar.
Ey çözülmez düğümleri çözen, paslı kilitleri açan
Marifetine sar beni,
Gönlümün kilidi seni arar.

Ey kâinatın anahtarlarını dilediğine açan Rahman!
Sabahın penceresinden ruhuma açıl!
Bir seher yeli gibi ruhuma saçıl!
Güneş doğmadan önce ruhuma doğ ki,
Âlemim karanlıkta kalmasın gün boyu!
Ey mahlûkatı zikrine tecelligâh eden Sultan!
Sabahın penceresinden gönlüme açıl!
Bütün hazineler sensiz hep gizli...
Gonca, gül gibi açıl!
Ey gizli hazinelerin sahibi,
Tohumlar gibi açıl!

Ey dilediğini karanlıklardan aydınlığa çıkaran!
Sabahı bize tılsım yap!
Dünyamıza, kalbimize
Kâinat gibi açıl!
Bizi karanlıklarda bırakma
Ey sabahın sahibi!
Kâinatın kalbine açıldığın gibi açıl
Nurunu tılsım gibi yerleştir ruhumuza!
Âlemimizi sensiz, dünyamızı ışıksız bırakma!
Kalbimizi her sabah sana uyandır!
Ya Fettah! Her sabah aç, her sabah açıl!

Ey kâinatı bin bir çeşit güzelliklere saran Rabbim!
Ruhumuzu güzelliklerine ve güzelliğine kör etme!
Ey haşmetiyle kâinatı kuşatan
Marifetini sar gönlüme!
Her şeye tam karşılığını veren Hakîm!
Esmanı mühür gibi vur
Şu günahkâr gönlüme...
amin

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
]Bismillahirrahmanirrahim.

İlahi bi-ahassi sıfatike ve bi-izzi celalike ve bi-a zami esma ike ve bi-ısmeti enbi- yaike ve bi-nuri evliyaike ve bi-demi şuhedaike es eluke ziyadeten fi'l-ilmi ve tev- beten kable'l-mevti ve rahaten inde'l-mevti ve mağfireten bade'l-mevti ve necaten mine'n-nari ve duhulen fi'l-cenneti ve afiyeten fi'd-dünya ve'l-ahirati bi-rahmetike ya erhame'r-rahimin. İlahi bi-hakki Hüseynin ve ahihi ve ceddihi ve ebihi ve üm- mihi ve benihi hallisni mimma ene fih, bi-rahmetike ya erhame'r-rahimin."

Anlamı: "Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla.

Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur."

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Kişiye gönül refahlığı bahşedip üzüntülerini gideren kelimeler şunlardır:

Lâ ilâhe illâllâhül halîmü kerimû, Lâ ilâhe illâllâhül aliyyül azîmü, Lâ ilâhe illâllâhü Rabbüssemâvâtisseb'i ve Rabbul arşil kerîm.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Deylemi (r.a) Müsnedül Firdevs İsimli eserinde Abdullah bin Abbas (R.A) dan şöyle rivayet etmiştir.

Allah’a (C.C) bir hacetin, bir isteğin olduğunda önce bu duayı oku, sonrada Allah’tan (C.C) hacetini karşılamasını ve işini kolaylaştırmasını iste. Bu senin duanın kabul olmasına sebep olacaktır. Demiştir.

Allahümme inni eselüke Ya Allah Ya Rahmanu Ya Rahimü Ya Carel Müstecirine Ya Me’menel halifine Ya imade me La İmade Lehü, Ya senede men la senede lehu Ya zahra men la zahra lehu, Ya hirzad-duafai, Ya kenzel fugarai Ya Azimer Racai, Ya müngizel helka ya munciyel ğarga, Ya Muhsinü ve Ya mücmilü, Ya Münimü Ya mufaddılü, Ya Azizü, Ya Cebbaru Yu Münirü, entellezi secede leke sevadülleyli ve davünnehari ve şuauşşemsi ve hafifüşşeceri ve deviyyül mai ve nurul gameri Ya Allah, ente Allah, la şerikelek, es elüke en tüsalliye Ala Muhammedin ve Ala Ali Muhammed.

Ey Allahım ben senden Şu isimlerin hürmetine istiyorum. Ya Allah, Ey dünyada bütün kullarına acıyan, Ahrette Müminleri esirgeyen, Ey himaye isteyenlerin koruyucusu, Ey korkanların güvencesi, dayanağı olmayanların desteği, güvencesi olmayanların güveni! Birikimi olmayanların desteği! Ey zayıfların koruyucusu! Fakirlerin hazinesi! Ey tüm ümitlerin kendisine yöneldiği helak olmaya yüz tutanları koruyan! Boğulmak üze olanları kurtaran! Ey bol bol ihsan eden! Ey kullarına güzel muamele eden! Ey nimetlerini bol bol veren! Ey fazlı bol olan! Ey mülkünde mutlak galip olup yenilmeyen! Ey karanlıkları ve gönülleri aydınlatan! Gecenin karanlığının gündüzün aydınlığının, güneşin ışığının, ağacın iniltisinin, suların dalgasının, ayın nurunun kendisine secde ettiği Sensin. Ay Allah! Allah Sensin. Sana bir ortak ve benzer yoktur. Ya Rabbi Kulun ve Resulun Muhammed Sallallahu Eleyhi vessellem’e Onun Aline salat etmeni istiyorum.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Bu duada bulunan kelimelerin manaları çok yüksek ve yücelik anlamını ifade etmektedir.Bu dua ile dua eden,Cenab-ı Hakkın şanına layık bir şekilde övgüde bulunmuş oldugundan bu mübarek kelimelerin dua olarak okunması diğer istek ve dileklerin kabul olunmasını sağlar!
Sevgili peygamberimiz (S.A.V) : 'Her kim bu kelimelerle dua eder de günahlarının bagışlanmasını diler veya dünya ahireti ile ilgilibir dua eder,dilek dilerse duası kabul olur ve isteği verilir.' buyurmuştur.

La İlahe İllallahü Vahdehü La Şerikeleh,Lehülmülkü Velehül-hamdü ve Hüve Ala Külli Şey'in Kadir.
Elhamdülillahi ve Sübhanallahi ve la ilahe illallahü vallahü Ekber.
Vela havle vela kuvvete illa billahil-Aliyyil-Azim.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
bir kimse hüzün ve sıkıntıdan kurtulmak için secde ayetleri ile Allah'a yalvarmalıdır.bu secde ayetleri ile dilekte bulunmak çok makbuldür.Çünkü peygamber efendimiz (s.a.v) şöyle buyurdu:
"Ademoğlu secde ayetini okuyup da secde edince şeytan ağlayarak savuşur gider."

Bunun için ondört secde ayetini ayakta okuyup her birinden sonra hemen yatıp secde yaparsa cenab-ı Allah o kimseyi derdinden,ızdırabından kurtarır ve dileğini verir.Secde ayetleri okunduktan sonra Allahu Ekber diyerekk kıbleye karşı secdeye varılır.Secdede 3 defa : Subhane Rabbiyel ala denerek kalkılır.Ayağa kalkarken de : gufraneke rabbena ve ileykel masir denilmesi müstehaptır.

müstehap:dinin emretmediği halde sevap kazandıran davranış,hoş olan,sevilen demektir.

Ayetler:
1-İnnellezîne inde rabbike lâ yestekbirûne an ibadetihî ve yusebbihûnehu ve lehu yescudûn (Araf:206)
2-Ve lillâhi yescudu men fis semâvâti vel ardı tav’an ve kerhen ve zilâluhum bil guduvvi vel âsâl (ra'd:15)
3-Ve lillâhi yescudu mâ fîs semâvâti ve mâ fîl ardı min dâbbetin vel melâiketu ve hum lâ yestekbirûn(Nahl:49)
4-Kul âminû bihî ev lâ tu’minû, innellezîne ûtul ilme min kablihî izâ yutlâ aleyhim yahırrûne lil ezkâni succedâ(İsra:107)
5-Ulâikellezîne en’amallâhu aleyhim minen nebiyyîne min zurriyyeti âdeme ve mimmen hamelnâ mea nûhin ve min zurriyyeti ibrâhîme ve isrâîle ve mimmen hedeynâ vectebeynâ, izâ tutlâ aleyhim âyâtur rahmâni harrû succeden ve bukiyyâ (Meryem :58)
6-E lem tera ennallâhe yescudu lehu men fis semâvâti ve men fîl ardı veş şemsu vel kameru ven nucûmu vel cibâlu veş şeceru ved devabbu ve kesîrun minen nâs(nâsi), ve kesîrun hakka aleyhil azâb(azâbu), ve men yuhinillâhu fe mâ lehu min mukrim(mukrimin), innallâhe yef’alu mâ yeşâ’(yeşâu).(Hacc:18)
7-Ve izâ kîle lehumuscudû lir rahmâni kâlû ve mer rahmânu e nescudu li mâ te’murunâ ve zâdehum nufûrâ(nufûren) (Furkan:60)
8-Ellâ yescudû lillâhillezî yuhriculhab’e fîs semâvâti vel ardı ve ya’lemu mâ tuhfûne ve mâ tu’linûn(tu’linûne).(Neml :25)
9-İnnemâ yu’minu bi âyâtinellezîne izâ zukkirû bihâ harrû succeden ve sebbehû bi hamdi rabbihim ve hum lâ yestekbirûn(yestekbirûne).(Secde:15)
10-Kâle lekad zalemeke bi suâli na’cetike ilâ niâcih(niâcihî), ve inne kesîren minel huletâi le yebgî ba’duhum alâ ba’dın illellezîne âmenû ve amilûs sâlihâti ve kalîlun mâ hum, ve zanne dâvûdu ennemâ fetennâhu festagfere rabbehu ve harre râkian ve enâb(enâbe)(Sad:24)
11-Ve min âyâtihil leylu ven nehâru veş şemsu vel kamer(kameru), lâ tescudû liş şemsi ve lâ lil kameri vescudû lillâhillezî halakahunne in kuntum iyyâhu ta’budûn(ta’budûne)(Fussilet:37)
12-Fescudû lillâhi va’budû(Necm: 62)
13-Ve izâ kurıe aleyhimul kur’ânu lâ yescudûn(yescudûne).(İnşikak:21)
14-Kellâ, lâ tutı’hu vescud vakterib.(A'lak:19)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Her türlü hacet ve dilekler için ve sıkıntıda okunacak dua:

Yâ müfettihu fettih. Yâ müferricü ferric. Yâ müsebbibu sebbib. Yâ müyessiru yessiril fetha vel ferecü minke. Yâ Fettâh, yâ Aliym, iyyâke na'büdü ve iyyâke nesteıyn.

Manası:
Ey açıcı Rabbim! Önümdeki engelleri kaldır.
Ey darlıkları gideren Hâlikım! Darlıkları gider.
Ey sebepleri yaratan Rabbim! Bir sebep yarat.
Ey kolaylıkları meydana getiren! Önümü aç. Çünkü darlıkları gidermek Sendendir.
Ey rızık kapılarının açıcısı, her şeyi bilen Rabbim! Ancak sana ibadet eder, ancak Senden yardım isterim.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Mişkatü'l-Mesabih isimli eserde geçtiğine göre, Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: "On şey on şeyi engeller:

Fatiha, Allah'ın gazabını,
Yasin Suresi, kıyamet günündeki susuzluğu,
Duhan Suresi, kıyametin korku ve dehşetini,
Vakıa Suresi, fakirliği ve miskinliği,
Mülk Suresi, kabir azabını,
Kevser Suresi, hasımların kinini,
Kafirun Suresi ölüm anında küfrü,
İhlas Suresi, ikiyüzlülüğü ve samimiyetsizliği,
Felak Suresi, hased edenlerin hasedini,
Nas Suresi, vesveseyi engeller." (Mişkatü'l-Mesabih)
Ed-Dürrü'l-Mensur'da geçtiği üzere, Enes bin Malik (R.A)'den rivayetle Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur:

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
"Ey Allah'ım (c.c)!
Bana cennet yolunu kolaylaştır ve beni cehennem yolundan uzaklaştır.
Ahiret ve dünyada beni affet.
(Abdullah b. Ömer (r.a.))

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
495M981.gif

Hamd Senin için Rabbim.
Yerin, göğün ve onlarda bulunan her şeyin nurusun Sen...
Hamd Senin için Rabbim.
Yerin, göğün ve onlarda bulunan her şeyin varlığına hayat verensin Sen.
Hamd Senin için Rabbim!
Yerin, göğün ve onlarda bulunan her şeyin malikisin Sen.

495M981.gif

Hamd Senin için Rabbim! Hak Sensin...
Va'din haktır.
Seninle buluşmamız haktır. Sözün haktır Senin.
Cennet haktır.
Ateş haktır.
Habercilerin haktır...
Muhammed (s.a.) haktır.
Sana teslim oldum Rabbim!
Sana iman ettim.
Sana tevekkül ettim.
Sana yöneldim.
Senin için mücadele ettim.
İşlerimde Seni hakem tuttum.
Beni bağışla Rabbim, geçmişteki gelecekteki, açık ve gizli yaptıklarımı bağışla...
Sensin öncenin öncesi, sonranın sonrası...
Senden başka tanrı yok Rabbim.
Ancak Sana kulluk eder, ancak senden yardım dileriz Rabim...

495M981.gif

Bağışlama diliyorum Senden... Bağışlama diliyorum, bağışlama diliyorum yüce, kerem sahibi, rahmet sahibi, eşi ortağı bulunmayan, hayy ü kayyum olan Rabbim! Tevbe ediyorum Rabbim.. Tevbe gücünü vermeni diliyorum Senden, bağışlama diliyorum, yol doğruluğu, yol aydınlığı diliyorum... Sensin insanı tevbe çağlayanında yıkayan, Sensin derin rahmetlere garkeden... Nefsine zulmeden, nefsine güç yetiremeyen bizim gibi biçareleri, ölüme, dirime, mahşere yönelirken rahmetlere garkeden Sensin...

Senin kapındayım Rabbim; tazarruan ve hufyeten... Derin yakarışlar içinde, gecenin sardığı yalnızlıklarda Sana yöneldim. Kapına geldim...

495M981.gif

Sen benim Rabbimsin, ALLAHım... Sen'den başka ilâh yok. Beni Sen yarattın. Ben Senin kulunum. Sana verdiğim sözde duruyorum, gücüm yettiğince Sana vadettiğim noktadayım Rabbim. Yaptığım işlerin kötülüklerinden Sana sığınırım. Verdiğin nimetleri, yaptığım kusurları da itiraf ediyorum. Günahımı bağışla Rabbim, günahı Senden başka bağışlayacak olan yoktur."

Gözyaşlarımız, Bedir'de Secde'ye kapanıp Sana yakaran kulun ve Rasûlün Muhammed'in gözyaşları kadar saf ve duru değil belki...

Onun dediği gibi "Eğer şu mü'minler helâk olursa, yeryüzünde Sana ibadet eden kalmaz" gibi naz makamında kapını çalma cesaretimiz yok muhakkak...

Ama "Duanız olmasa Rabbim sizi ne yapsın" diyen de Sensin Rabbim...

Bize duayı öğreten Sensin... Rahman ve Rahim sıfatlarını Sen yazdın kalblerimize... Umutları Sen yazdın. Ye'sten korunmayı Sen yazdın. "Dua edin, cevap vereyim" diyen Sensin... "Vadinde hulfetmeyen" Sensin...
Hazineleri sonsuz olan sensin...

495M981.gif

Duamız var ve Senin kapında bu dualı halimize güveniyorum Rabbim...

Bize rahmetini yağdır, toprağımıza, insanımıza...

Aç rahmet kapılarını Rabbim.

Bize hastalıksız kalbler ver.

Bize Seni sevecek yürekler ver... Bize Senin sevdiklerini sevecek yürekler ver...

Bize kulun ve Rasûlün Muhammed'in dualarında istediklerini ver...

Ona Uhud'u sevdirdiğin gibi bize de sevdir dağı, taşı, kuşu, çiçeği...

Çocuğu sevdir bize, kadını sevdir, mazlumu sevdir...

Güzelliği sevdir bize... Güzelliği idrak etmeyi lütfet.

Mü'minleri sevdir geçmiş ve gelecekteki... Mü'minlere karşı gönüllerimizde en küçük karışıklık, muğberiyet bırakma...

Biz, zayıf varlıklarız. Dar zamanlarda dualarımız, yakarışlarımız sular-seller gibidir. Fırtınalı sularda kapına yığılırız. Tüm insanlık, kapında çığrışırız, "Rabbim, Rabbim" çığlıkları sarar yeri-göğü...

Sonra unutmak da bizim nisyanla malül tabiatımızın eseri...

495M981.gif

Bize geniş zamanlarda kapında sabahlamayı öğret Rabbim. Nisyandan koru bizi. Tan yeri ağarırken gönlünde kandiller yananlardan, gönül ışığı parlayanlardan, Seninle olanlardan eyle...
Zulümle ve zalimle imtihan etme bizi Rabbim...
Bize acımayacak olanı başımıza musallat etme.
Merhametsizlere güç-kudret verme Rabbim.
Özlemlerle, hasretlerle kavrulan dudakları suya kandır Rabbim.
Mazlumu çoğalan bir dünyadayız, sabır yağdır üzerimize, bize tahammül gücü ver, tahammül edemeyeceğimiz şeyle imtihan etme bizi Rabbim.

495M981.gif

Eleğin üstünde kalanlardan eyle zor zamanlarda...

Bizi yarın Senin huzurunda, habib-i edibin Muhammed'in huzurunda, güzel mü'minlerin huzurunda, utanacağımız şeylerden koru Rabbim.

Bizi yarın, o zor günde, birbirimizden kaçacak haller içine düşürme Rabbim. Elimizin, ayağımızın tanıklığından kaçacak hale getirme bizleri...

Hep fakiriz, Sana muhtacız Rabbim...

Mülk Senin, kudret Senin... Hayatımız, mematımız Senin kudret elinde...

Rahmetine, merhametine, mağfiretine, nusretine, hıfzına muhtacız Rabbim, koru yolunda olanları, nusret ver onlara...

Bize güneş ver ay ver, yağmur ver, kar ver Rabbim, bize çiçek ver, bize renk ver, koku ver, güzellikler ver...

495M981.gif

Ağaçlarımızı koru Rabbim, yollarda seyredenleri koru, hasta yatağında Sana yönelenlere şiffa ver, çocukları, yaşlıları, gençleri koru...

Bize göz aydınlığı ver... Deryalar gibi gönül genişliği, gönül ferahlığı ver...

Bize tebessüm ver Muhammed'in güzelliğinden kalma...

Bize infak duygusu ver. Bize diğergâmlık ver...

Bizi cimrilikten koru Rabbim. Öfkeden koru. Kıskançlıktan koru... Hasedden, riyadan, kendini beğenmekten koru...

Gafletten koru bizi... Senin bize şah damarımızdan daha yakın olduğunu hissetmediğimiz anlardan koru...

495M981.gif

Kalblere hükmeden Sensin... Alemlere rahmet olarak yarattığın insan bile Sana "Ey kalbleri evirip çeviren Rabbim, benim kalbimi Senin dinin üzere sabit kıl" diye dua ediyor. Kalbimizi dininle birlikte yaşat Rabbim.

Namazlarımızı, seninle buluşma ânı eyle...

Tekbirlerimizi, tehlillerimizi, tesbihlerimizi kalben idraki nasib eyle...

Çocuklarımız Senin emanetin... Bize imtihan kıldın onları... Bu imtihanda utanç olmasın nasibimiz Rabbim. Onları Senin yolunun yolcuları, Senin sevginin sevdalıları yap. Bizim yüzümüzden onlara dünya ve ahirette

mahrumiyet yaşatma Rabbim. Sana emanet ediyoruz, Sana teslim ediyoruz onları... Saadet ver onlara iki cihanda...

495M981.gif

Yuvalarımızı rahmetinle kuşat Rabbim. Bu dünyadan ötekine saadet taşıyan insanlar kıl bizleri...

Eşlerimizi göz aydınlığımız kıl... Ruhumuzun durulduğu iklime dönüştür sevgilerimizi...

"Yol arayın, diyorsun Sana..."

"Dua edin" diyorsun...

İşte dualarımız, işte yol arayışımız... "İhdina!... Bize yol göster Rabbim.!" Sen bize Doğru yolu göster... Sen göstermezsen, Sen bizi yolunda tutmazsan, biz bulamayız, biz yolnda duramayız.

Kitabını kılavuz kıl bizlere... Yüreğimizin mihengi olsun kutlu Kitabın...

Peygamberini ebedi rehber...

495M981.gif

Onunla yolculuğumuz Hamd Sancağının altına kadar sürsün...

Muhammed'in muhabbetinden bir ışık ver gözlerimize, gönüllerimize... Sevgilerimiz O'nun sevgisinde mayalansın...

Rabbim, dilimize güzel dualar öğret... Sana ula?acak dualar...

Rızanı istiyoruz Rabbim. Bütün ezikliğimize rağmen rızanı... Seni hoşnud edemezsek dünyaya gelmenin ne anlamı olur?

İnsan yarattın bizi... İnsan olarak huzuruna gelmeyi, insan olmaktan hoşnud olmayı nasib et bizlere... "Keşke toprak olsaydım" dedirtme bizlere...

Meleğin Müslüman olarak alsın canımızı Rabbim... Sana kavuşmayı düğün-bayram sayanlardan eyle bizi... Mahşer aydınlığında yaşat bizleri...
Amin, amin, amin.

495M981.gif

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Ey İlahi huzurunda olduğumuzu hissetmek,
hoşlandığımız şeylerin yanında olmaktan daha hayırlı olan Sensin!
sen her türlü noksan ve kusurdan münezzehsin.
Senden başka ilah yok ki bize eman etsin. Bizi cehennem azabından muhafaza eyle!

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
[h=6]Rabbim...Adınla kaldır her sabah... Hikmetinle yıka gönlümüzü
Nurunla aydınlat yüzümüzü...Yalnız sana yönelt ayaklarımı... Yalnız senden istet
...Yalnız sana muhtaç et... Hep senin kapına gelelim
Merhametinle yoğur damarlarımızı... Rahmetinle ılıt kanımızı,canımızı,
Yalnızlığı hissettir bana kulluğumla eriyeyim
Korkunu eksiltme yüreğimden, her an seni düşüneyim
Sevdan ile doyur umudunla büyüt... Dinin üzere yaşat,dinin üzere öldür
Ayırma yolundan,taatimi kabul et.. Muhabbetinle gözet,adınla kapat gözlerimi
Sevdiklerinle haşr et Allah'ım...Amin
Übersetzung anzeigen

[/h] Pinnwand-Fotos

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt