Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

güneşi tutamadım- grup genç (1 Kullanıcı)

hira34

Kayıtlı Kullanıcı
Sizin de dediğiniz gibi sanırım samimi olanla olmayan birbirinden çabucak ayrılabilir. fakat Benim için bu kdar geçmişe dayanmadığından ve anlamaya çalıştığımdan sizin gibi kimin daha samimi olduğunu rahatlıkla tespit edemeyebilirim. Fakat daha çok kültürel bir değişimin dindar insanlarımız üzerindeki etkisi sanırım bu. İnançlarını kastetmiyorum yanlış anlamayın lütfen. Yalnızca davranışlar giyim kuşam vs. demek istiyorum. Sami Yusuf konserini izlemiştim you tube'da mesela. Tarkan'ın peşinden çığlık atan kızlarla Aynı görüntüler olduğunu düşündüm. Sadece kızlarımız giyim olarak farklıydı. Yani popüler kültür etkisi altında bir değişim olduğunu düşündürtüyor bana bu durum. Siz ne düşünürsünüz bilemiyorum tabii.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Sizin de dediğiniz gibi sanırım samimi olanla olmayan birbirinden çabucak ayrılabilir. fakat Benim için bu kdar geçmişe dayanmadığından ve anlamaya çalıştığımdan sizin gibi kimin daha samimi olduğunu rahatlıkla tespit edemeyebilirim. Fakat daha çok kültürel bir değişimin dindar insanlarımız üzerindeki etkisi sanırım bu. İnançlarını kastetmiyorum yanlış anlamayın lütfen. Yalnızca davranışlar giyim kuşam vs. demek istiyorum. Sami Yusuf konserini izlemiştim you tube'da mesela. Tarkan'ın peşinden çığlık atan kızlarla Aynı görüntüler olduğunu düşündüm. Sadece kızlarımız giyim olarak farklıydı. Yani popüler kültür etkisi altında bir değişim olduğunu düşündürtüyor bana bu durum. Siz ne düşünürsünüz bilemiyorum tabii.

bu konuda söyleyebillecegim tek şey
RABBİM akıl fikir versin o kızcagızlara ..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Selamunaleyküm AAAAAAA ...Aminenurum gelmişşş ya nerelerdesin kardeş ...
özelin de hep kapalı:a43:......cancağazım iyisindir inşallah....
buarada parça çoook güzeldi Allah razı olsun...yaa çabuk bitir işlerini....
NURLU geceler...

aleykum selam aaa ben geldim :)
açtık özelimizi ;)
kafama nasıl vuruyorsun öyle nasıl kıydın bana cannn iyiyidim şimdi kafan agrıyor darbelerden sonra kendime gelmem zaman alacak :D

hira34

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm Aminenur kardeşim. Dün konuştuklarımız üzerine biraz daha konuşmak istermisin. Umarım sıkılmamışsındır. Allah'a emanet olun.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aleykum selam yok sıkılmadım ... bazen pcnin başından ayrılıyorum siz yazın inşaALLAH fikirlerimi söylerim...
baki selamlar

hira34

Kayıtlı Kullanıcı
Aminenur Kardeşim Grup Genç kaç yılında kuruldu bilgin var mı? Az önce yolun yolum isimli eserini dinledim mesela, senin gönderdiğinle arasında epey bir altyapı farkı var. Sanırım çok daha eski. Konserler veriyorlar mı? teşekkürler.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Aminenur Kardeşim Grup Genç kaç yılında kuruldu bilgin var mı? Az önce yolun yolum isimli eserini dinledim mesela, senin gönderdiğinle arasında epey bir altyapı farkı var. Sanırım çok daha eski. Konserler veriyorlar mı? teşekkürler.

ben grup genci yeni dinlemeye başladım sadece bu parçalarını biliyorum başka yok dediginiz eseri dinlemedim bulabilirsen şimdi dinlerim inşaALLAH ..size başta söylemiştim hatırlarsanız tasavvuf müzigi dinliyorum
ney taksimleri yogun olarak.... ilahi tarzı olarakta 15 yıldır dinlediklerim mehmet emin ay .mustafa demirci ... son bir yıldırda mustafa cihat dinliyorum...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
dinledim güzelmiş afkanistan ve filistin şehitleri için yazılmış olabilir .. ve galiba müzik olarakta 10 ,15 yıl önce seslendirmiş olabilirler müzik tınısı bana öyle geldi .. islami müzik daha önceleri alt yapı olarak etkili degildi ama son yıllarda bu konuda güzel çalışmalar var ...teknolojinin gereklerini kullanıyorlar ve güzelde oluyor

hira34

Kayıtlı Kullanıcı
Aminenur kardeşim Afganistan ve Filistin şehitleri derken ne demek istediğini tam anlayamadım. Biraz açabilirsen teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Aminenur kardeşim Afganistan ve Filistin şehitleri derken ne demek istediğini tam anlayamadım. Biraz açabilirsen teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.

güzel kardeşim açmaya gerek varmı dünyanın gözü önünde sergilenen vahşet zorbalık zülüm var... ve onlar bizim karşlerimiz...

hira34

Kayıtlı Kullanıcı
Evet kardeşim her yerde var ve hepsini görebilecek kadar kalp gözüm açık. Saygılarımla. Hayırlı Geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt