Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Güneş Batmış ve Çocuklar Hâlâ Dışarıda... (2 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
RE: Güneş Batmış ve Çocuklar Hâlâ Dışarıda...

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KAL SELAMETLE İNŞALLAH.

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm abi.
güzel bir paylaşım omuş.emeğinize sağlık. çocuklara gerekli ahlaki olgunluğun ve terbiyenin verilebilmesinde, hiç kuşkusuz islami bir birikime sahip anne-babanın rolü çok fazladır. öncelikle anne ve baba, çocuklarını her manada çok iyi yetiştirmeli ki, o çocuklar ilerde anne-babalarına, topluma faydalı olabilsinler. aksi bir tutum ise çocukların sadece zararına olabilir.bunun aksi bir sonuçta ise üzülen ve toplumumuzdaki deyimle ''dizini dövenler'' anne ve babalar olacaktır..bu konuda en iyi örneğimiz sevgili peygamberimiz (s.a.v)'in ve onun hanımlarının çocuklarına gösterdiği itina, eğitim ve yaklaşımları olmalı... islami terbiyenin uzak olduğu yerlerde malesef bireylerde de birtakım noksanlıklar olacaktır. inşallah rabbimiz islam yolundan bizleri ayırmasın..rehberi her daim kuran ve sünnet olan kullarından eylesin bizleri.

selam ve dua ile.

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KAL SELAMETLE İNŞALLAH.
nuresma yazdı:
selamun aleykum. Rabbim razı olsun. ailede olan ve yaşananların çocuklara etkisi hakikaten çok büyük. Allah hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin herkese.

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KAL SELAMETLE İNŞALLAH.
FATIMAA yazdı:
ELLERİNİZE SAĞLIK... MEVLA HAYIRLI EVLATLAR YAETİŞMTİRMEYİ CÜMLE MÜSLÜMANLARA NASİP ETSİN..AMİN..

SELAM VE DUA İLE...:)

Kaan Erdem

Yönetici

nesrin_77 yazdı:
Selam aleyküm. Allah ( cc ) razı olsun paylaşımınıziçin . Allah ( cc ) cümlemize hayırlı evlad nasip etsin. Dini, vatanı ve milleti için hayırlı evlad yetiştirmeği cümlemize nasip etsin inşallah. Allah' a ( cc ) emanet olun.

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KAL SELAMETLE İNŞALLAH.AMİN DİYELİM ALLAH CC BİZLERE AKIL FİKİR İHSAN EYLESİN.
esra01 yazdı:
Allah razı olsunn
bu yazdığınız şeylerin en yakın örneğini ben yaşıyorum herhalde kardeşim internet cafelerden saat gece 11 lere kadar gelmez
önceden babam çok şımartmış şimdide hiçbir dediğini yapmıyo babamın Allah böyle gençlerimize hidayet etsin
selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici

RECEB-I KAMER yazdı:
selamun aleyküm abi Allah(c.c.)razı olsun..gerçekten çok güzel bir mesele idi..ve de günümüzde dikkat edilmeyen bir husus..çocukları bir baş belası olarak görüp sokağa yollamaktansa,onları Rabbimizin bizlere bir emaneti gözüyle bakmalı ve sahip çıkmalıyız..Rabbim bizlere verdiği ve vereceği(inşaAllah:))emanetlere sahip çıkmak nasib etsin bizlere inşaAllah..Allaha(c.c.)emanet olun abi,selamun aleyküm

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KAL SELAMETLE İNŞALLAH.

nihal-zehra yazdı:
Güneş batınca çocuklarınızı sokağa bırakmayınız.Çünkü o (güneşin battığı an) şeytanların dağıldığı saattir. (Kenzül Ummâl)(HADİSİ ŞERİF)...

SELAMUNALEYKÜM...

ALLAH C.C.RAZI OLSUN...BU GÜZEL PAYLAŞIMINIZI OKUYUNCA ÇOCUKLUĞUM AKLIMA GELDİ...BU HADİSİ ŞERİF AİLEMDEN HER DIŞARI ÇIKMAMIZDA BANA VE KARDEŞİME HATIRLATILIRDI VE VERİLEN SÜRE İÇERİSİNDE EVDE OLMAMIZ İSTENİRDİ...O ZAMANLAR ZOR GELİYORDU BU KURALA UYMAK OYUNU BIRAKMAK ÇOCUKLUK İŞTE...İYİKİ BÖYLE BİR AİLEM VARMIŞ DİYORUM ŞİMDİKİ ÇOCUKLARI GÖRDÜKCE:(:(:(HERŞEY AİLEDE BAŞLAR...CÜMLEMİZ SORUMLU AİLELERDEN OLURUZ... İNŞALLAH...
ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KAL SELAMETLE İNŞALLAH.

ysmnkaos yazdı:
GÜNEŞ BATARKEN FARKETMİYORLARKİ, SOKAKLARDA NE GÜNEŞLER BATIYOR,,

MADDE BAĞIMLILIĞI, HIRSIZLIK, ŞİDDET VS,,,

ŞU SAPMALAR NE KADARDA ÇOĞALDI GÜNÜMÜZDE,,,

AMA LÜTFEN DÜŞÜNELİM,

BAŞIMIZA NE GELDİYSE, BAŞIBOŞLUKTAN DEĞİLMİ?

Kaan Erdem

Yönetici

B)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. SANA YÜREKTEN KATILIYORUM BENİM EN BÜYÜK HAZİNEMDİR KIZIM ONUN Bİ GÜLÜŞÜNE DÜNYALARI VERİRİM ONU BU DÜNYA GÜZEL VE AHLAKLI YETİŞTİRMEK İÇİN ELİMDEN GELENİDE YAYORUM AMA NE YAZIK Kİ BU YOLDA SADECE TEKİM EŞİM Bİ HABER ONUDA ALLAH ISLAH ETSİN NE DİYİM KIZIM SENİ ÇOOOOOOK SEVİYORUM İYİKİ VARSIN İYİKİ DOĞURMUŞYUM

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM.ALLAH CC RAZI OLSUN KIZIN ADINA DUYDUĞUN VE ÇABASI İÇERSİNE GİRDİĞİN DÜŞÜNCELERİNDEN DOLAYI SİZİ ALLAH CC RIZASI İÇİN YÜREKTEN KUTLUYORUM.BU DÜŞÜNCELERE İNŞALLAH BENDE ÇOK SADIK BAĞLI VE İSTEKLİYİM ALLAH CC NASİP EDERSE BENDE ÇOCUKLARI İLMİ BİLGİSİ OLAN VASIFLI YARARLI EVLETLER OLARAK YETİŞTİRMEK İSTERİM.VE ETRAFIMDA BULUNAN ÇOCUKLARINDA BU YOLDA HAYIRLARA VESİLE OLMASI İÇİN ALLAH CC İZNİ İLE İLGİLENECEĞİM.ALLAH CC YOLUNUZDA SABİT KILSIN DAİM EYLESİN.ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.BİZ BİRŞEY YAPAMADIK VE YAPTIRILAMADIK ALLAH CC RIZASI İÇİN İDRAK EDEBİLDİKÇE ETRAFIMIZA YARDIM EDELİM YÖNLENDİRELİM ALLAH CC BUNLARDAN RAZI GELSİN İNŞALLAH.SELAMETLE.SELAMÜNALEYKÜM.

ruyam3 yazdı:
S.A. SANA YÜREKTEN KATILIYORUM BENİM EN BÜYÜK HAZİNEMDİR KIZIM ONUN Bİ GÜLÜŞÜNE DÜNYALARI VERİRİM ONU BU DÜNYA GÜZEL VE AHLAKLI YETİŞTİRMEK İÇİN ELİMDEN GELENİDE YAYORUM AMA NE YAZIK Kİ BU YOLDA SADECE TEKİM EŞİM Bİ HABER ONUDA ALLAH ISLAH ETSİN NE DİYİM KIZIM SENİ ÇOOOOOOK SEVİYORUM İYİKİ VARSIN İYİKİ DOĞURMUŞYUM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt