Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Günahlarımıza ağlayalımmm (1 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
hepinize selamünaleyküm islamiyet gen ailesiii. arkadaşlar şu yılbaşı gecesinde tüm ümmeti müslümanın bütün çirkinlikleri bırakıp günahlarına ağlamasını istiyorum...o kadar ihtiyacımız var ki ağlamaya ALLAH bizlerin günahlarını affetsin..Ağlayalım günahlarımıza ağlayalımm. Günahlarımıza ağlayamadığımız için ağlayalımm. ALLAHım günahlarına ağlayan kişinin bir damla gözyaşı cehennem ateşini söndürür buyuruyor...ne olur gelin RABİAtül ADEVİYYE gibi, VEYSEL KARANİ gibi Günahlarımıza ağlayalımmmm...

Arkadaşlar içimden geldiği gibi yazdım lütfen hakkınızı helal edin.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardeşim ben kendi adıma konusuyorum o kdar asagılık gunahkarımki aglamayı bile beceremıyorum neyse a.e.ol

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.
okadar güzel yasmisin ki kardesim:A:A
Allah razi olsun. hayirli gecerl

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardeşim ben kendi adıma konusuyorum o kdar asagılık gunahkarımki aglamayı bile beceremıyorum neyse a.e.ol

Esteğfirullah kardeşim ö ne biçim söz...Yüce ALLAHım o kadar büyükki hiç bir günah onun affedemeyeceği kadar büyük değildir. Biz üzerimize düşeni yapalım kardeşim ne olur lütfen çünkü cehennem hiçbirimizin tahammül edemeyeceğibir yer...Lütfen geç kalmadan tövbe edellimmm...ALLAHa emanet olunuz...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt