Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

gunahkarın ıbadetı (1 Kullanıcı)

günakhar

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.dostlar
merak ettıgım sorum su sızlere,
ben kendımı cok gunahkar hıssteıgım ıcın rabbımın benı koruyacagını,seveceğını
sanmıyorum..ne zaman sıgınmak ıstesem abbıme bır seyler benı uzaklastıyor..
işte içimdeki ses sen gunahkarsın ne yuzle sıgıncakın nıye kousunkı allah senı hasa onu rabbım bılır bılıyorum ama ıcımdekı ses,dua etsende kbulu yok..gunahkarın duası kabul olmaz dıyor bır kac ıslamı sıte...ben rabbıme sıgınmak istiyorum sızce rabbım benı korurmu lırmı hımayesıne....

imported_mine_

Kayıtlı Kullanıcı
ki önce psikolojik olarak rahatla ismini değiştir bence kendini daha da kötü hissetme..rabbime yeter ki sığın ve güven sonsuz merhameti vardr biliyorsun..

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim bendede arasıra olur... Namazlarda ekseri allah kabul etmezse ya! Diye namazın arkasına her zaman ağlamışımdır ama sadece şeytanın tuzağıdır bu. Rabbim ona kalbini döndüren kulunu geri çevirirmi hiç ........
Mesela; eline birşey batsa annenin yüreği kanar ama rabbim annemizin yüreğindeki kanı bile kıskndırcak derecede eminimki kulunu çok sever

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt