Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

günahından kaçan adam (1 Kullanıcı)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
Bu bölümdede yazmış olduğum bir kıssayı hayal ürünü olarak aktarmaya çalıştım umarım becere bilmişimdir selametle

Bir salı günüydü ilkindi vakti semadan ezanlar yükseliyordu soğuk kış günü yağmurun etkisiyle sokaklardan günahlarımdan sıyrılmaya bakarken pabuclarıma bulaşan kirli sular vede yüzümü yıkayan berrak yağmur damlaları beni iyiden iyiye ısladılar işten çıkmıştım eve gidiyordum koşar adımlarla yürüyor kaçmak kurtulmak istiyordum günahlarımdan ben kaçıyordum ama o beni bırakmıyordu üzerime üzerime yürüyen insanlar sanki bana acırcasına bakıyor lanet ediyorlardı her geçen gün insanlardan soğuğuyor işlediğim günahın affı için yalvarıyordum ben ki Allah'ın dediklerini peygamberin sözlerini kelam etmiştim artık içime ağlıyor müslümanlık damgasından utanıyordum.... bile bile günah belkide benim bedhalığım beni kahredecekti.... pişmanlık duymama sanki normal olana yönelme gibi gelmişti başlarda yağmur ısladıkça ben koştukca günahlarım yinede bırakmadılar beni bazen düşündümde yaradana nasıl yönelir nasıl af dilerdim çünkü onun kelamını almıştım bile bile lades dedim durmuyor şişede durduğu gibi durmuyor damardaki kan kalpteki nefis Allahım mafiretine ululuğuna yüceliğine keremine merhametine sığınırım beni bu utancımdan kurtar nefsimi öldür bana yol göster sen bağışlarsın bilirim o halde dilencidende dilenci sokak delisindende fakirdende aciz oldum büyüklüğününe sığınıp beni affını dile getirdim Dünya işleri beni senden aldıysa beni temizle Allahım fatih caminin avlusunda yürürken bir nebzede yükselen sesler beni oldurdu ayıbımı yüzüme vurdu... kalbimden derin yara açtı kasetten yükselen seste müşriklerden müminler vardı. onlar Allahın varlığına inandılar iman ettiler ama ne namaz nede Kur'an okudular diye gafilliğimi bedbahtlığımı yüzüme vurmuş beni kahretmişti bu kirli halimle nasıl kapına nasıl secdene geleyim ya Rahman bu kirli anlı nasıl koyayım o temiz namazgahlarına bana temizlenmeyi nasip et anlımdaki o lekeyi silmeyi beni bu dünya azabından kurtarmayı nasip et.... senki kulları sana dua etsinler diye yarattın senki kirlileri temizlemek için yarattın eyyy kainatın efendisi bedhat kalbimin sevgilisi rahman beni ocağımın başına geçir huzurumu sadetimi geri ver tövbemi kabul et çoçuklarıma bağışla bu halde makamına çıkmaktan utanırım bu hatde dünayada kalmaktanda utanırım nefsimi heba et şurumu aç fikrimi zikir yap benki Kur'an okudum benki nefsime uydum gaflete düştüm şurumu yitirdim şeytana aldandım benki maf oldum perişan oldum pişman oldum doğru yolu bulmuşken bozğuncuların oluna yöneldim rızkımı dilimle oradan aldım Allahım bağışla sen bağışlarsın bilirim ben ettim sen etme der genç adam çok geçmeden bu dünyada yolcu olduğunu görüp hakikati yeniden bulma yolundayken şeytan bir daha pes etmiş yinede iyiliği yanına kar kalmıştı genç adamın bu kıssadada bir insanın gaflet anında yaptığı saptandıyı anlatmaya çalıştım umarım becermişimdir selametle

elzem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: günahından kaçan adam

emeğinize sağlık çok güzel olmuş.RABBİM bizi de çok geçmeden günahlarımızdan arınmamız şeytanı pes ettirmemiz için yardımcımız olsun

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm kardeşim.MaşaAllah.çok güzel olmuş.eline yüreğine sağlık,hem çok güzel dualarla bütünleştirmişsin çok beğendim.bütün dualarına bütün içtenliğimle amin diyorum.inşAllah rabbim biizmde böyle yalvara yakarasıya ettiğimiz duaları kabul buyurur.günahın farkına varıpta tevbe edenlerden eylesin bizleri rabbim.rabbim affeylesin bizleri inşAllah..emeğine sağlık kardeşim.Allah(CC) razı olsun..özü çok anlamlı bir kıssa ooldu..devamı gelir inŞAllah ..selam ve dua ile

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Emeğinize, kaleminize sağlık. Rabbim sevabınızı yazsın biz aciz kulları da günahlardan arındırsın İnşallah.
Selam ve dua ile.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşim eline gönlüne sağlık Allah senden razı olsun
Ya sende 5. boyuttaki salih abinin resmide vardır belki ;)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
Kardeşim eline gönlüne sağlık Allah senden razı olsun
Ya sende 5. boyuttaki salih abinin resmide vardır belki ;)

sağol sendende Allah razı olsun teşekkür ederim yorumlarını eklediğin için ayrıcada yan tarafa bakarsan resmime görürsün selametle

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

konak yazdı:
Emeğinize, kaleminize sağlık. Rabbim sevabınızı yazsın biz aciz kulları da günahlardan arındırsın İnşallah.
Selam ve dua ile.

Amin inşAllah kardeşim rabbim cümlemizden razı olsun

takan

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM

lana

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm muhammed abim maşaAllah emeğinize sağlık yine maşaAllah güzel bir hayal ürünüyle karşılaştım Allah razı olsun ellerinize sağlık selametle kalın...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

lana yazdı:
selamunaleyküm muhammed abim maşaAllah emeğinize sağlık yine maşaAllah güzel bir hayal ürünüyle karşılaştım Allah razı olsun ellerinize sağlık selametle kalın...

Aleykümselam sevgili kardeşim çok teşekkür ederim bu güzel yorumların için Rabbim cümlemizden razı olsun ki kurtuluşa erelim inşAllah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt