selamun aleykum abi ..
geçenlerde düşüyordum ( boş insan ne yapar ha bire düşünür : )
düşünyordum ve dedim ki ...
insanoğlu imtihanda oldugundan beri ,hak ve batılın kavgası oldugundan beri...
ne çok tövbe edilmemiş sahip çıkılmamış günah var...
bin asırlık ,bin yıllık,bin saatlik, şuanlık ,kapkaranlık sahipsiz günahlar
bir yıgın sahipsiz heryanda ayagıma dolaşıyor,koluma çarpıyor ,gözümün menzilinde, dilimin uçurumunda,yetimin başında,yoksulun kaşıgında.. bir dünya dolusu sahipsiz,,sahipBEN,sahipSEN sahip O,sahipBİZ ,sahipSİZ ,sahipONLAR
abi n'oldu bu kadar sahip çıkılmamış günah arz üzerinde dönüp duruyormu bunca günah..
bir süre sonra kokmayada başlıyorlar,kokuşuyorlar.. bazen diyorum güney yarım küreden ve kuzey yarım küreden bir pencere açacaksın irice , salacaksın fezaya cereyanda bırakıp havalandıracaksın dünyayı
bu sebeblemi kaldıramıyor dünya artık bu yükü , bu sebeblemi arz çöküyor ? geçmişte dayanamadı dünyanın direkleri bu sahipsizlere bu kalabalıga bu kokuşmuşluga çökmüştü kaç kez;
tüm bu sahipsiz günahları , göz yaşısız günahları ,tövbe edilmemiş günahları öldürmek lazım ..
bir ah! eyvah yeter ölmeleri için
tutmak gerek her birini tutup avcuna koymak sonra , göz yaşıyla yıkamak öyle buz gibi iki dama ile olmaz önce yüregimize akacak yürek yangınlarında kaynayacak sonra gözlerimizden akacak her bir günahımıza
sonra estagfirullah kefenine sarıp tevbe tabutuyla yaradana yollamak gerek ...öldürmek gerek bunları
inşaALLAH mübarek ola
inşaALLAH kabul oluna