Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

GÜLMEYE NE DERSİNİZ? (11 Kullanıcı)

tear

Kayıtlı Kullanıcı
Bir gün doktorlar delileri test etmek istiyorlarmış ve kim akıllandıysa, onu bırakacaklarmış. Duvara kocaman bir resim asmışlar. Resim kırmızı otobüs resmiymiş. Doktarlar delilere "Atlayın otobüse" demişler. ve deliler resime doğru yürüyüp girmeye çalışmışlar. Bir deli arkada dikilmiş. Doktorlar "Bu neden otobüse girmiyor" diye. Deli cevaplamış:

-Biletim yoktu...

Mısır kızıldenizde tüp geçit yaptırmaya karar verir
yapılan ihaleye,Bir Amerikan,bir Alman,bir Japon firmasıyla birlikte bizim temelin firmasıda katılır.İhaleye katılan Amerikan fiarmasına tüp geçidin nasıl yapılacağı sorulur,
-biz iki taraftan kazmaya başlarız ve ortada birleştiririz fark yaklaşık 1 metre olsada 30 metrelik geçitte bunu kolayca kapatırız der,daha sonra alman firması benzer bir öneriyle farkın 80 cm.olacağını vekolayca kapatabileceklerni söyler,
japonların farkı 50cm.ye indiren önersinden sonra sıra bizim temel'e gelir ve temel projesini açıklar:
-Bizde iki taraftan kazmaya başlarız ortada buluşursak buluşuruz buluşamazsak iki tane tünelimiz olur.

Kilisede dugunun baslamasina cok az zaman var. Damat rahibin yanina yaklasip fisildar:

- "Bakin. Size verecegim $100 karsiliginda evlilik yeminimizde birtakim degisiklikler yapmanizi istiyorum.. Hani su bana soracaginiz

'Sonsuza dek seveceginize, koruyacaginiza, sadik kalacaginiza yemin ediyor musunuz?' kismi var ya, onu metinden cikarmanizi istiyorum."

Rahip gulumseyerek basini sallar ve damat rahibin avucuna $100 sıkıştırıp iceri doner.

Ve dugun baslar, herkes yerini alir, gelin ve damat rahibin onunde bulusur ve yeminler okunmaya baslanir.

Sira damadin yeminine gelince damadin gozleri hain hain parlar ve rahip damata sorar:

- "....... esinizin daima bir adim gerisinden yuruyeceginize, her emrini ve dilegini yerine getireceginize, her sabah kahvaltisini hazirlayip ayagina kadar gotureceginize, ve ikiniz de yasadiginiz surece baska kadinlara yan gozle bile bakmayacaginiza yemin ediyor musunuz...?"

Tabi damadin bu beklenmedik is karsisinda gozleri faltasi gibi acilir. Saga sola bakar, bir yutkunur.. ve kisik bir sesle:

- "E..eee.. evet efendim"

Ama toren sona erdikten sonra damat hisimla rahibin karsisina dikilir:

- "Bir anlasma yaptigimizi saniyordum!!!!"

Rahip gulumseyerek cevaplar:

- "Esiniz daha iyi para verdi.."

tear

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GÜLMEYE NE DERSİNİZ?

Bir gün temel ormanda yürürkene birde bakmış dursun kendini ağaca gövdesinden asmış,intihar edecekmiş Temel ula napisun Dursun kendimi asiyum demiş.Temel ula benim bildiğim asma boğazdan olur Dursun:ula onuda denedim ama nefes alamiyum:)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

sağolun çok güzeldi.:D:D:D

tear

Kayıtlı Kullanıcı

temel ile dursun kahvede otururken
dursun: temele temelcigim herkes aya gıdıyor der bunu duyan
temel: bizde gunese gıderuz der
dursun: temele ama temelcigim biz gunese gıdersek yanarız der
temel de dursuna biz de aksam serinliginde gideriz der

tear

Kayıtlı Kullanıcı

Ali babasina sormus:
- Baba ben nasil dünyaya geldim?
- Yatagin çevresine seker koyduk. Sabah kalktigimizda sen gelmistin.
Bu fikir Ali'nin ilgisini çekmis ve denemeye karar vermis. Yatarken yataginin çevresine seker koymus. Sabah bütün karinca, böcekler, vs yatagin çevresindeymis.
Ali:
- Ulan demis, simdi size elimin tersiyle bir çarparım. Ama baba yüregi iste kıyamıyorum!

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:D:D:D Allah razı olsun kardeşim

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

Bir gün doktorlar delileri test etmek istiyorlarmış ve kim akıllandıysa, onu bırakacaklarmış. Duvara kocaman bir resim asmışlar. Resim kırmızı otobüs resmiymiş. Doktarlar delilere "Atlayın otobüse" demişler. ve deliler resime doğru yürüyüp girmeye çalışmışlar. Bir deli arkada dikilmiş. Doktorlar "Bu neden otobüse girmiyor" diye. Deli cevaplamış:

-Biletim yoktu...

TAM BENLİK HA...

SAYFAYI AÇAR AÇMAZ KABUSLARIM KARŞIMA ÇIKTI ONE BİÇİM GÜLÜŞ YA:D:D:D IY

tear

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:

-Biletim yoktu...

TAM BENLİK HA...

BEĞENDİNİZ Mİ???
KABUSLARINIZ MI? ANLAYAMADIN NE İÇİN???

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

tear yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

-Biletim yoktu...

TAM BENLİK HA...

BEĞENDİNİZ Mİ???

BEGENDİM BEN ŞU GÜLÜCÜGÜ:D SEVMİYORUM.MAŞALLAH SAYFAYI Bİ AÇTIM ARKADAŞLAR HEPSİDE EKLEMİŞLER SAGOLSUNLAR.AMA FIKRALAR SÜPERDİ...

tear

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
tear yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:

-Biletim yoktu...

TAM BENLİK HA...

BEĞENDİNİZ Mİ???

BEGENDİM BEN ŞU GÜLÜCÜGÜ:D SEVMİYORUM.MAŞALLAH SAYFAYI Bİ AÇTIM ARKADAŞLAR HEPSİDE EKLEMİŞLER SAGOLSUNLAR.AMA FIKRALAR SÜPERDİ...
^

ANLADIM ...;)
TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN FATMA KARDEŞİM.B)

tear

Kayıtlı Kullanıcı

Bu gerçek bir olaydir:
23 Nisan da çocuk ögretmenine sorar:
Ögretmenim 23 Nisan çocuklarin bayramidir degil mi? Ögretmen:
Evet diyerek soruyu cevaplar. Çocuk :
Ögretmenim siz söylemistiniz; bayramlarda insanlar dinlenir ve birbirlerini ziyaret ederler degil mi. Ögretmen :
Evet yavrum. Çocuk :
Anlamadigim bir sey var? "NIYE 23 NISAN DA EN ÇOK YORULAN BIZ OLUYORUZ".

tear

Kayıtlı Kullanıcı

Birgün ali annesinden 500 kuruş ister annesi 500 kuruşu ne yapacaksın diye sorar ali bir yaşlı adama verecem der annesi nerdeymiş bu yaslı adam der ali de şu köşede dondurma satan adam diye cevap verır.

tear

Kayıtlı Kullanıcı

Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakciya girer.
- Vitrindeki Barbie bebek kac para ? diye sorar.
Satici
- Hangisi beyim ? ve devam eder :
- Barbie spora gidiyor 19.95 usd
- Barbie alisverisde 19.95 usd
- Barbie discoda 19.95 usd
- Barbie plajda 19.95 usd
- Barbie bosandi 265 usd
Adam sasirir.
-Neden hepsi 19.95 de bosanmis olan 265 usd ?
Satici cevaplar :
- Cok basit Bosanmis Barbie ile birlikte ;Kocası Ken'in evini, arabasini, mobilyalarini da aliyorsunuz.

tear

Kayıtlı Kullanıcı

Cocuk babasina:

- "Babacigim,annem ile nasil evlendin?"

Adam esine döner:

- "Görüyor musun, cocuk bile anlam veremiyor."​

tear

Kayıtlı Kullanıcı

Amcası Murat'a sordu:
-Sınıfta en çok sevdiğiniz arkadaşınız kim?
-Ahmet amcacığım.Geçen ders yılı bütün sınıfa grip yaydı.Bu sayede yirmi gün okula gitmeyip tatil yaptık.

tear

Kayıtlı Kullanıcı

Göz doktoruna giden bir hasta çürük raporu almak istemiştir.Doktor ışıklı harfleri göstererek:
-Bu harfi okuyunuz, der.Hasta:
-Hangi harfi? diye sorar.Doktor:
Canım şu duvardaki tabelanın üstünde yazılı olanı.
-Aa doktor bey, yoksa orada duvarda mı var?demiş.​

takan

Kayıtlı Kullanıcı

FIKRALAR ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN.AMA ARKADAŞLARA BİR DUYURUM
OLCAK FATMA ERGUN HOŞLANMIYOMUŞ O GÜLÜŞLERİ YAPMAYALIM
ARKADAŞLAR SONRA BİZE ÇOK KIZARB)B)BÖYLE ÇİÇEKLER EKLEYELİM

tear

Kayıtlı Kullanıcı

takan yazdı:
FIKRALAR ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN.AMA ARKADAŞLARA BİR DUYURUM
OLCAK FATMA ERGUN HOŞLANMIYOMUŞ O GÜLÜŞLERİ YAPMAYALIM
ARKADAŞLAR SONRA BİZE ÇOK KIZARB)B)BÖYLE ÇİÇEKLER EKLEYELİM

TEŞEKKÜR EDERİM. EVET FATMA ERGUN KABUSLARIM DİYE BAHSEDİYOR GÜLÜCÜK İŞARETLERİNDEN,KULLANMAYIZ BİZDE NE YAPALIM.
ÇİÇEKLER DE ÇOK GÜZEL BU ARADA, Bİ DE Bİ ŞEY SORMAK İSTİYORUM SİZE, BEN Bİ TÜRLÜ RESİM GÖNDEREMİYORUM, BİR SORUN MU VAR ACABA? İMZA İLE GÖNDERMEK DE UĞRAŞ İSTİYOR. BENDE UĞRAŞAMIYORUM FAZLA:D
BİR SEFERLİK KULLANDIM GÜLÜŞÜ..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt