aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
RE: GÜLMEYE NE DERSİNİZ?
o senin kendi içinin güzelliği sevgili kardeşim, gülmene vesile olabildiysem ne mutlu bana.. Amin inşallah, Allah dualarını kabul etsin ve seni de mutlu edecek şeye ulaştırsın rabbim inşallah.. sen de hakediyorsun kardeşim güzel olan her şeyi... sakın aksini düşünme, ve sana vesvese veren o şeytanı yen. ben tüm samimiyetimle söylüyorum, sen inşallah güzel yerlere geleceksin en azından bu yönde bir çaban var ve allahın yardımını da arkana alıyorsun, Rabbim elbette gayretlerini mükafatsız bırakmayacaktır. her şey inanmaktan geçiyor, inanan bir yürek her zorluğu aşabilir.
sevgili kardeşim hayatında başarı ve mutluluklar diliyorum sana, ideallerinin rabbimin izniyle gerçekleşmesi dileğiyle inş
B)B)B)B)B)
tear yazdı:
aliye_aliye yazdı:
heh şöyle yaaaumudunu yitirme.. sen gerçekten avantajlısın sevgili kardeşim. yeter ki üstüne düş.. ve Allaha tevekkül et.. eminim başaracaksın.
yıkama yağlama servisi bizim bitanemiz ya, bazen ben de girer gülerim biraz. sana iyi geldiğine çok sevindim kardeşim,
Rabbim seni hep böyle güldürsün inşallah.
selam ve dua ile B)
GÜZEL KARDEŞİM SAĞOL,BENİ ÇOK MUTLU ETTİN. İNŞAALLAH KARDEŞİM SENDE BENDE CÜMLEMİZDE EMEK VERDİĞİMİZ HERŞEYDE BAŞARILI OLURUZ.
VICIK VICIK YAĞ KOKUKU SERVİS, AMA MÜKEMMEL Bİ ŞEYDİ. HİÇ GÖRMEMİŞTİM BÖYLESİNİ.
SAĞOL, RABBİM SENİN DE O GÜL YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN, HAKEDİYORSUN BUNU.
B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)
o senin kendi içinin güzelliği sevgili kardeşim, gülmene vesile olabildiysem ne mutlu bana.. Amin inşallah, Allah dualarını kabul etsin ve seni de mutlu edecek şeye ulaştırsın rabbim inşallah.. sen de hakediyorsun kardeşim güzel olan her şeyi... sakın aksini düşünme, ve sana vesvese veren o şeytanı yen. ben tüm samimiyetimle söylüyorum, sen inşallah güzel yerlere geleceksin en azından bu yönde bir çaban var ve allahın yardımını da arkana alıyorsun, Rabbim elbette gayretlerini mükafatsız bırakmayacaktır. her şey inanmaktan geçiyor, inanan bir yürek her zorluğu aşabilir.
sevgili kardeşim hayatında başarı ve mutluluklar diliyorum sana, ideallerinin rabbimin izniyle gerçekleşmesi dileğiyle inş