aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
RE: GÜLLER ÖZÜNDEN AĞLAR
RECEB-I KAMER yazdı:
Ve der ki; ''benim için ağlayan gözler cennetin rahmet çeşmeleridir. Ben o gözlerden cennet ehline vuslat şarabı içiririm.''
selamun aleyküm aliye kardeşim rabbim razı olsun gerçekten çok güzeldi..ne mutlu o insana ki bu ilahi müjdeye nail olsun..ne mutlu o insana ki gözyaşları içersinde tevbe etsin..ne mutlu o insana ki sadece ALLAH(c.c.)korkusundan dolayı ağlasın,gözünden yaş gelsin..gerçekten de gözyaşları gözümüzün dilidir..inşaAllah bu dilimiz hiç susmasın ve gözümüz her daim konuşsun inşaAllah..sadece ve sadece ALLAH(c.c.)RIZASINI KAZANABİLMEK için gözyaşı dökebilmek ve ''İLAHİ DAVETE''icabet edebilmek duasıyla..gönlümüz bu güzel gözyaşı yağmuru ile ıslansın inşaAllah..Allaha(c.c.)emanet olun,selamun aleyküm
ve aleyküm selam Recep kardeşim. yorumunuz çok güzel. Allah razı olsun. konuyu açma sebebim, gözyaşlarımızın değerini bilmemiz konusunda idi. gerçekten de onları sadece Rahman uğrunda, ona olan korkumuzdan harcamamız gerektiğini vurgulamak istedim.. çünkü hadisi şerifte de Efendimiz (s.a.v)'in buyurduğu gibi : kıyamette azap dokunmayacak kişilerden biri de Allah c.c'nün korkusundan ağlayan kimse olacaktır.. bizler inşallah buna mazhar olan kullarından oluruz rabbimizin.. ne mutlu onun için akan yaşlara..Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.