Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
______vealeyküm selam kardeşim rrabbim sizdende razı olsun inşallah sizin eklediginiz resimlerin yanında benimkilerin lafı olmaz sizin ellerinize saglık olsun teşekkür ederim hayılırlı geceler selam ve dua ile________
_______haklısınız kardeşim banada öyle geliyor ama belkide yaz geldigi için böyledir öncesini tam bilemediginm için kıyaslama yapamıyorum ben siz üye olmadan az bir zaman önce aktif olmaya başladım üyelik tarihim eski ama girmiyordum siteye hayırlı geceler kardeşim selam ve dua ile________