Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gül Berra ve ihtiyaç sahibi diğer kardeşlerimiz için Şifa Duası (10 Kullanıcı)

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Gül Berra kardeşimiz ve Rabb'imizden şifa bekleyen tüm kardeşlerimiz için şu duayı okuyabilir misiniz Allah rızası için.. Rabb'im tüm hasta kardeşlerimize, şifa bekleyen kardeşlerimize tez vakitte şifalarını nasip eylesin inşAllah.. Amin..

sifaduasi.gif

"Ezhib'l be'se Rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yüğadiru sekama"

(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici Sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın)

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim şifa versin.
Birde tüm kardeşlerime diyorum ki hastalıkların çogu kaynağı üzüntü sitres bundan kurtulmanın çaresi Rabbi bilmek O'na sıgınmak...
''Yalnız senden isteriz, yalnız senden bekleriz'' haline inanmak, herşeyi , herşeyin sonucunu Rabbe bırakmak üzülmemek..
Yapıyormuyuz??Hadi vesvese geldiğinde sıgın Rabbe ....
O'nu düşündüğümde puf uçup gidiyor herşey .. yalnız , yalnız derdim O'nu görmek, dünyada ki dertler hiç kalıyor...

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Öyleyse,

"Ezhib'l be'se Rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yüğadiru sekama"
(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici Sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın)

Amin,Amin,Amin

Benim de şifaya öyle ihtiyacım var ki... Dualarınızın aminlerine beni de sıkıştırsanız sevgili gönül dostlarım, kardeşlerim...

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim şifa versin.
Birde tüm kardeşlerime diyorum ki hastalıkların çogu kaynağı üzüntü sitres bundan kurtulmanın çaresi Rabbi bilmek O'na sıgınmak...
''Yalnız senden isteriz, yalnız senden bekleriz'' haline inanmak, herşeyi , herşeyin sonucunu Rabbe bırakmak üzülmemek..
Yapıyormuyuz??Hadi vesvese geldiğinde sıgın Rabbe ....
O'nu düşündüğümde puf uçup gidiyor herşey .. yalnız , yalnız derdim O'nu görmek, dünyada ki dertler hiç kalıyor...

Allah razı olsun Melissa ablacım.. O kadar güzel açıklamışsın ki.. Ve o kadar haklısın ki.. Keşke bu dediklerini yapabilsek.. Uygulayabilsek hayatımızda.. Sadece hastalıkların değil ki, tüm dertlerin tek şifası O'na sığınmak değil mi zaten.. Biraz sabır, biraz tevekkül ve koşulsuz kabullenme Rabb'inden geleni.. Bunları yapabilsek zaten dediğin gibi, dert mi kalır hastalık mı.. Ve ah bu hayatın bir mükafat yeri değil de test yeri, imtihan yeri olduğunu unutmasak.. Allah razı olsun ablacım..

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Öyleyse,

Amin,Amin,Amin

Benim de şifaya öyle ihtiyacım var ki... Dualarınızın aminlerine beni de sıkıştırsanız sevgili gönül dostlarım, kardeşlerim...

Amin kardeşim.. Amin inşAllah.. Rabb'im dertlilerimize deva, hastalarıma şifa versin ve yardım bekleyen tüm kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun inşAllah.. Amin..

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Bütün Ümmeti Muhammed e birden dua ediyorum.
Herkesin dileğinin gerçekleşmesini diliyorum.
Hastalıklardan muzdarip olanlara derman versin Mevlam diliyorum.
Borçlarından sıkıntı içinde olanlara ferah kapıları açılsın diliyorum.
Okumakta olan beyinlere zihin açıklığı ve şans gelsin diliyorum.
'' ALLümmağfirli Ümmeti Muhammedin rahmeten ammeten'' Allahümme Salliala Seyidina Muhammed.
Allahım ben kulununda dualarını dileklerini kabul et.
Cenab ı Hakk cümlemizin duasını makbul ve razı eylesin inşallah.
ALLAH CÜMLEMiZDEN RAZI OLSUN.
AMİN AMİN AMİN

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Allah celle celalüh Gül Berra Kardeşime, Umut Çiçeğine ve Tüm şifa bekleyen kardeşlerimize
ŞAFİ İsmi hürmetine şifalar nasip eylesin....

Umut, En soluk çiçeğin bile günbatımına kadar direnmesidir...
Umudumuzda derdimizden ve herşey den Büyük Öyle Güzel bir RABBİMİZ varki...
O Celle celalüh derdi vermiş ise İnşallah şifasını da murad etmiştir..
Dualarımız sizinle her daim

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım acil şifa versin inşallah
yar ve yardımcısı olsun
derdini veren allah dermanını da verir kullarına acır inşallah
okudum allah kabul etsin

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim şifa versin dualarımız sizinle kardeşlerim.bende sizden teyzem için dua istiyorum şuan teyzem hastenede yatıyor ayaklarında yaralar çıktı ve doktor böyle devam ederse rabbim korusun ayaklarını keseriz demişler:(ne olur kardeşlerim teyzem için dua edin bu mübarek ayda rabbim herkese şifa versin.

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim şifa versin dualarımız sizinle kardeşlerim.bende sizden teyzem için dua istiyorum şuan teyzem hastenede yatıyor ayaklarında yaralar çıktı ve doktor böyle devam ederse rabbim korusun ayaklarını keseriz demişler:(ne olur kardeşlerim teyzem için dua edin bu mübarek ayda rabbim herkese şifa versin.

rabbim acil şifalar versin inşallah
hastane ortamını bilirim 2.5 ay kaldık annem için ki benim annem de hastaydı gün gectikçe daha ii oluyo şükür ama yine de dualar eksik olmamalı ben teyzen için dua edicem rabbim derman verir inşallah
bir de ''ya şafi''cekin iyi gelecektir:)

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün Ümmeti Muhammed e birden dua ediyorum.
Herkesin dileğinin gerçekleşmesini diliyorum.
Hastalıklardan muzdarip olanlara derman versin Mevlam diliyorum.
Borçlarından sıkıntı içinde olanlara ferah kapıları açılsın diliyorum.
Okumakta olan beyinlere zihin açıklığı ve şans gelsin diliyorum.
'' ALLümmağfirli Ümmeti Muhammedin rahmeten ammeten'' Allahümme Salliala Seyidina Muhammed.
Allahım ben kulununda dualarını dileklerini kabul et.
Cenab ı Hakk cümlemizin duasını makbul ve razı eylesin inşallah.
ALLAH CÜMLEMiZDEN RAZI OLSUN.
AMİN AMİN AMİN

Allah razı olsun sizden Muhtazaf abi bu güzel dualarından ötürü.. Amin Amin Amin inşAllah...

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...
Allah celle celalüh Gül Berra Kardeşime, Umut Çiçeğine ve Tüm şifa bekleyen kardeşlerimize
ŞAFİ İsmi hürmetine şifalar nasip eylesin....

Umut, En soluk çiçeğin bile günbatımına kadar direnmesidir...
Umudumuzda derdimizden ve herşey den Büyük Öyle Güzel bir RABBİMİZ varki...
O Celle celalüh derdi vermiş ise İnşallah şifasını da murad etmiştir..
Dualarımız sizinle her daim

Allah razı olsun abicim.. Amin inşAllah.. Bizim de dualarımız seninle abicim..

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim.. inşAllah dualarımız teyzenizle de.. inşAllah Rabb'im tez vakitte şifasını nasip eyler, dualarımızı kabul eyler.. Amin..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim şifalar versin ümmeti Muhammede (s.a.v) :)

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici Sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın

allah şifalar versin

hakyolu007

Kayıtlı Kullanıcı
(Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici Sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın

allah şifalar versin

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşlerim rabbim herkese şifa versin inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt