Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gül Bahçemin Güllerine Gül.......... (1 Kullanıcı)

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ablacım bak vazonun içinde koydum sizede...burda çok svediğim ablalrım kardeşlerim var ama yukarda saydığım isimlerle özeld eçok şey paylaştık....tabikide senide çok seviyorum sana hülya ablacım diyorum herkese diyemem ablacım diye.............sanada bigün başka sürpriz yaparım :evet hayırlı akşalar ablacım..

[

BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUM FATMACIM...

O YÜZDEN SANA BİRAZ TAKILDIM...
VAZODAKİ ÇİÇEKLERDE ÇOK GÜZEL..TŞK.EDERİM ABLACIM...

RABBİME EMANET OL DUA İLE..HAYIRLI AKŞAMLAR
..

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
BU PEMBE GÜLLER TANIMAKTAN ASLA PİŞMAN OLMADIĞIM CİCİ KILZR BİRNUR VE TUĞBAYA GİTSİN...DİLERİM HAYATINIZDA SAĞLIK,HUZUR,MUTLULUK VE NEŞE HİÇ EKSİK OLMAZ...

selamun aleyküm
Ablacım inan ne diyeceğimi şaşırdım çok ama çok duygulandırdın,çok mutlu ettin beni Rabbim senide mutlu etsin inşallah.Bizlerde seni tanıdığımız için inan çok mutluyuz,Sen çok değerli çok güzel yüreği olan bir ablamsın.Hayırlı cumalar ablacım.Rabbim bugunun hürmetine senin tüm sıkıntılarını gidersin inşallah.
Allah'a emanet ol ablacım

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
Ablacım inan ne diyeceğimi şaşırdım çok ama çok duygulandırdın,çok mutlu ettin beni Rabbim senide mutlu etsin inşallah.Bizlerde seni tanıdığımız için inan çok mutluyuz,Sen çok değerli çok güzel yüreği olan bir ablamsın.Hayırlı cumalar ablacım.Rabbim bugunun hürmetine senin tüm sıkıntılarını gidersin inşallah.
Allah'a emanet ol ablacım

aminnnnnnn canım...bugün dualarımız birbirmiz için....RABBİM HEPİMİZN SIKINTILARINI GİDERSİN......SANADA HAYIRLI CUMALAR CANIM..

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Senin güllerin kadar güzel olmasada bu güllerde sizin olsun Kardeşim...B)B)B)

Cumanız mübarek olsun...selam ve dua ile kalınız..

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı
güllerin çok güzelmiş kardeşim bana da bi gül resmi koyarsan sevinirim benim de güzel bi gülüm olsun:D

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Senin güllerin kadar güzel olmasada bu güllerde sizin olsun Kardeşim...B)B)B)

Cumanız mübarek olsun...selam ve dua ile kalınız..

sağol kardeşim. senind ecuman mübare olsun...RABBİME EMANET OL GÜLLER İÇİN TEŞEKKÜRLER.

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel güllerr yaa paylaştığınız için tşk ler...emeğinize sağlık..
Cumanız mübarek olsun kardeşlerim..
selam ve dua ile..

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
güllerin çok güzelmiş kardeşim bana da bi gül resmi koyarsan sevinirim benim de güzel bi gülüm olsun:D

SAĞOL KARDEŞİM..GÖNÜL İSTERKİ HERKSE AYRI AYRI GÜL KOYAYIM AMA NE VAKTİM VAR OKADAR NEDE SAYFALAR YETER..AMA BU MUBAREK CUMA GÜNÜDE SİZİN İÇİNDE BİR GÜL KOYCAĞAIM........UMARIM BEĞENİRSİN...RABBİME EMANET OL

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel güllerr yaa paylaştığınız için tşk ler...emeğinize sağlık..
Cumanız mübarek olsun kardeşlerim..
selam ve dua ile..

sağol kardeşim..senind ecuman mübarek olsun...RABBİM YAPTIĞINIZ DUALARI KABUL ETSİN...RABBİME EMANET OLUN..

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim yüzünüzde ömür boyu güller açsın İNŞALLAH:)

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Fatmana Kardeşim Ne Kadar Güzel Bi Insansin Sen Zaten öncedende Biliyodum Farketmiştim Canim Benim.güller çok Güzel.hayirli Cumalar

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Fatmana Kardeşim Ne Kadar Güzel Bi Insansin Sen Zaten öncedende Biliyodum Farketmiştim Canim Benim.güller çok Güzel.hayirli Cumalar

aleyküm selam canım..o senin kendi kalbinin güzelliği. bende seni çok severim daha öncede söyledim... benim için yazdıklarınız dün gibi aklımda...ozaman anlamıştımki bu sitede beni anlayan ve seven biri var....RABBİME EMANET OL ..RABBİM BU NÜBAREK GÜNDE ETTİĞİN DUALARI KABUL ETSİN...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım..o senin kendi kalbinin güzelliği. bende seni çok severim daha öncede söyledim... benim için yazdıklarınız dün gibi aklımda...ozaman anlamıştımki bu sitede beni anlayan ve seven biri var....RABBİME EMANET OL ..RABBİM BU NÜBAREK GÜNDE ETTİĞİN DUALARI KABUL ETSİN...

AMİN CANIM HEPİMİZİN DUALARINI RABBİM KABUL ETSİN.

SEHERR

Kayıtlı Kullanıcı
S..a Fatmacim Gülerin Icin Teşekürler Gül Bahcesi Olmuş Site Sen Gülerden De Güzelsin Güller Solsun Sen Solma Yüreyi Kalbi Güzel Kzim Seni Tanidima Cok Mutluyum

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
S..a Fatmacim Gülerin Icin Teşekürler Gül Bahcesi Olmuş Site Sen Gülerden De Güzelsin Güller Solsun Sen Solma Yüreyi Kalbi Güzel Kzim Seni Tanidima Cok Mutluyum

aleyküm selam ablacım...sağol güzel sözlerin için..bende seni tanıdığım için çok mutluyum..rabime emanet ol

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Hepsi Cok Guzel
Allah Bizlere Ciceklerin Icerisindeki Bir Evde Oturmayi Nasip Etsin Amin
Allaha Emanet Olun

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Hepsi Cok Guzel
Allah Bizlere Ciceklerin Icerisindeki Bir Evde Oturmayi Nasip Etsin Amin
Allaha Emanet Olun

BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM..ALLAHA ŞÜKÜR BİZ GÜLLERİN VE ÇİÇEKLERİN İÇİND EMÜSTAKİL Bİ EVDE OTURYORUZ ÇOKTA MUTLUYUZ..RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN...........HAYIRLI GÜNLER...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Amin Kardeşim Ben Apartmanda Oturuyorum Bahcede Tek Tuk Var Ama Dediğin Gibi Bir Yerde Oturmak Isterim
Allah Nasip Eder Inşaallah
Allah Razi Olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt